Lekeler, Çiller ACNELYSE EXPİGMENT LOCOİD Kullanımı Ve Sonucu

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Geçtiğimiz h.sonu klinikteki uzmanla tekrar görüştüm ve durumdan hiç memnun olmadığımı oldukça net bi şekilde dile getirdim. Ama bir sürü bilimsel açıklama ile karşılaştım. Sonuç;
1- Tedavi her ciltte aynı sonucu vermeyebilir. Cilt yapısına göre başarı oranı değişir.
2- Tedavi %70-80 in üstünde bir başarı sunuyordu ve biz zaten bunu ilk ay içinde aldık. Sonrası uygulamanın sorunu değil!
3- Bundan sonrası için (ki mevcut durum tedavi öncesine göre başarı oranı şuan %50 altı falan) yüzünü korumak ve kremlerle baskılamak.
4- Yaz sonunda, lekeler daha belirgin ve geri gelmiş olabilir! Bu durumda yan tedavilerle (peeling vb) baskılamayı sürdürebiliriz.
Yani ben aslında %50 altı başarı için 5bin harcamışım arkadaşlar. Ve şu halini korumak için (lekeli hali yani) daha da ödeme yapmam gerekecekmiş.. DELİREZEEEM :KK17:

Not: Kimse için tedavi umudunu kırmak istemem, geri dönüş yaşamayanlarda varmış :110: ama bu riskin olduğunu bilin istedim. Bana pek söyleyen olmadı da :KK34:
Ben aylardır bu sitede her yere yazıyorum.yaptırmayın soydurmayın.kimse umursamıyor.yoruldum artık.Şunu anladım ki biri kafasına bir şey koymuşsa dinlemiyor ve yapıyor.Önceki sayfada link verdim.sanırım bakmadınız bile.orada da bu konuda çok mağdurlar var.size de geçmiş olsun.ne diyeyim...

Ben aylardır bu sitede her yere yazıyorum.yaptırmayın soydurmayın.kimse umursamıyor.yoruldum artık.Şunu anladım ki biri kafasına bir şey koymuşsa dinlemiyor ve yapıyor.Önceki sayfada link verdim.sanırım bakmadınız bile.orada da bu konuda çok mağdurlar var.size de geçmiş olsun.ne diyeyim...

Bebii niye kızıyosun ama ya :oops: Ben yeni kullanıcıyım :KK16: Bilsem okumuş olsam ASLA yaptırmazdım. Bende tecrübelerimi paylaşmak istedim..

Bebii niye kızıyosun ama ya :oops: Ben yeni kullanıcıyım :KK16: Bilsem okumuş olsam ASLA yaptırmazdım. Bende tecrübelerimi paylaşmak istedim..
Canım size kızmadım ki :)
ben önceden oraya buraya yazıyorum.okuyup ta yaptırıyorlar ona gerçekten kızıyorum.
sizle ilgisi yok.farkındayım siz yenisiniz.
ama düşünün ben yazmışım şu krem yaramaz altına yazıp adres istiyorlar.Yazıyorum lazerle leke tedavisi asla yaptırmayın.altına hemen yazı ben yaptıracağım.
ben yazıyorum cosmelan yaptırmayın.altına yazıyorlar.
ama dr.dedi ki leke geçer yaptırdım.ya çok paraları var galiba herkesin.
Ama sorun keşke sadece para olsa ya mağduriyet o yaptıranlarda kalan lekeler,eklenen lekeler.yoksa banane yani.
sonuçta ben yaptırmadım da ,cildimi de soyurmadım da.
sizlerin iyiliği için çok uğraşıyorum.Bana diyorlar boş ver ama yine dayanamıyorum.üzülüyorum kızlar.kandırılıyorsunuz.hele hele lekem geçecek umutları beklerken yeni lekeleriniz oluyor.ya onlara ne demeli...

Kizlar kesinlikle tavsiye ederim yillardir cikmaz dedigim cillerimden eser kalmadi sadece 15 gun biraz zahmet cekiyosunuz ama sonucu muhtesem
Okadar arastirmamdan sonra bu arkadasin tavsiyesini de bi deneyim dedim bayaa umutluydum eger gecerse Allah rizasi icin bunu buraya yazicam ki butun madurlar faydalansin dedim arkadasin dedigi gibi onbes gun boyunca gece acnelyse surdum bir saat sonra expigment surup uyudum sabah kalkinca yuzumu guzelce yuz temizleme sabunuyla temizledikten sonra locaid i surdum bir saat sonra gunes kremi 50faktorlu ve gun icindede yuzum kurudugu icin ve derinin yumusamasi icin arko krem surdum aksam ustu pul pul kabardi zaten sonra guzelce o deriyi mendille sildim biraz sabir gerekiyo ama 15 gun cok degil bu arkadastan da Allah razi olsun yuzumu cilsiz gorecegim aklima gelmezdi suan uygulamam yeni bitti yuzum biraz kirmizi ama bi kac gune gececegini dusunuyorum tabi o arada da nemlendirici ve gunes kremine devam edicem bi sorunuz olursa ozelden cvp vermeye calisirim Allah yar ve yardimciniz olsun RABBIME SUKURLER OLSUN

