• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Acnecinamide'in herhangi bir ürününü kullanana var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

klbkbr

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
1.689
1.155
333
Merhaba arkadaşlar yıllardır bu lanet sivilceler için zoratin/roaccutane gibi ilaçlar hariç tüm ilaçları ve bitkisel maskeleri denemiş ve maalesef sonuç alamamış biriyim.

Bir tek acnecinamide kaldı.İlk çıktığında baya meşhurdu ama bu aralar kimseden duymuyor.denemeden önce kullanan arkadaşaların yorumunu almak istedim.

Yorumunuza hangi ürününü kullandığınızı da eklerseniz çok sevinirim kızlar :)

merhaba benımde sıvılcelı bır cıldım var. ozellıkle cene bolgemde sureklı tekrar edıyor. çok fazla doktora gıttım ve roakutanda kullandım. ustune bıde hormon dengemı bozdum. sımdı arkadasımın tavsıyesı uzerıne bı dermatologa gıdıyorum. dogal ve guzel urunlerle cıldımı toparlamaya basladı. sıddetle tavsıye edıyorum. kendınızı ılaclarla yıpratmayın. hocanın ıletısım bılgılerı ıcın mesaj atarsanız sevınırım

ben acnecinamide jelini kullanıyorum evet t bölgem artık daha yağzsız ama sivilcelre çok meth ettikleri kadar bi etki görmedim neredeyse 2 aydır düzenli kullanıyorum t bölgesi yağını alıyor azalttı hatta artık krem bile sürüyorurum cildimi temzledkten sonra ama sivilceler siyah nokta gözenek hepsi yerli yerinde ama jelin kremi ile kullanıldığında daha yararlı olduğunu duymuştum belkide bnde bu yüzden işe yaramadı

ben acnecinamide jelini kullanıyorum evet t bölgem artık daha yağzsız ama sivilcelre çok meth ettikleri kadar bi etki görmedim neredeyse 2 aydır düzenli kullanıyorum t bölgesi yağını alıyor azalttı hatta artık krem bile sürüyorurum cildimi temzledkten sonra ama sivilceler siyah nokta gözenek hepsi yerli yerinde ama jelin kremi ile kullanıldığında daha yararlı olduğunu duymuştum belkide bnde bu yüzden işe yaramadı

evet canım bende hep 2si birlikte kullanılması gerektiğini okudum. scrub'u tavsiye ediyorlar genelde kullanana başka kimse yok mu acaba?

rabia34ist ;
bitkisel olarak neler verdi doktorun canım??

tam olarak bitkisel değil, sadece ilaç kullanmadım. düzenli bakım yaptırdım ve temizlettim. hocamdanda çok memnunum hala devam ediyorum. mehmet rahşan dermatolog estevia boğaziçi tıp merkezine geliyor çengelköyde acıbademinde doktoru. gitmek istersen senin için indirimde yapabilirim. ben uzun zamandır gidiyorum çünkü.

hımm anladım ama istanbul'da yaşamıyorum canım.çok sağol yine de

ben acnecinamide makyaj temizleme sütü aldım ama rengi kahverengi çıktı çok garip değimi sizcede? fişini kaybetmeseydim geri vericektim ama kayıp malesef :( son kullanma tarihide gecmemiş ama anlamadım. kullanan varsa bana rengını soyleyebılırmı acaba :D

Back
X