• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

Bende kukkandım çokda memnun kaldım tabi tam olarak uyuşmuyo biraz acı hissediyosun ama inanın değer arkadaşlar ayrıca içi ne alaka ya içine sürülmüyo ki ne bence kullanın jiletten tiksindiyseniz benim gibi...

wajnsmusa zatn kullnlmaz cnm bnm onda anestl kullnlr.. birisi iç dudk kenarı vs bişeler dmş onun için söyledm yan etklrine bakılrsa hiçte yaplck iş değl yhani..

konunun ilk sayfalarını okursan neler için kullanıldığını anlarsın canım . bende 1.5 senedir kullnan arkadaşlarım var 8 9 aydır kullanan ben varım alerjimiz olmadığı için bize hiç bişey olmadı ama içindeki Lidokain ve Prilokain e karşı alerji varsa kullanılmamalıdır .yan etkisi olarak bundan bahsediyorsun heralde .ayrıca ilişki öncesi korku yaşayanlarda da kullanılıyor .internetten araştırırsan bulabilirsin.

Bende kukkandım çokda memnun kaldım tabi tam olarak uyuşmuyo biraz acı hissediyosun ama inanın değer arkadaşlar ayrıca içi ne alaka ya içine sürülmüyo ki ne bence kullanın jiletten tiksindiyseniz benim gibi...

doğru söylüyorsun içine falan sürülmüyor . kim çıkardı zaten bilmiyorum içine sürüldüğünü konu farklı yerlerre gidiyor

tabı kı ıcıne surulmuyor cevresıne sadece... dıyen arkadaslar ıcıne suruldugunu tahmın ettıklerınden öyle bır yargı cıktı ortaya... sanırım anlasıldı durum :)

Merhaba arkadaşlar öncelikle emla kremin mucizesi hakkında size katılıyorum. Ayrıca size tüylerden kurtulmanın küçük ve çok önemli bir püf noktasından bahsetmek istiyorum. Bakırköyde Doruk Güzellik salonuna gittim ve bu mucizeyi ordan edindim. Acısız iğneli epilasyon! Her türlü tüyde sonuç veriyor. İnce, kalın, sarı, siyah demeden :) Ayrıca güler yüzlü bir ekiple karşılanmak ve uzman biri olan Gülten Hanımla tanışmak insanı özel hissetiriyor. İğnenin girişini hissetmiyorsunuz:) bile çok hassas olan arkadaşlar için uygulamadan önce bir de emla krem sürerseniz tüylerinizi aldırdığınızı anlamıyorsunuz bile:) Üstelik epilasyon sayesinde kesin çözümle bir ömür tüylere veda ediyorsunuz:) Bakarsınız karşılaşırız orda ben çok memnun kaldım bir çok işlem daha yaptırdığımdan sık sık gidiyorum:)

bende aldım ama nedense sürüyorum bekletiyorum 20 25 dk neredeyse ama uyuşmuyor yine canım yanıyor nasıl bir deri varsa anlamadım..:sinifsinif:

Kızlar kremi ssk karşılıyormu halen, normal fiyatı 28 tl görünüyor. Eğer karşılamıyorsa baya pahalı...! Yada muadil ürünü varmı??

bende aldım ama nedense sürüyorum bekletiyorum 20 25 dk neredeyse ama uyuşmuyor yine canım yanıyor nasıl bir deri varsa anlamadım..:sinifsinif:

20 25 dakika az canım en az 1 saat ben 1 saat 15 dakika beklettim ama birz acı vardı oda normal sen çok az bekletmişin..

merhaba kızlar bu emla kremi bende denemek istiyorum internette baktım 2 çeşit isim vardı biri emla %5 krem diğeri emla krem 25mg ikisi farklımı acaba?siz hangisini kullanıyorsunuz?birde bunları pratisyen hekime yazdıabiliyormuyuz yoksa uzmanmı olmalı?yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar

Kızlar kremi ssk karşılıyormu halen, normal fiyatı 28 tl görünüyor. Eğer karşılamıyorsa baya pahalı...! Yada muadil ürünü varmı??

Evet Ssk karşılıyor...
28 tl de fazla değil çünkü 5 tüp bunlar 1 tüpü sürmek yetiyor 5 kez kullanabilirsin...
Zaten işe yaradığını görünce 50 tl le de olsa alırsın sempatiksalakcinni

merhaba kızlar bu emla kremi bende denemek istiyorum internette baktım 2 çeşit isim vardı biri emla %5 krem diğeri emla krem 25mg ikisi farklımı acaba?siz hangisini kullanıyorsunuz?birde bunları pratisyen hekime yazdıabiliyormuyuz yoksa uzmanmı olmalı?yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar
ü

Benim aldığım içinde 5 minik tüp vardı ama tam hangisi bilmiyorum...

Neti bilmem ama Sağlık Ocağına gidip herkes yazdırıyor benim arkadaşlar felan...
Ben hamileyim ondan önce kullandım arkadaş eczanede çalışıyordu o getirdi...
Ön sayflara bak istersen yazar Ssk nın karşıladğı...

eczacılara soru yöneltmişler tarihide temmuz 2010.cevap olarakta hayır kendi paranızla alırsınız diyor kadın: ( of ya heveslenmiştim ne güzel şimdi 28 liramı verecez ?

Hmm oda olabilir belki bu yeni kanunlarla felan karşılamıyorsa bilemem...
Ama 28 tl de çok değil inan 5 tüp için 1 tüp çok rahrat yetiyor tek seferde ...

Sitede ürünün zararlarını belirten bir konu var..Fakat mesaj sayım 100 olmadığı için link veremedim.
Açıkçası tedirginlik veren bir ürün :)

Back