Açlık orucu

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Kızlar merhaba;

Bugün saat 15.00 ten itibaren 10 günlük açlık orucuna başlıyorum. Bununla ilgili youtubeda bir sürü video izledim ve bende yapmaya karar verdim.Eğer seversem 22'ye kadar çıkarmayı düşünüyorum.Katılmak isteyen var mı ya da önceden yapan?Şimdiden teşekkürler.

Ben hiç diyet Vs yapmadan 10günlük açlık orucu yapılmasını mantıklı vede sağlıklı bulmuyorum. Yapanlar var evet ama hiçbir doktor kontrolü olmadan tehlikeli bence. Ahmet apanın diyeti var fbda ona bakmanı tavsiye ederim seviye seviye ilerliyor vücudu alıştırarak açlık oruçlarıda var. Birde ne için başlamak istediğini merak ettim amaç kilo vermek mi yoksa sağlık problemi mi?

Bir şey diyeceğim olmayacak simdi. Neyi protesto edeceksiniz? Öyle sağlıksız şeyleri özendirmek amaçlı paylaşım yapmayın. Uzun süreli kontrolsüz açlık çok sağlıksız. Eğer amacınız kilo vermekse kendi kendinize yapın binlerce insanın takip ettiği bir forumda insanların hayatını tehlikeye atabilecek saçma sapan paylaşımlar yapmamalısınız.

Bütün vücudunuz iflas edip de hastane köşelerinde sağlık ararken “ah keşke kilolu olsaydım da sağlığım yerinde olsaydı” diyeceksiniz.
Adam gibi diyetisyene gidin İnan’ın çok kolay kilo vermek. Böyle ancak ölürsünüz.

Ben hiç diyet Vs yapmadan 10günlük açlık orucu yapılmasını mantıklı vede sağlıklı bulmuyorum. Yapanlar var evet ama hiçbir doktor kontrolü olmadan tehlikeli bence. Ahmet apanın diyeti var fbda ona bakmanı tavsiye ederim seviye seviye ilerliyor vücudu alıştırarak açlık oruçlarıda var. Birde ne için başlamak istediğini merak ettim amaç kilo vermek mi yoksa sağlık problemi mi?
Her ikiside.

Canım olmaZ o ya. Cok tehlikeli. Bak hiç bişey olmasa bile kas kaybedersin. Suratin sarkar. Geri dönüşü olmaz. Sen ablani dinle. Zayiflamak istiyorsan arasi en az 6 saat olan 2 öğün ye ve şekerli unlu bişey asla olmasın.

kilo vermek için mi yapıyorsunuz bunu yoksa bir şeyleri mi protesto ediyorsunuz yoksa bir adam vardı yıllardır oruç tutuyordu sağlıklı olduğunu düşünüyordu falan öyle bir şey mi?

kendinizi hafif hissedeceksiniz detoks yapın. ben haftanın bir günü detoks yaparım genelde alkolü fazla kaçırdığım bir günün ertesinde yaparım kendimi rahatlamış hissediyorum.

Back
X