Aciz bir adam ve kaybolmuş bir kadın :(

Anne babanızın bilmesine gerek yoktu bencede,anneniz öğrenmiş babanıza söylemeyin artık,zira olacağına ihtimal vermemiş ki iftira sanmış adam.
Sizin yerinizde olsam tehdit mesajlarıyla savcılığa gideceģimi,ailemin arkamda olduğunu söylerdim.

Çok teşekkür ederim sevgili filmdelisi...Yeni başlangıçlarara çok ihtiyacım var ve umarım şu anki ruh halimden bir an önce çıkıp eskisi gibi olabilirim...

Babana asla soyleme, ki inanmamis zaten.
Yeni bir baslangic yaparsin cok gencsin.
Ve o adamla asla konusma red etmek icin bile konusma polemige gerek yok..

Davul bile dengi dengine.

Aşktı şuydu buydu vs... Ortada biraz da salaklık görüyorum ben. Kusura bakmayınız.
Aşk evet garip bir duygu. Ama insan kendini frenlemeyi de başarabilen bir canlı. Öbür türlü her hafta birilerine aşık olurduk.

okurken kendimi izledim sanki..
malesef hepimizin başına gelebiliyor.
dilerim tez zaman da atlatırsın.

Kendiniz dediniz aşk garip bir duygu. Aşkın arkasına sığınmıyorum evet hatalar yaptım. Buraya yazma amacım da zaten biraz derdimi anlatabilmek...Yoksa olmuş ama acısı, izleri hayatımda çokça yer eden bir durumu tekrar tekrar konuşmak beni de memnun etmiyor. Salaklık evet haklısınız. Sabredebilmem için umut arıyorum. Ama teşekkür ederim görüşleriniz için...

Allah bundan sonraki hayatında karşına güzellikler getirsin iyilerle karşılaştırsın. çok üzüldüm ama olanla ölene çare yok derler dua et babana da bişey söyleme. Yazdıklarından tek birşeye katılmıyorum. İstiyorsun oluyor demişsin bence istemeden oluyor bir bakmışsın olmuş istesen de istemesen de olmuş. Allah yardımcınız olsun ailecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…