Kizlar kesinlikle tavsiye ederim yillardir cikmaz dedigim cillerimden eser kalmadi sadece 15 gun biraz zahmet cekiyosunuz ama sonucu muhtesem
Okadar arastirmamdan sonra bu arkadasin tavsiyesini de bi deneyim dedim bayaa umutluydum eger gecerse Allah rizasi icin bunu buraya yazicam ki butun madurlar faydalansin dedim arkadasin dedigi gibi onbes gun boyunca gece acnelyse surdum bir saat sonra expigment surup uyudum sabah kalkinca yuzumu guzelce yuz temizleme sabunuyla temizledikten sonra locaid i surdum bir saat sonra gunes kremi 50faktorlu ve gun icindede yuzum kurudugu icin ve derinin yumusamasi icin arko krem surdum aksam ustu pul pul kabardi zaten sonra guzelce o deriyi mendille sildim biraz sabir gerekiyo ama 15 gun cok degil bu arkadastan da Allah razi olsun yuzumu cilsiz gorecegim aklima gelmezdi

Bende 3 aydır tedavideyim. Şekelerim epey açıldı. Geçen hafta grip oldum. Burnumu silerken günaş kremini koruyamadım hitler e döndüm resmen. Badem bıyıklı geziniyorum. İlk etapta çok geçiyo sonra tekrar koyulaşıuolar. Yanaklarımdaki geçti ama ağız çevrem iflah olmuyo.

Le
Okadar arastirmamdan sonra bu arkadasin tavsiyesini de bi deneyim dedim bayaa umutluydum eger gecerse Allah rizasi icin bunu buraya yazicam ki butun madurlar faydalansin dedim arkadasin dedigi gibi onbes gun boyunca gece acnelyse surdum bir saat sonra expigment surup uyudum sabah kalkinca yuzumu guzelce yuz temizleme sabunuyla temizledikten sonra locaid i surdum bir saat sonra gunes kremi 50faktorlu ve gun icindede yuzum kurudugu icin ve derinin yumusamasi icin arko krem surdum aksam ustu pul pul kabardi zaten sonra guzelce o deriyi mendille sildim biraz sabir gerekiyo ama 15 gun cok degil bu arkadastan da Allah razi olsun yuzumu cilsiz gorecegim aklima gelmezdi suan uygulamam yeni bitti yuzum biraz kirmizi ama bi kac gune gececegini dusunuyorum tabi o arada da nemlendirici ve gunes kremine devam edicem bi sorunuz olursa ozelden cvp vermeye calisirim Allah yar ve yardimciniz olsun RABBIME SUKURLER OLSUN
Lekeleriniz ne durumda bilgi verirmisiniz.yaz nasil gecti merak ediyofum.ona gore bende baslicam tekrardan

Kızlar Merhaba Bu Kremleri İlk Kez Bu Sitede Okudum ve Kullanmaya Karar Verdim Akşamları Yüzümü Temizledikten Sonra İlk Önce Acnelyse yi sürdüm 1 Saat sonra Expigmenti sürdüm ve o şekilde Yattım Sabah yüzümü Yıkadıktan sonra Locoidi sürdüm Dışarı Çıkarken Güneş Kremi Kullandım 2. Gün Yüzüm Çene Bölgemden Soyulmaya başladı Aynı Zamanda Kızardı ve yandı buarada bepanten kullandım bir hafta böyle geçti çene ve burun bölgem sürdükçe soyuluyodu ve yanıyodu o bölgede kullanmayı kestim çillerim ve güneş lekelerim tamamen kayboldu diyebilirim şuan hafif yanak bölgemde var oraya kullanmaya devam ediyorum ordada soyulma başladı ama inanın çok etkili ve tavsiye etmek istedim kullanmak isteyenlerin sorularını cevaplayabilirim

Ben şu an aknetrent kullanıyorum 4 aydır ama kırmızı lekeler im var ve şu an bu kremleri bende kullanabilirmiyim

Ben kullanma derim. Yanağımda sadece üç tane çil vardı. Bu ürünleri kullanınca hepsi grçti sonra çok kısa süre sonra tüm yüzümü kapladılar. Bu ürünler ciltte çok büyük hasrlar bırakıyor. Oysa sürekli yüzümü koruyorum ama bakılacak hali yok

Akneye bağlı lekeler çok derin değilse zamanla geçiyor. Sadece sabredin derim

Derin değil ama iki seneden beri yüzümde Şu an aknetrent kullanıyorum 4 aydır ama kırmızı lekeler hala var başka neler kullanabilirim diye çare arıyorum fikriniz için sağlun

Derin değil ama iki seneden beri yüzümde Şu an aknetrent kullanıyorum 4 aydır ama kırmızı lekeler hala var başka neler kullanabilirim diye çare arıyorum fikriniz için sağlun

Arkadaşım akne lekeleri cok derin lekeler degildir...ve tedavi edilmesi durumunda tekrarlamaz...bunlar icin expigment locoid kullanmana gerek yok..acnelyse i al hergün bezelye tanesi kadar o bölgeye sür...yavas yavas onlar gidecek...yalniz cildin alisana kadar acnelyse i cok cok az kullanmalisin...cildin alisik olmadigi icin tepki verebilir...once princ tanesi kadar sür cildin alistiktan sonra bezelye tanesi boyutuna gec...kizarma olursa ara ver kizariklik gecince basla tekrar...sadece gece kullanicaksin...ve yaninda cok yuksek faktörlu gunes koruyucu yaz kış kullan...solenta pigmenta spf 50 cok iyi koruyo haberin ola ..doktora gitmen durumunda sana verecegi ya bu kremdir ya da bunun daha az soyucu olani tretindir...gecmis olsun..

Ha ayrica bu kremi kullandigin taktirde cildin yavas yavas soyulacak su bazli bi nemlendirici al kendine..bol bol nemlendir...

X