Aciz bir adam ve kaybolmuş bir kadın :(

Hayat Yolu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
32
5
32
Arkadaşlar merhaba, buraya ilk kez bir konu hakkında bir şeyler yazıyorum. Çünkü inanın çok üzüntülü günler yaşıyorum. Ailemin yanındayım ve konuşacak dertleşecek daha doğrusu derdimi anlatabileceğim, anlatmak istediğim birileri yakınımda yok. Bir üniversitede yüksek lisans yapıyorum. Yaşım 23 ve bugüne kadar konuştuğum, yazıştığım, tanıştırıldığım, istediğim, istemediğim erkek arkadaslarım oldu. Ama hiçbiriyle sevgili olmadım. İdealist bir insandım üniversite hayatım boyunca. Kimseye gönlümü kaptırmadım. İlk önce okulum bitecek akademisyen olacağım dedim.Arkadaşlarım, ailem herkes bana hayranlıkla bakardı, hırslı ve kimseden korkmayan bir kızdım. Ben aynen bu şekilde liseyi,üniversiteyi alnımın akıyla bitirdim. Ardından akademisyenliğe ilk adımımı attım master yapmaya başladım. Ve asıl olanlar şimdi anlatacaklarım. Kaldığım evin sahibiyle aşk yaşamaya başladım. Kendisinin iş yerleri,evleri,apartları vs. var. Nasıl olduğunu anlayamadan ona aşık oldum. Kendimi kaptırdım. Yetmezmiş gibi aileme daha ilk ayda onu anlattım. Benim gibi değildi lise mezunuydu. Kimse yanlış anlamasın tabiki ama asla dönüp bakmayacağım biri olurdu eskiden olsa. Çünkü denk değildik. Evet işini kendi kurmuş, hırslı ve yoktan var etmiş biriydi. Buna diyeceğim yok zaten ben de bunlara hiç takılmadım. Ve ailemin ondan ayrıl olmaz devam edemezsin demesine rağmen ben onla tam 5 ay devam ettim hem de yalanla dolanla. Annem babam her aradığında o yanımdaydı ve arkadasımlayım vs. deyip yalan söylüyordum. Bunları niye yaptım derseniz, aşka inanmayanlara sebebinin üstüne basa basa aşk olduğunu söyleyebilrim. Her günümüz beraberdi. Sinemalar,yemekler,gelecek hayalleri...Hiç yaşamadığım aşkı yaşattı bana.Korudu,sahiplendi,ailesiyle tanıştım.Onlarla da yemekler,piknikler,özel günler derken adeta ailen biri gibi oldum ama bizimkilerin hiçbir halttan haberi yoktu. Ta ki bundan 1 hafta öncesine kadar... ve bomba, ben bu adamla birlikte oldum. Çok sevdim çok aşıktım ve yaptım. İlk zamanlar iyi güzel, ama bu adam beni tüm erkeklerden ayırmaya, hatta kızlardan bile kıskanmaya başladı. Telefonlarıma bakıyor, erkek arkadaslarımdan msj görünce deliriyordu. Küfürler,hakaretler gırla... ertesi gün özür diliyor ağlıyor sensiz yapamam affet diyor ama 3 gün sonra yine kavgaya bir sebep buluyordu. O kadar ki beni birçok erkekle yakıştırdı,ondan ayrılmamam için beni tehdit etti her ayrılmak isteyişimde... ben de kör aşık hep boyun eğdim yaptığım hatadan dolayı. Pişmandım bana güvenmeyen inanmayan iftira atan ama aynı zamanda seven yanından ayırmayan bir adamla birlikte oldum ve çok acı çekeceğimin de farkındaydım. Aylarca beni tehdit etti benden ayrılıyordu sesimi çıkarmayınca zaten sen de beni istemiyorsun rahat edersin dünden razısın gibi psikolojik baskılar yapıyordu. Kaç kez kapımda ağladığını, zili çaldığında açmadığımda merdivende beklediğini biliyorum. Benim için yapmayacağı yoktu ama bu durum gittikçe kötüleşmeye başladı. En yakın arkadaslarıla görüştürmedi. Hastalıklı bir ruh haline girdi. En son bie sabah tüm esyalarımı toplayıp taksiye atlayıp o şehirden kaçtım. Canıma tak etmişti yaptıkları, dedikleri, hakaretleri,beni olmadığım bir hale sokmaları...Aramalar,arkadaslarıma mesajlar,kardeslerime mesajlar...ve en sonunda babama msj attı. Onla yattığımı soyledi. Düşünün ki bir babaya bunu yazmak nasıl bir karaktersizliktir. Onun ne b.k olduğunu anladım ama geç oldu. Anneme tüm gerçeği anlattım kadın travma yaşıyor resmen. Babamsa bana o kadar güveniyor ki gerçeği söyleyemedim. İftira attığını sanıyor ama yakındır onun da bilmesi hatta kendi ağzımla soyleyeceğim. Başıma gelmeyen kalmadı. O kadar başarılıydım ki derslerim mahvoldu. Sınavlara başvuru yapamadım dertlerle uğraşmaktan.Ailem mahvoldu.Beni tahmin ediyorsunuzdur zaten. Hala beni sevdiğini söylüyor ve onla evleniceğimi sanıyr. Babama da o yuzden zaten msjları atmış. Onlar beni sokağa atıcak istemeyecek ben de koşa koşa ona gideceğim gibi düşünce yapısıyla...Acizlikten başka bir şey değil. Hasta bir ruh hali, saplantılı sevgi. Şimdi kurtulamadım hala msj atıyor. Canım çok acıyor. Hepimize ders olsun. Ben hata yaptım bedellerini çok ağır şekilde ödüyorum. Yapmayın. Kimseye kendinizi teslim edecek kadar güvenmeyin. Bırakın gitsin...ve size şunu söylüyoum aşkın eğitimle, tecrübeyle, tecrübesizlikle hiç alakası yok. Sen istiyorsun ve oluyor. Benim kalbim çok kırgın, uykularım terk acılar içindeyim...Bunları buraya yazmak beni bir nebze rahatlatıyor. Hepinize güzel günler diliyorum.

