- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
-
- Konu Sahibi s i d e l y a
Mezuniyetin hakkını vereyim dedim nevoşTaze mezun arkadaşımızdan açma tarifimiz gelmiş
Ellerine emeğine sağlık canımYarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim canım çok sağolOhaaa
Superrrrr olmuş ellerine sağlık bayildiiim
Teşekkür ederim. Umarım hamile halinizle fazla canınız çekmemiştirYalnız efsane görünüyor ellerinize sağlık
Keşke kuzum kk hatunları yemek bölümüne özel piknik düzenleyelim. Mahir hanımlar döktürsünZalım mısın kızım sen bu neeeeeeellerine saglik harika efsane bisey olmus bu.keske olsada yeseydik
Allah rahat hamilelik kolay doğum versin. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınızaYok canım cekmedi nedense her gördüğünü isteyen bı hamile olamadim malesef
Amin inşallah çok tesekkur ederimAllah rahat hamilelik kolay doğum versin. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, tarifin enfes gözüküyor. Yarışmada başarılar dilerim.
Teşekkürler yasminEllerine, emeğine sağlık canım. Yarışmada başarılar diliyorum.
Sağol kuzum. Tekrar teşekkür ederimEline emeğine sağlık canım harika olmuş valla
Canım yap sen deOfff offff sabah sabah bittim şuan ya
Oyy elçinim benimmmmanam anam anam anam benım sidoşumm neler yapmış nelerrr
Tek kelime ile baaayyyıııllldddııımmmmmmmmmm
Canımm ellerıne sağlık , yarışmada başarılar dilerim .
2 dir sana oy verıyorum . Sanırım yine
2 tarif arasında gidip geliyorum
Bu sefer ben vercem .Sağol kuzum. Tekrar teşekkür ederim
Canım yap sen demayalanmasını bekleyemem dersen en yakin pastaneye alo de
İkidir ulasilması kolay tarifler yapiyorum. Vucdanım rahat ediyor
Oyy elçinim benimmmm
Kocacuğuna sor sen
Evime gidince yapacağım inş canım ya . Mayıs yarışmasına inş bende katılacağım sana başarılar diliyorumSağol kuzum. Tekrar teşekkür ederim
Canım yap sen demayalanmasını bekleyemem dersen en yakin pastaneye alo de
İkidir ulasilması kolay tarifler yapiyorum. Vucdanım rahat ediyor
Oyy elçinim benimmmm
Kocacuğuna sor sen
Teşekkür EderimEvime gidince yapacağım inş canım ya . Mayıs yarışmasına inş bende katılacağım sana başarılar diliyorum