Aciz bir adam ve kaybolmuş bir kadın :(

Babanızın bilmesine gerek yok. Annenizin de öğrenmemesi daha uygun olurdu bence. Bu iki kişi arasında yaşanmış bir şey. Onun yaptığı kendi karakterinin zavallılığından.

Ortada kaybolmus bir kadin goremedim ben.

Niye kaybolmus olasin kardes, caliskan azimli akli basinda bir insansin.

Sevmissin, sevilmissin, sevismissin ama bitmis. Her iliski sonsuza kadar surmuyor. Cinsellik kismi olmasaydi kayboldum diye konu acar miydin?

Kotu bir sey degil sevdiginle sevismek.

Lakin sevdiginin 5 para etmez olmasi iste orasi mesele.

Bir erkek mahremini ortada konusur mu, yaziklar olsun.

Mahrem hayatin ortaya dokulmemeli bence. babana iftira atiyor de, gec.

Sasirdim acikcasi. Akilli bi kadinsin. Tamam ilk asklarinda herkes deneyimsizlikten dolayi hatali kararlar verebilir. Ama liseli de ddegilsin ki, madem ailen ogrendi ve sakliycak hicbisiyin kalmadi niye suc duyurusunda bulunmuyosun. Ortada bi taciz ,var

Babam beni 2010 senesinde Istanbul'a gonderirken universite icin "Sakin bir sene sonra evlenecegim diye gelme bana.." demis ve gulmustu. "Baba once okul, sonrasi Allah kerim. Ben seni birakip evlenemem ki." demistim. 2012 senesi oldu, ben evlenecegim diye geldim karsisina. Hayatta hangi karar uzunca dusunulerek veriliyor ki? Hic pisman degilim. Iyi ki sevmisim, iyi ki okurken evlenmisim.. Ani bir karardi, herkesi sok ettim ama mutluyum.

Size cok cok uzuldum. O kadar kendinizden emin okurken birden birini sevmissiniz buraya kadar bence cok hos.. Ask bu akademik takvime gore ilerlemez sonucta, bu sizin secebileceginiz bisey degil ki...

Ama sonrasinda yasananlar sizin seciminiz. Eninde sonunda ailenizin ogrenecegini dusunmeliydiniz ve en bastan ailenize anlatip tehditlere boyun egmemeliydiniz. Hatalardan ders cikartmaniz bu hayat hikayesindeki en guzel durum. Allah yardimciniz olsun.. Bize yazmak kolay, yasayan sizsiniz. Insallah her sey yoluna girer. :/

Hepinize yazdıklarınızdan dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Hatları değiştirdik, annem hala babamı olaya dahil etmemek için gidip o şerefsizin kapısına dayanmaması için çaba gösteriyor. Bir aile faciası çıkmadan Allah'tan kurtuluş arıyorum. Ben nereden bilebilirdim ki... Hayatın neresinden nasıl tutacağımı şaşırdım. Şu an hafiflemek imkansız boğuluyor gibi hissediyorum. Kimseyi görmek,duymak istemiyorum eve kapandım ağla ağla ağla sadece... Ben ki arkadaslarımın terapisti, psikoloğu gibiydim zor günlerinde...Şimdi kendim çıkamıyorum kafamın içindekilerden...Dua edin

Yaşanmış ve bitmiş bence kendini bukadar yıpratma bukadar suçlama. Bundan böyle öne bak canım

Lütfen sakin ol. Babana gerçeği anlatırsan o zaman aile faciası olucak. Adamdan şikayetçi ol. Korkma dimdik dur lütfen. Karşına çıkanın şerefsiz olduğunu bilemezdin. Yaşadıkların felaket değil. Gerçekten çok değil 1 sene sonra gülerek anacağım bir şey. Hastalık değil ölüm değil. Seviştin bitti gitti. Adamdan da komple kurtulursan sorun çözülür. Ama lütfen baban bilmesin. O zaman karmaşıklaşır..