babanıza gerçeği söylerseniz Allah korusun hasta falan olmasın, yani baba için sonuçta ağır, ama bence hatanın neresinde dönülürse kardır, siz evlenmeden ne olduğunu anlamışssınız en azından, bence derslerinize daha konsantre olun hedeflerinizi yapmaya çalışın ve bu adamdan tamamen kurtulmanın yoluna bakın

çok etkilendim yazdıklarından...hayatta herkesin başına gelebilir bu yaşadıkların, kimsenin kınamaması gerek.

herkes aşık olabilir, hiç hak etmeyecek kişilere karşı da hissedebiliriz bu aşkı. ama senin en büyük hatan 5 ay gibi çok kısa bir süre içinde bu adamı hayatına çok çok fazla dahil etmen. nasıl güvenebildin, nasıl kendini açabildin bu kadar? senin ideallerini, akademisyenlik hedefini anlayabilecek bir adam olduğunu hiç sanmıyorum. gelecek planlarında bunların yeri var mıydı? birlikte olma konusunda kendini suçlaman yersiz bence artık. sonuçta olan olmuş. sevmişsin ve olmuş, kandırılma vs durumu yok. bu anlamda yaşadıklarının arkasında ol, kendi içinde vicdan azabı yaşama ama bence babana söylemen doğru olmaz. onun güvenini kaybettin mi hayat boyu geri kazanman çok zor.

o şehirden ayrılmakla da en doğru kararı vermişsin. bu adamın bir kez daha hayatına girmesine izin vermek kendine yapacapın en büyük kötülük olacaktır. kendine ve ailene zaman ayır, arkadaşlarınla görüş. farklı hobiler edin. yaşın daha çok genç, sakın bir daha kimseye güvenemem aşık olamam veya beni kimse kabullenmez vs diye düşünme. Hayat çok güzel, karşına elbet değerini bilecek sana değer verecek biri de çıkacaktır. Yeter ki sen bakış açını buna göre ayarla. Yolun açık olsun, ben seni ilerde iyi günlerin beklediğine inanıyorum...

Bu yasadiklarin sende yaralar acmis olabilir.ama onunla birlikte olmus olman dunyanin sonu değil aslada olamaz. sevmissin olmus.bitti gitti. Ideallerine saril vazgeçme.önündeki güzel hayata odaklan bir an once....

Ben de cok etkilendim yasadiklarinizdan. Uzulmeyin lutfen. Guclu olun ve yola devam ederek idealinizi gerceklestirmeye cabalayin.

Bana kalirsa ilgili konuyu babaniza soylemenizin geregi yok.

Bence babanızın bilmesi gereken bir durum değil. Hatta anneniz de bu bilgi olmadan yaşardı. Siz yetişkin bir insansınız. Yaşadıklarınızın etkilerine tek başına göğüs gerebilirsiniz. Seviştiniz tamam. Bu sizinle inanıyorsanız Allah arasında. Başka da kimseyi ilgilendirmez. Anne-babanızın bilmesine gerek yok. Bilince üzülmelerinden başka bir şey olacak mı? Bilmelerinin duruma bir faydası olacak mı? Gerekirse psikolojik yardım alın. Telefon numaranızı ve ailenizin telefon numaralarını değiştirin. Ya da o numarayı engelleyin. Bir takım mesajlarını saklayın gerekirse savcılığa taciz ve tehditten başvurursunuz.

babanıza söylemeyin..sizi kapının önüne koymaz ama anne gibi hissetmez.o da erkek ve yediremez kendi kendini ömür boyu yer bitirir..bir baba için çok ağır bir yük.

inşallah en yakın zamanda o adamdan da duygularınızdan da kurtulursunuz..mantığınız zaten hayli yerinde beni seviyor ondan yapıyor değil hastalıklı diyorsunuz..başınız dik olsun eğitiminize kaldığınız yerden geçişle vs halledin.

