Acısız Epilasyon & Emla Krem

ben genital bölgeye uyguladım canım 1 saat bekledim ve poşetle kapladım bekledim acı yok diyemem ama çok az var bencede güzel bişi tavsiye ediyorum herkese

bende de öyle oldu acı vardı lakin dayanılmayacak gibi değildi. bazıları hiç hissetmemiş acaba neyi eksik yapıyoruz

dün gece genital bölgeme emlayı uyguladım.2 saat bekledim.uyuşma süperdi ama hayatında ilk defa agda deneyecek biri olarak agdayı yapıştıramadım
çok ugrasınca bayagı sinirlendim ve bugun işten izin alıp kuaförüme gittim.ben ne dersem diyeyim sakın bırakma dedim.yattım ve aldırdım agdayla.hemde emlasız.
evet acıdı ama hem korkumu yendım hemde pamuk gibi oldumsositososito:lepi:

emla kalsın ben acılarımla mutluyumkaydirigubbakcemile3

yalnız sunu söyleyeyim ben becerebilseydim eger uyusma harikaydı.yani hakkatten işe yarıyor emla krema.s.

Kızlarr... hamileyim vee aynı derdi sizinle bende paylaşıyorum.... bu kremi daha önce kullanmıştım ama sonra bıraktım.. şimdi tekrar kullanmak istiyorum ama hamile olduğum için çekiniyorum.... normalde doktorlar.. kürtaj esnasında rahim ağzına sürüyorlarmış.. yani genital bölge için uygun kullanım esnasında hafif yanma oluyor ama hiçbir yan etkisi yok deniliyor... bebeğime bir zarar verirmi acaba diye korkuyorum.....

benim dr um tavsiye etmedi ama sen bilirsin :CüvCüv:

kızlar, doğal olarak tüm yazılanları okuyamadım. ben de kullanmak istiyorum ama miktarı azsa o parayı veremem. içinde kaç tüp var bir tür ne kadarlık bir bölgeye yetiyor?

bugün denedim genital bölgeye çok aşağılara inmedim , üst kısmını çok rahat aldım hiç acımıyor ,hazır başlamışken aşağılara sürüyüm dedim ama beceremedim bi de acele işim çıktı boşa gitti 1 tüp ,, ya alt bölgelere nasıl sürüyorsunuz içeri girmiyor mu
bilmiyorumkismile mukozaya falan değsin istemiyorum , alması da zor gibi beceremedim

kızlarr bende bugun alacagım eczacıma soracaklarımda var. eyvahedigeldismile hepsini kolay alıyorumda genital bölgemi alırken dayanamıyorum acısına bilmiyorumkismile çoksık sacım gibi resmen ve kalın.. bıktım bu yaşımda tüyle uğraşmaktan senağlama acısız olursa daha sık alırım insallah acı cekmeye son verir bu krem deneyecem bakalım mafoldumben

Kremi aynen forumda yazıldığı gibi uyguluyorum.Lazere gitmeden 1 saat önce yoğun bir şekilde sürüp streçle sarıyorum.Hiç faydası olmuyor.aynı şiddetle acıyı hissediyorum.başka bir çözümü olan var mı?

canım bende lazer yaptırıyorum lazerde fayda etmiyor onun acısı herşeye bedel =)
ama ağdada etkisini gösteriyor

kızlar emla kremi ssk karşılıyormu hala en son fiyatı neydi ? lazere gidiyorum bitti emlam keşke ssk karşılarken stok yapsaydım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…