Onun farkındayım, zaten onunla birliktelik yaşamamdan ziyade kalbimin çok acıması canımı yakıyor.Ortak bir arkadasımız var, bana hiçbir yerden hiçbir şekilde ulaşamadığı için ona sosyal medyadan msjlar atıyordu. Bugün en son yazdığı da, nolursa olsun o nerde olursa olsun gel derse gider alırım onu,okuluna devam eder dünyayı ayaklarına sererim. Aiemle istemeye gideriz,O bensiz yapamaz vs. gibi cümleler kurmuş. Ona mecburiyetim var sanıyor koşup gideceğimi sanıyor...Ve sanırım hiç haketmediği halde ayakta kalma mücadelesi verdiğini hissettirdi bana. Halbuki bana acıyı yaşatan o ama hayata yeniden başlamak isteyen yine o. Allah'ım aklımı korusun çok yeni yaşadıklarım, kalbimin aklıma hükmetmesine izin vermek istemiyorum. Sevdim demek bile beni rahatsız ediyor böyle bir adamı ama sevdim. Yüreğimdeki ateş sönsün, ya da ilk günkü gibi yansın hiç soğumasın içim ona karşı. Teşekkür ediyorum yazdıkların için...

Ben bişeyi anlayamadım diyorsunuz ki ta ki 1 hafta öncesine kadar diye yani bir hafta da mı oluyor tüm bunlar

Ben bişeyi anlayamadım diyorsunuz ki ta ki 1 hafta öncesine kadar diye yani bir hafta da mı oluyor tüm bunlar
Olayların aileme kadar intikal etmesi benim o şehirden ayrılmam,mesajlar evet son 1 haftada. Ama daha öncesi diğer yaşanmışlıklar var...Tabiki onlar aylara yayılmış bir süreç.

Olayların aileme kadar intikal etmesi benim o şehirden ayrılmam,mesajlar evet son 1 haftada. Ama daha öncesi diğer yaşanmışlıklar var...Tabiki onlar aylara yayılmış bir süreç.

Bu kadar çabuk sürede yüz değiştirebilen bir adamdan şükür ki kurtulmuşsunuz. Bence de babanıza söylemeyin belki kaldıramaz anneniz zaten biliyor ve yanınızda. Fakat şunu demek istiyorum bu şahıs yüzünden hayallerinizden vazgeçmeyin devam edin derslerinize

Devam etmek istiyorum eskisi gibi tutunmak ve özgürce arınmak istiyorum üzerimdeki yorgunluktan,üzüntüden... Söylemeyeceğim ben de buna karar verdim,ama umarım şu anki sakin ve aşık hali ileride daha da tehditkar bir hale dönüşmez. Zaten o annemin de babamın da bu durumu bildiğini sanıyor. Tehditleri o yuzden son buldu.

bence güzel bi tatile çıkın en azından biraz uzaklaşın.. olayları unuttturmaz tabii ki ama hafifletir en azından..
o adama geri dönmeyin belli ki yaşam tarzınız fikirleriniz aynı değil.. bi yerde yollar ayrılacak... ne kadar erken biterse o kadar daha az acıtır..
Allah yardımcınız olsun.. hatalar insanlar içindir.. önemli olan hatayı tekrarlamamak..

Bence doğruyu soyleyemeyin. Yani bi babayla zaten bu konu üzerinde yüz göz olmak hiç hoş değil. annenize soylemeniz yeterli. Kendinizi bu kadar uzmeyin, eninde sonunda o sinavlara girilir kazanılır basarilir geçilir :) Hayat uzun, ama kendiniz için durumu daha fazla zorlastirmayin ve yasadiklarinizi ailenize bile olsa anlatma fikrinden vazgeçin. Iftira sansinlar. Siz de nasılsa yeniden sizi seven birini tekrar bulucak ve birini seviceksiniz. Durumun aile içinde bile olsa yayilmasina gerek yok diye düşünüyorum.

Babaniz çok üzülür aslaaaaa söylemeyin derim...

Olan olmuş ne yazik ki.inançliysaniz bolca tövbe edin ve evleninceye kadar yaşamayin cinsellik bir başkasiyla...

Her şeyi geçtim, yazınız hala buram buram özgüven kokuyor.
Hatanızla yüzleşmeniz, ailenize durumu açıklama cesaretiniz, bugüne kadar yaptıklarınız ve durumun kötüye gitmesine rağmen 'güçlü kadın' ibareleri...
Korkmayın, bu dik duruşunuzla size bir şey olmaz, benden söylemesi.
Tavrınızla örneksiniz, kendini çaresiz ve cesaretsiz bulan kadınlara.
Helal olsun diyorum, yeni başlangıcınızda şans sizinle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…