Kararli ol ve bi daha cevap verme kesinlikle başka türlü kurtulamazssin bu insandan annene anlatmissin olaylari bence bide babana anlatmana gerek yok sonuçta bunun sorumluluğunu alacak yastasin hic bi sey icin gec değil egitimine devam et mutlaka

Olayı kendi kendinize dramatikleştirmişsiniz. Tecrübesizsiniz bunun eğitimle ilgisi yok. Daha önce bir erkekle yakınlaşmamışsınız ve ilk bir şeyler yaşadığınız adamı göklere çıkarmışsınız. Kıskançlığı bile normal karşılaşmışsınız. Sevişmeyi kendini teslim etmek olarak tanımlıyorsunuz. Keşke üniversitede birkaç ilişki yaşamış olsaydınız. Masum çıkarsız tatlı sevişmelerle bitseydi. Gece arkadaş gruplarıyla gezmelere gidip sabahlara kadar eğlenseydiniz. Emin olun dersleriniz bu kadar etkilenmezdi. Arabeskleştirmeyin ilişkileri böyle.

Babanıza da vajinanıza ne yaptığınızı söylemeniz gerekmiyor. Yaptığınız çok kötü bişey değil. Ama babanız buna gerektiğinden fazla üzülecek. İftira deyin bitsin kapansın. İnşallah güzel insanlarla karşılaşırsınız.

Babaniza gercegi soylemeyin 18 yasindan buyuksunuz bu derece ozelinizi babaniz bilmek zorunda degil. Yarin bir gun baskasiyla evlenmek istediginizde aileniz kizimi boyle kabul etsin diye damatlarinin karsisinda ezilmis bir duruma duserler. Ne kadar yanlista olsa ailelerde boyle bir psikoloji olabilir. Her sey tekrar toparlanabilir henuz gec degil. O adamdan kurtulup yeni bir baslangic yapabilirsiniz.

en önce lütfen babana söyleme diyorum.
ya düşündüm de bir babaya bu şekilde bir msj gelmesi, o babanın hali vs. beni çok ama çok üzdü. o adamcağız bence bunu haketmiyor ya.
canım bak, bu senin baban ki ben bile adamın o haline üzüldüysen. azıcık babanı düşün ve asla söyleme.
artık çaresine bakarsın gerekirse, sonuçta bir hataymış , diktirtmedir şudur budur ben olsam gerekeni yapardım.
Baban herşeyden önemli çünkü..
o şerefsize de asla kanma.
Allah korusun sonun iyi olmaz, hergün duyuyoruz işte haberlerde neler neler.
tek kelimeyle uzak dur.

Halinizi en icten sekilde anlayabildim, bircok ortak noktamiz var cunku inanin cok iyi hissettim acinizi içimde. Sizinki gercekten cok kotu bir tecrube olmus ama hayatin sonu degil. Babaniza bu mesaji yazmissa babaniz size bunu soracaktir.keske bilmeseydi ama ok yaydan cikmis bir kere yalan söyleyerek daha cok guvenini zedeleyebilirsiniz bunu düşünün. Sevismis olmaniz bence hiç onemli degil, buna kisisel olarak takilmayin hayatinizi yaşayın asla kendinizi ezik gibi hissetmeyin ve kimseye de bunu yargilama kozunu vermeyin.

Ben de babanıza anlatmayın diyorum. Birbirinize her baktığınızda bu gelicek
aklınıza.. babanızla aranıza görünmez bir duvar örmüş olacaksınız.. o pislikten tamamiyle kurtulup hayallerinize kaldığınız yerden devam etmelisiniz.. tüm yaşananlara rağmem güçlü gördüm sizi. Toparlanmanız eminim ki kolay olacaktır. Dilerim karşınıza çok güzel insanlar çıkar

babanızı en iyi tanıyan sizsiniz söyleyip söylememek konusunda iyi düşünün ama eski sevgiliniz tehtitlere devam ederse ne zamana kadar iftira diyebiliceksiniz.hattınızı değiştirin önce bence. sanırım ev adresinizi bilmiyor.herkes hata yapar evet üzüldünüz kırıldınız ama hiç bir şey için geç değil okulunuza devam edebilirsiniz hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz zamana ihtiyacnız var yaşıyorsunuz hayattasınız allah daha çok kapılar açar size. aşık olmak sevmek suç değil sadece 5 ay çok kısa bir süre olmuş güvenmek inanmak adına ama aşk bu işte gözleri kör edebiliyor sakın barışmayın önünüze bakın.

Yetişkin biri olarak bedeninizin ruhunuzun kontrolü sizde. O yüzden verdiğiniz karardan suçluluk duymayın. Ama bir daha aynı yanlışları yapmamk için daha sosyal biri olup insanları daha iyi tanıyın derim. Siz içinize kapanıp yalnız kaldıkça ilk gördüğünüz insana kapılıp hata yapma olasılığınız artar. Babanıza gelince, bizim türk aile yapısı kadına farklı bakıyor erkeğe farklı. Şimdi sizin yerinizde bir erkek olsa kimse karışmazdı. O yüzden bu durum ailenizin kariyerinize yada seçimlerinize karışmasına sebep olabilir. Öncelikle maddi bağımsızlığınzı kazanın o zaman daha özgür olabilirsiniz. O adamdan da kurtulun bir an önce malum kadına şiddet tırmanışta. Bir sürü örnek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…