Lekeler, Çiller ACNELYSE EXPİGMENT LOCOİD Kullanımı Ve Sonucu

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Bende burada yazılanları okuduktan sonra kullanmaya karar verdim ve az önce kremi kullandım ama tam olarak nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?

Bende burada yazılanları okuduktan sonra kullanmaya karar verdim ve az önce kremi kullandım ama tam olarak nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?
Merhaba canım.Zaten kopyaladığınız kısımda nasıl kullanacağınız yazıyor.Ve sitede bununla ilgili daha fazla yazı da var.Bence iyice inceleyiniz Ama illa yazın diyorsanız yüzünüzü uygun bir ürünle temizleyin Yatmadan 1 saat evvel Üzerine acneleyse sürün. 1 saat sonra expigment sürün. yatın.Sabah temizleyin yüzünüzü locoid sürün.15 dk sonra da güneş koruma sürün 50 factör.Sakın ama sakın güneş korumasız evde dahi dolaşmayınız.Bunları yaparken de cilt inceldiğinden pişik kremi gibi kremleri sürünüz.Lekeler geri geliyor mu bilemiyorum.Ben bekleme aşamasındayım.Daha değişik kullanım önerisi olan var ise yazsın.

Aynen arkadaşın yazdığı gibi şuan ben kullanmıyorum biraz ara verdim ama lekelerim geri gelmedi tam olarakta gittimi derseniz yanak kısmımda bir bölgede hafif kaldı tekrar başlıycam bu akşam kullanmaya sonuçları yazarım yine

Tamam canım.iyi haberler bekliyoruz.Benimde göz altımda olduğu için çok zor oluyor .az kaldı.Çok ürün kullandım.ama sadece biri göz altına oluyor ama o da çok yavaş ilerliyor.sabır kalmadı.tekrar arada expigment sürmeyi düşünüyorum.Bir de geri gelmeyeceğini bilsek ne iyi olacak.

Neredeyse bir aydır kullanmıyorum ama geri gelen yer yok şuanda sağ yanak bitti sol yanağımda bir bölge kaldı umarım orasıda gider ve tekrar gelmez expigment tek başınada işe yarıyor bence sma ara ara sürmek lazım

Kesinlikle haklısınız .ben de kür gibi diye düşünmekteyim.Benim göz altlarımın geçmesini çabuklaştıracak bir fikriniz var mı acaba...

Faydası oldumu denedinmi canımm
Canım her gün yapamadım.büyük üzüntüler yaşıyorum şu an.ama yaptığım günlerde cildimi rahat hissediyorum.Bana göre bu gibi şeyler uzun vadede sonuç veriyor.Şu an doğal gülsuyu aldım Rosense den onu kullanıyorum .(daha önce kullandıklarım hep cildimi yaktı meğerse katkılıymış ben bilmiyordum.Gül suyu diye kullanıyordum.Buradan araştırıp öğrenip aldım.Tavsiye ederim)

Sağol canım bende gülsuyu kullanırım ondan alıyım

Kızlar merhaba benimde yüzümde çok fazla leke var hem güneş lekesi hemde doğumdan kalan lekeler.Nasıl geçireceğim bilmiyorum birçok krem kullandım ama nafile sonuç yok.yardımcı olurmusunuz ?

Merhaba canım bende kullanmak istiyorum kremi aldım ama bir türlü cesaret edemedim benim yüzümde cukarlar var minik mibik gözeneek gibi bu kremi kullansam onada faydası olurmu ? bir de çillerim var onlardada azalma olur mu ?

Bende de gözrnekler vardı ama onlara faydası olmadı burun üzerinde çillerim vardı onları kaybetti genelde lekeleri ve çilleri yok ediyor diye biliyorum cildi sıkılaştırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…