daha tam olarak bilemiyoruz. aslına bakarsan daha önce hiçbi yöntemi denemedim. ama bu durum beni gerçekten yıktı resmen. ağlamaktan gözlerim şişti. zayıfladım yüzüm gözüm sivilce içinde. bi de seminer dönemi... herkes ne oldu diye soruyo. kimseye de söyleyemiyorum. eşim çok anlayışlı ama ben kendimi çok kötü hissediyorum
bana dıyorsan sayet canım ben kullanan bır arkadasımın dedıklerını soyledım arkadasa... ayrıca kremlı kremlı hemen surup beraber olunmuyor zaten...uyustuktan sonra krem kalmıyor zaten,yagsak bırsey kalıyor onuda sılıyorsun o kalıntınında uyusturma etkısı yok...ne alaka arkadaşım emla krem. girişinde olmuyor ki olay içinde acıyor. psikolojik olarak kendimi rahatlatıcam derken karşı tarafı hissizleştirebilirsin.
mrb arkadaşlar emla kremi çok önceden duymuştum ama kullanmak kısmet olmadı ama en kısa zamanda kullanmaya başlamam lazım nefret ediyorum bu kılardan ama ben hamileyim acaba bi problem olur mu diye merak ediyorum bilgisi olan var mı ?
merhaba kizlar bende yaklasik 8 aydir emla kullaniyorum birgun bu istenmeyen tuylere dayanamayip oturdum arastirdim ve emla kremi buldum denedim bende ise yaradi cok sukur kullanimini ben soyle yapiyorum
oncelikle kremi guzelce yayiyorum ama yedirmiyorum uzerinde oyle yaziyor bol bol kullaniyorum sonuzta uyusmaz diye korkuyorum bide 1 saat beklemesi var uyusmazsa kim surecek tekrarda bekleyecek 1 saat folyo veya mutfak poseti ile iyice sariyorum uysutuktan sonra su sekilde aliyorum
alacagim yeri pecete ile siliyorum asagilari silmiyorum oralar kremli bekliyor ben ustleri alirken acimasin BiDe elim yavastir benim eger asagilarida silersem oralarin uyusuklugu geciyor ben oralara gelene kadar
sile sile sonuna kadar aliyorum hicbiryerde aci hisstemmeis oluyorum ben boyle tecrubeler edindim belki ayni durumda olanlar vardir yardimci olmus olurum
mrb arkadaşlar emla kremi çok önceden duymuştum ama kullanmak kısmet olmadı ama en kısa zamanda kullanmaya başlamam lazım nefret ediyorum bu kılardan ama ben hamileyim acaba bi problem olur mu diye merak ediyorum bilgisi olan var mı ?
kızlar bu kremin emzirmeye zararı olur mu acaba
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/169980-gebeler-sakin-emla-krem-kullanmayin.html
sitemizdeki bu sayfada bununla ilgili yorumlar var doktora bile sorulmuş incelerseniz karar sizin :1rolleyes:
bana dıyorsan sayet canım ben kullanan bır arkadasımın dedıklerını soyledım arkadasa... ayrıca kremlı kremlı hemen surup beraber olunmuyor zaten...uyustuktan sonra krem kalmıyor zaten,yagsak bırsey kalıyor onuda sılıyorsun o kalıntınında uyusturma etkısı yok...
hamıleysen kullanma canım
yha gentlde vajnanın knrlrna sürdğnzde içe kaçrsa o tarz bişe olrsa yha zararlı bunlar yapmayn göznzü seviym ne çok seviosnz kmyasal maddeleri..
bu söylediğin laf kimlere anlamadım epilasyon için kullananlara mı yoksa vajinismus yüzünden kullananlara mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?