Açlık orucu

Kızlar merhaba;

Bugün saat 15.00 ten itibaren 10 günlük açlık orucuna başlıyorum. Bununla ilgili youtubeda bir sürü video izledim ve bende yapmaya karar verdim.Eğer seversem 22'ye kadar çıkarmayı düşünüyorum.Katılmak isteyen var mı ya da önceden yapan?Şimdiden teşekkürler.

Özür dilerim söylediğiniz şeyi anlamadım. İntermitant fastingten mi bahsediyorsunuz yoksa detokstan mı?
Eğer diğer yorumlarda okuduğum gibi sadece su içerek 10 gün geçirmeyi düşünüyorsanız böyle bir “diyet” şeklini etrafımdaki veya sosyal medya/tv deki doktor/diyetisyenlerden duymadım.
Eğer detokstan bahsediyorsanız tavsiyelerim olabilir.

Aidin salih hocamizin kitabında var açlık orucu ama doktor kontrolünde öneriyor 1 gün 3 gün 5 gün diye kademe kademe ilerliyor ve her hastalığa göre değişiyor bu açlık orucu sonrasında da hemen yemek yenmiyor sebze meyve sularıyla başlıyor ve daha sonrada hastalığa göre doktor kontrolünde hacamat ve sülük tedavisi yapılıyor Aidin salih hocamizin bazı şehirlerde talebeleri var ve onlarda gerçek tip doktorlardan bence başlamadan onlarla irtibata geçin başka hastalıklara yol açarsınız ALLAH korusun yada aidin salih hocamizin kitabını almanızı tavsiye ederim

Aidin salih hocamizin kitabında var açlık orucu ama doktor kontrolünde öneriyor 1 gün 3 gün 5 gün diye kademe kademe ilerliyor ve her hastalığa göre değişiyor bu açlık orucu sonrasında da hemen yemek yenmiyor sebze meyve sularıyla başlıyor ve daha sonrada hastalığa göre doktor kontrolünde hacamat ve sülük tedavisi yapılıyor Aidin salih hocamizin bazı şehirlerde talebeleri var ve onlarda gerçek tip doktorlardan bence başlamadan onlarla irtibata geçin başka hastalıklara yol açarsınız ALLAH korusun yada aidin salih hocamizin kitabını almanızı tavsiye ederim
Kim miş bu kadın ne hocasıymış

Kim miş bu kadın ne hocasıymış
Tip doktoruymuş ama bu işe yönelmiş açlık orucu hacamat ve sülük tedavisi uyguluyomuş yabancı bi müslüman kendisi vefat etmiş ama türkiyede bazı şehirlerde talebeleri var ben burada bi talebesiyle görüştüm kendisi dahiliye doktoru zaten doktora danışmadan yapılmasını önermiyorlar detoks gibi bi şey bu oruç her zaman tutulmuyo belli dönemlerde diye biliyorum aidin salih diye yazarsanız kitabının ismi falan çıkar bende yeni duydum biraz araştırdım kitabıda mevcut bende yitik şifa diye

Tip doktoruymuş ama bu işe yönelmiş açlık orucu hacamat ve sülük tedavisi uyguluyomuş yabancı bi müslüman kendisi vefat etmiş ama türkiyede bazı şehirlerde talebeleri var ben burada bi talebesiyle görüştüm kendisi dahiliye doktoru zaten doktora danışmadan yapılmasını önermiyorlar detoks gibi bi şey bu oruç her zaman tutulmuyo belli dönemlerde diye biliyorum aidin salih diye yazarsanız kitabının ismi falan çıkar bende yeni duydum biraz araştırdım kitabıda mevcut bende yitik şifa diye
Hocamızın yazmışsınızda o bakımdan tanıyorsunuz sandım ;)

Hocamızın yazmışsınızda o bakımdan tanıyorsunuz sandım :KK66:
Yok canım aidin salih hocamız vefat etmiş bende yeni tanıdım ama çok güzel konulara değiniyor kitabı okudukça evet buda böyle olmuştu diyosun herşeyi tanımlamış çok sevdim herhalde ondan sahiplendim:KK70:
Hacamat ve düşükten korkmasam bende başlıcam ama korkuyorum:oops:

Back
X