• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

arkadaşlar ben bişeyi merak ettim bu kremi sürüp bekletçez sonrada kuru bezle silcez.ben makine ile alıcam ama orası kremi sürünce yağlı gibi kalmaz mı ve makina ile almak zor olmaz mı ya da ağda yapmak

Kızlar şimdi bunu sadece bikiniye sürüyorsak benim işime yaramaz..
Dudak kısmına sürmeyecek miyiz? O zaman ne anladım ben bu kremden.
Yarın alıcam eğer cevap veren olursa yardım lütfen :)

ben emla kullandım emla kullanırkende ağrı kesici aldım yinede fayda etmedi
bu tür başka krem deneyip etkisiniğ gören var mı acaba?

Bunu genital değil bikiniye sürüyormuşuz yani bacaklara ve üst tarafa sanırım. Keşke tam sürsek ama ben yine de yarın denicem sürmeyi :(

arkadaşlar ben bişeyi merak ettim bu kremi sürüp bekletçez sonrada kuru bezle silcez.ben makine ile alıcam ama orası kremi sürünce yağlı gibi kalmaz mı ve makina ile almak zor olmaz mı ya da ağda yapmak

canım bezle kuruladığın için ağda çok rahat yapışıyor ama makinayla denemediğim için bir yorum yapmam doğru olmaz.

Yarın sürüp 2 saate yakın bekletip bizim burdaki ağdacıya gidicem çok heyecanlıyım :)
Teşekkürler izmir_35 sen demesen sürmicektim alt taraflara saol :))

Bi de ben 29 ytl verdim

Her yerine sürdüm valla :D bekliyorum bakalım 3 te randevum var gelince yazarım size.
Yalnız ben her yere sürdüm ondan 4 tüp sürdüm zaten tüpler azıcıkmış yalnız folyoyu şort gibi sardım, sararken folyoya yapıştı krem inşallah kremi alıp götürmez .. memnun kalmayanlar belki deriyle tems etmediği için kalmamıştır. Görcez bakalım :))

Ben bir buçuk saat bekledim. Valla ilk başta süper uyuşturdu hatta uyuştuğunu anlamadım deneme amaçlı cımbızla en acıyan yerinden kopardım hiç ama hiçbir şey hissetmedim.

O sevinçle hemen kremi silip giyinip salona gittim. Yalnız alan arkadaş en sona bıraktı o bölgeyi.. Yani kremi sildikten en az yarım saat sonra başladı ve maşallah bir çene bir çene 1 saat sonra korkulu yere gelmiştik.. sanırım o yüzden uyuşukluğu geçmişti.. Eğer o anda hemen alsaydı bir şey hissetmezdim eminim. Yine de öyle aşırı derecede bir şey hissetmedim.

Teşekkür ederim emlaya ve öneren arkadaşlara :)

Kızlar ben emla kremi yazdıramadım sigorta karşılamıyormuş ne iş anlamadım siz aldık diyorsunuz burdakiler yazılmaz diyorlar :1no2::benmi şanssızım yoksa
unutmadan ben epilasyonla alıyorum bikini bölgesini kıl dönmesi yapıyor buna çözümü olan varsa yardım etsin bannnaaaaaaaa tşkürler şimdiden..............:utangac:

ya bu kremle benim bazen uyuşuyo bazen uyuşmuyo 1,5 saat falan da bekliyorum iyice sarıp sarmalıyorum da ama bazen hiç uyuşmuyo yarın ağdaya gidicem kuaföre ilk defa kadına dedim o da gel burda süreriz yarım saat yeter falan dedi ama bilmiyorum 1,5 saat acaba fazla mı geliyo bekleme süresi için

bende bikini bölgesine jilet kullananlardandım. emla kremi aldım ve uyguladım. üst tarafı tek uygulamada alabildim fakat vajina etrafına bir kez daha krem sürüp öyle aldm. üstelik vücut yapım itibariyle kıl köklerim çok sağlamdır :1no2: ağdayla denedim hepsini alamadım bile ağdaya gelmiyorlardı bende taktım amelyt eldivenini elimee hepsini 10 dakikada aldım :3: şuan çook rahatım. tüylerim incelene kadar bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum daha sonra rahatlıkla ağda yapabilirim sanırım.

Emla kremini sigorta karşılıyordu artık karşılamıyor,gerçekten çok etkili bir krem ben 3.kez kullanmaktayım içinde 5 tüp vardı yanlış hatırlamıyorsam özel bölge için kullanmıştım,yarım saat beklemek yeterli oluyor daha sonra yıkıyorsunuz zaten sürülen yere dokunduğunuzda eskisi gibi hissetmiyorsunuz.
Ki benim cildim hassastır ve ağdaya karşı çok dayanıklı değildir.Artık ağdadan vazgeçmiycez.

Bende yaklaşık 2 sene önce emla'yı denedim arkadaşlar. 30 yaşıma kadar sadece jilet yaptığım halde sadece 2 defa kullandıktan sonra bikini bölgesi ağdaya ve epilatöre alıştı :))

ben de mi tuhaflık var anlamadım bir tüpü sadece bikini bölgeme güzelce sürdüm ama hiç uyuşma tarzı bişi olmadı alırken de çirkef çirkef yine bağırdım:)

merhaba kizlar bende yaklasik 8 aydir emla kullaniyorum birgun bu istenmeyen tuylere dayanamayip oturdum arastirdim ve emla kremi buldum denedim bende ise yaradi cok sukur kullanimini ben soyle yapiyorum
oncelikle kremi guzelce yayiyorum ama yedirmiyorum uzerinde oyle yaziyor bol bol kullaniyorum sonuzta uyusmaz diye korkuyorum bide 1 saat beklemesi var uyusmazsa kim surecek tekrarda bekleyecek 1 saat folyo veya mutfak poseti ile iyice sariyorum uysutuktan sonra su sekilde aliyorum
alacagim yeri pecete ile siliyorum asagilari silmiyorum oralar kremli bekliyor ben ustleri alirken acimasin BiDe elim yavastir benim eger asagilarida silersem oralarin uyusuklugu geciyor ben oralara gelene kadar
sile sile sonuna kadar aliyorum hicbiryerde aci hisstemmeis oluyorum ben boyle tecrubeler edindim belki ayni durumda olanlar vardir yardimci olmus olurum

Back