Acısız Epilasyon & Emla Krem

Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum EMLA kremi bi arkadşımdan duydum ve dün aldım ama henüz kullanmadım prospektüsnü iki üç defa hatmettim ve aslında anladım ama dedim bu işi en iyi google bilir bide ona sorıyım ve bu siteyi buldum ben içindeki pansuman bantları yapışıyo zannediyordum ama bazı arkadaşlar genelde herkeş folyo kullandıklarını söylediler aslında benim sorun sadece bikini bölgemle ilgili yani jiletten artık tiksindim desem yeridir koltuatlarını falan epilatörle alıyorum ilkinde yara oldu ama şimdi hiç hissetmiyorum aynı şeyi bikini bölgemdede denemek istedim ve inanılmaz bi acı yapamadım ben ne olursa olsun bu kremi kullanıcam bi iki defa kullansam yeter ya ama tam emin değilim bi tüp mü kullanıcam ilk denemde iki tüp mü??Ayrıca eczacı bana sigortaya yazılmadığını söyledi...cevap yazarsanız sevinirim şimdiden herkese teşekkür..

Ben bikini bölgemde deneyeyim dedim.2 tüp emla sürdüm 1 tüp az gibi geldi.1 saatten fazla bekletmek zorunda kaldım çünkü evde yalnızdım kuzenim geldi onunla oturmak zorundaydım neyseki annem çok geç kalmadan eve geldi ben de hemen odama kaçtım. Acı hissetmedim ağda yaparken ama kendi başıma alamadım bikini bölgemi. Siz hangi ağdayla alıyosunuz tek başınıza bititrebiliyomusunuz her tarafını.Ben altlarını hiç alamadım ağda yapıştı heryerime :1no2:

kızlar yaaa bu emla krem cinsel ilişki için de kullanılıyomuş bilgisi olan var mı acaba. yorumlara bakıyorum da sakın daha içerilere kaçırmayın falan diyolar. ama ben oramın uyuşmasını istiyorum bilgisi olan var mıııı

ilişki esnasında kullanan bır arkadasım cok faydasını gordugunu soylemıstı ne kadar dogru bılemıyorum... tabı kı vajinadan ıcerı surmeyeceksın,cevresıne sürüyormussun... netıcede kımyasal bır madde ılac,ıcerı kacırmamaya dıkkat etmelı...

çok teşekkür ederim. umarım işe yarar. kendimi gerçekten çok çaresiz hissediyorum. evliliğimin bitmesinden bile korkuyorumm

gercekten evlılıgıne yansıyan bır durum ıse bır doktordan uzmandan yardım alsan daha ıyı olur aslında canım benım... vajınısmus gıbı bır durum mu özel deılse?

daha tam olarak bilemiyoruz. aslına bakarsan daha önce hiçbi yöntemi denemedim. ama bu durum beni gerçekten yıktı resmen. ağlamaktan gözlerim şişti. zayıfladım yüzüm gözüm sivilce içinde. bi de seminer dönemi... herkes ne oldu diye soruyo. kimseye de söyleyemiyorum. eşim çok anlayışlı ama ben kendimi çok kötü hissediyorum

Ben kullancam valla yorumlarıda okudum arkadaşların çoğu menun deneyim bakalım ne olacak...

tabıkı ınsanın gunluk yasantısını bıle etkıleyen bır durum... ama bu durumda en önemlı sey senın bunu problem halıne getırmemen canım.. bu ısın cözumu bıraz psıkolojık yanı... senın beynınde bıtıyor... tabıkı bır uzamndan yrd almak daha mantıklı ama en azından dene kremı... ama lutfen surerken dıkkat et olur mu...

ne alaka arkadaşım emla krem. girişinde olmuyor ki olay içinde acıyor. psikolojik olarak kendimi rahatlatıcam derken karşı tarafı hissizleştirebilirsin.

mrb arkadaşlar emla kremi çok önceden duymuştum ama kullanmak kısmet olmadı ama en kısa zamanda kullanmaya başlamam lazım nefret ediyorum bu kılardan ama ben hamileyim acaba bi problem olur mu diye merak ediyorum bilgisi olan var mı ?

Ben kullandım çokta memnun kaldım...
Hamilelikte doktorlar pek tavsiye etmiyorlar...
Bence doktorunuza danışmadan kullanmayın...

ne alaka arkadaşım emla krem. girişinde olmuyor ki olay içinde acıyor. psikolojik olarak kendimi rahatlatıcam derken karşı tarafı hissizleştirebilirsin.
bana dıyorsan sayet canım ben kullanan bır arkadasımın dedıklerını soyledım arkadasa... ayrıca kremlı kremlı hemen surup beraber olunmuyor zaten...uyustuktan sonra krem kalmıyor zaten,yagsak bırsey kalıyor onuda sılıyorsun o kalıntınında uyusturma etkısı yok...

hamıleysen kullanma canım

süper anlatmışsın canım bende senin gibi uzun zamandır kullanıorum hemen hemen aynı yöntemle kullanıyoruz emlayı böyle kullanırsanız uyuşukluk geçmiyor.

kızlar bu kremin emzirmeye zararı olur mu acaba

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/169980-gebeler-sakin-emla-krem-kullanmayin.html

sitemizdeki bu sayfada bununla ilgili yorumlar var doktora bile sorulmuş incelerseniz karar sizin :1rolleyes:

yha gentlde vajnanın knrlrna sürdğnzde içe kaçrsa o tarz bişe olrsa yha zararlı bunlar yapmayn göznzü seviym ne çok seviosnz kmyasal maddeleri..

soran arkadaşa dedim canım. uyuşturmaya yönelmeleri hoş değil ona üzülüyorum kendi çapımda :/ girişine sürerse diyelim 20 dk sonra değdi ıslanmanın etkisiyle bulaşabilir karşı tarafa diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…