devlet karşılamıyor malesef bu kremi cnm eczaneden gidip alabilirsin emla krem alıcam dersin 28.5 tl ye satıyorlar
arkadaşlar zırnık ne sorması ayıp aldıktan sonra zırnık sürüyorlarmış ??
Bende bugün ilk kez denedim şimdi 1 saat oldu bi farklılık yok umarım işe yarar.. Ama ben sararken sorun yaşadım biraz.. Önce içinden çıkan kağıtları yapştrdm üstne streç sarmaya çalştım en sonunda peçete koydum çamaşırımı giydim ve bekliyorum bakalım.. İlk anda biraz yanma oldu ama şmdi geçti normal mi bu?
arkadaşlar bu zırnık denen tozu nereden temin edebiliriz acaba?
slm nasıl oldu alabildiniz mi acı varmıydı
bende denemek istiyrm burda formda duydum bu arada emlayı denediniz dimi sonucu yazarsanız sevinirim
kızlar dün ben de denedim bu kremi ve hemen üye oldum cevap yazabilmek için :1rolleyes:
ben genital bölgeme uyguladım ve süper bi sonuç aldım! :teytey: %100 uyuşturmadı,hafif bi his vardı ama kremi sürmeden öncekinin 10da 1 kadar filan hihoyyyt
kremin içinden filmler çıkıyor,ben onu koyamadım çünkü çok küçükler.onun yerine normal bildiğimiz buzdolabı poşetleri var ya ondan koydum hiç açık yer kalmayacak şekilde.mutlaka o filmleri ya da poşet koyun yoksa işe yaramaz.hava almaması ve derinizin iyice emmesi gerekir kremi.en çok acıyan yerinize daha çok sürün,ben bazı yerlere az sürdüğüm için çok uyuşma olmadı :bbo: ve suyla etkisi geçiyor hemen.o yüzden kılları almadan önce suyla temizlemeyin kremi,temiz bi peçeteyle silin iyice.ayrıca bu krem mutlaka uyuşturmalı.cerrahi işlemlerde bile kullanılıyor çünkü.bi yanlşlık yapmışsınızdr,uyuşmadysa.
ya söylediğin şekilde denedim hatta 2 kat streç filme sardım 2 saat bekledim ama en ufak uyuşma olmadı. Gerçekten şaşırtıcı bişi.:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?