Acısız Epilasyon & Emla Krem

oh sürdüm gidiyorum şimdi hiç bişi hissetmeden inşallahhhh
bi kere yapmıştım hiç hissetmedim gidip geleyim yazıcam tekrar
öptüm kızlarr

valla ne alırken ne de aldıktan sonra hiç ağrı yok.
bi kere daha bununla yapıp artık 4.de kremsiz yaptırırım o zmn zaten azcık acır güçsüzleşir

emlayı artık yazdıramıyoruz cnm kalktı... her eczanede satmıyor,recetesız satın alabılıyorsun emlayı eczaneden...

dün gece kullandım emlayı ancak alt kısımlarda işe yaradı üst kısımlar banamısın demedi çok canım yandı 6 yıldır jilet kullanıyordum ağda yapım dedım mahfoldum acıdan:gitme:

ne kadar uzun süre beklersek o kadar iyi sonuç alınıyor arkadaşlar fakat tek sorun tuvalet ihtiyacı.sık sık giden biri olarak henüz buna bi çözüm bulamadım:bbo:

ama ağdacım bu sabah dedı kı abla yarım saate 45 dakıka arasında en ıyı sonucu alırız dedı 45 dakkadan sonra etkısı geçıyor dedi

bende de alt taraflarda ise yaradi ustlerde ise yaramadi aklim cikti yarida biraktim sizce ne yapmaliyim daha mi fazla beklemek lazim

Ben ilk emla kremi sürdüğümde 1,5 saat kadar bekledim. Acı da biraz azalma oldu ama tamamen acıyı hissetmedim diyemem.
İkinci kullandığımda yarım saat kadar bekledim ve daha sonra ağdayı kullandım. Gene acı hissediyorum.

Bu acının çaresi yok :gitme: Rahat bırakalım kılları gitsin sempatiksalakcinni

bana etkisi olmaz sanırım korkumdan yıllardır jilet kullanıyorum artık ağdanın gücü yetmez o kılları çekmeye şaka bi yana bende deniycem şansımı bakalım inş. işe yararda artık ağda yapabilirim

Diz üstünü almak her zaman problem olmuştur benim için, Burdaki yorumlara dayanarak Emla yı denedim Önce tek tüp boşalttım 1 saat bekledim tık yok sonra iki tüp tık yok bütün tüpleri boşallttım hiç bi işe yaramadı burda yazılanları d harfi harfine uyguladım olmadı Herkese etki etmiyor galiba bende o şansız gruptanım

benim alt bolgemde ise yaradi makina ile girdim valla hic acimadi ama bir kac gun sonra ustu yapayim dedim ama ust taraf daha sert kil oldugu icinmi bi etki etmedi cok acidibilmiyorumkismile

Ben emla kullandım ama hiç acımı kesmedi. Heralde ciltten cilde farkediyor. Şimdi wpcare diye bir markanın chill out jelini kullanıyorum. Çok güzel bi ürün. Hatta o kadar beyendim ki satış temsilcisi oldum wpcare'e. Eğer almak isteyen olursa sipariş verebilirim. Gerçekten işe yarıyor :)

yıllardır jılet yapanlardan bırıydım bende faka emla sayesınde tam 1 yıldır agda yapıyorum ayda 1 kere emlayı surup catır catır agdamı yapıyorum tık acı yok kesınlıkle hıssetmıyorum 10 dk da bıle uyusuyor benımkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…