- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
- Konu Sahibi s i d e l y a
Çok teşekkür ederim.sunuma bayıldım, ellerinize sağlık çok lezzetli görünüyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim.sunuma bayıldım, ellerinize sağlık çok lezzetli görünüyor![]()
Bozulmasınlar diye çok uğraştım ama evden parka gidene kadar biraz tipleri kaydı
Çok teşekkür ederim![]()
Sen doğudaydın dimi kuzum. Malesef ben içeri taraflardayım.Sidos sen hangi sehirde oturuyon balim?aynı sehirde olsak keske tepene mutfagina cokerdim![]()
Evet balim dogudayim keske sende burda olaydin ahSen doğudaydın dimi kuzum. Malesef ben içeri taraflardayım.Gelirsen görüşürüz ama
![]()
İnşallah canım benim.Evet balim dogudayim keske sende burda olaydin ahinsallah görüşürüz bir gün
![]()
Öyle düşünmeyin. Bir deneyin çok bir zorlugu olmadığını göreceksiniz bence. Afiyet olsun şimdiden :))müthiş görünüyo, hemen deneyecem ama eminimki benimki böyle olmaz![]()
Çok teşekkürlerYumusacik gorunuyor elinize saglik basarilar![]()
Teşekkür EderimMutis gözüküyo ellerine saglik kuzm bol sans![]()
Sidoşuuuummm ellerine sağlık harika olmuş yaaa başarılar bebeğim![]()
Hofff canım çekti sunum 10 numaraaaa
Ellerine sağlıkk![]()
Çok teşekkür ederimEllerine tarifine sağlık canım çok güzel görünüyo oyumu senden yana kullandım inşallah kazanırsın ilk fırsatta tarifini deniycem bol şanslar![]()