Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
wajnsmusa zatn kullnlmaz cnm bnm onda anestl kullnlr.. birisi iç dudk kenarı vs bişeler dmş onun için söyledm yan etklrine bakılrsa hiçte yaplck iş değl yhani..
Bende kukkandım çokda memnun kaldım tabi tam olarak uyuşmuyo biraz acı hissediyosun ama inanın değer arkadaşlar ayrıca içi ne alaka ya içine sürülmüyo ki ne bence kullanın jiletten tiksindiyseniz benim gibi...
tabı kı ıcıne surulmuyor cevresıne sadece... dıyen arkadaslar ıcıne suruldugunu tahmın ettıklerınden öyle bır yargı cıktı ortaya... sanırım anlasıldı durum :)
bende aldım ama nedense sürüyorum bekletiyorum 20 25 dk neredeyse ama uyuşmuyor yine canım yanıyor nasıl bir deri varsa anlamadım..:sinifsinif:
Kızlar kremi ssk karşılıyormu halen, normal fiyatı 28 tl görünüyor. Eğer karşılamıyorsa baya pahalı...! Yada muadil ürünü varmı??
ümerhaba kızlar bu emla kremi bende denemek istiyorum internette baktım 2 çeşit isim vardı biri emla %5 krem diğeri emla krem 25mg ikisi farklımı acaba?siz hangisini kullanıyorsunuz?birde bunları pratisyen hekime yazdıabiliyormuyuz yoksa uzmanmı olmalı?yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar