• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

Kızlar ben bu kremi aldım 28,69 gibi bi fiyata. Henüz kullanmadım. Şimdi ben bu kremi yedirerek mi sürmeliyim,yoksa tabaka halinde üstte kremin kalması mı gerekli?Cevaplarınızı bekliyorum,ona göre kullanıcam da.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende kremi aldım deneyeceğim. öncelikle kremi yediriyor. sonra tabaka halinde sürüyoruz. hemen sera kağıdıyla sarıyoruz. hava almayacak şekilde 2 saat bekleyip sonra silip almaya başlıyoruz. işlem bu değil mi

arkadaşlar bende kremi aldım deneyeceğim. öncelikle kremi yediriyor. sonra tabaka halinde sürüyoruz. hemen sera kağıdıyla sarıyoruz. hava almayacak şekilde 2 saat bekleyip sonra silip almaya başlıyoruz. işlem bu değil mi

Eski mesajları okudum canım,iyice yediricekmişiz.Ben regl olucam,bittikten 1 hafta sonra falan denicem.Sen denersen yazarmısın nasıl yaptığını ve etkili olup olmadığını canım?

yedirmeyin kremi kızlar bende kremi alınca bi düşündüm nasıl diye baya bi okudum içinden çıkan 5 tane naylonumsu şeyi ne yapacağımı bile düşündüm sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 sonuca vardım etki etmez sanmıştım tabaka halinde sürüyoruz sadace ve üzerini sera yada bi poşt benceri kremi uçurmayacak birşeyle sarıyoruz baya uzun bekleyebilrsiniz etki süresi bir buçuk iki saat arasında değişiyo ben 1:45 dk bekledim sonra hemen ıslak bi bezle silip lazerimi yaptırdım epilasyondan öncede kullandım kendim acı sıfır değil tabiki ama hatrı sayılır derecede az ohaoldumsmile

kızlar ben 38 hafta hamileyim doğuma az kaldı.Bu kremi hamileler kullanabilirmi acaba bilginiz var mı? doğuma az kala çook sorun oluyor bu mevzu yardımcı olursanız çook sevinirim

kızlar ben 38 hafta hamileyim doğuma az kaldı.Bu kremi hamileler kullanabilirmi acaba bilginiz var mı? doğuma az kala çook sorun oluyor bu mevzu yardımcı olursanız çook sevinirim

canım benim prospektüsün aynısını yapıstırdım umarım yardımcı olur

Gebelik ve emzirme döneminde kullanım
Gebelik:Gebelikte kullanımına ilişkin yeterli bilgi yoktur.
Gebelik Kategorisi: B
Lidokain ve prilokain, gebe ve doğurganlık çağındaki birçok kadında kullanılmıştır. Malformasyon veya fetüs üzerinde doğrudan ya da dolaylı zararlı etkilerin insidansında artış gibi, üreme süreci ile ilgili spesifik zararlı bir etkisi bildirilmemiştir. Ancak gebe kadınlarda kullanılırken dikkatli olunmalıdır.

Arkadaşlar ben ilk defa duydum bu kremi ve bu hafta sonu ilk defa bir kuaföre gideceğim sadece genital bölge için
daha önceleri hep epilasyon aletimin traj başlığını kullandım genital bölgede
çok tedirginim nasıl edicem nasıl yapacağım bilmiyorum
bugün işyerine doktor gelir gelmez bu kremden yazdıracağım
çok tedirginim

Eski mesajları okudum canım,iyice yediricekmişiz.Ben regl olucam,bittikten 1 hafta sonra falan denicem.Sen denersen yazarmısın nasıl yaptığını ve etkili olup olmadığını canım?

tabiki deniyeyim mutlaka tecrübemi belirteceğim hihoyyyt

kızlar ben bir tüpü genitel bölgeme sürdüm. streç filmle sardım beklemeye başladım şimdi. sizce yeterli mi. hayır bacaklarıma yetmeyecek ondan korkuyorum
:uhm:

eveeet arkadaşlar bu krem bence denendi. ve aynen size yaşadığım tecrübeyi aktarıyorum. kremi sürdüm ama yedirmedim(yedirmek gerekiyormuş) streç filmle sardım ama sonra kaydığını ve hava aldığını farkettim( hava almaması gerekiyormuş) sadece 1 saat beklettim(ortalama 2 saat bekletmek gerekiyormuş). ve nasıl olsa uyuşmadı diyerek korka korka cımbızla bir iki tane çektim. belli yerlerin uyuştuğunu belli yerlerin uyuşmadığını farkettim. ağda yapmak istedim. çıkardım streçi ağda ısınına kadar bende eşyaları hazırladım. sonra sürdüm ve çoook zor oldu ama çektim. acı eşiği düşük birine bile daha önceki tecrübelerimden daha az acıdığını fark ettim. sonra kısa tüylerim için epilasyon aletini kullanayım dedim. ondada artık uyuşukluk azaldığı için bir iki tüy çekiminden sonra bıraktım. olayın özü. titiz dikkatli ve sabırlı çalışmayla sonuç harika olabilir. herkese selamlar

bende pazartesiden beri topigi takip ediyorum.en sonunda dün akşam hem emla kremi hemde agda bandını aldımkaydirigubbakcemile2
ssk karşılamıyor fiyat 29 tl ama eger işe yararsa deger bence
akşam genital bölgemde test edicem.umarım acımaz ve jiletten kurtulurumkaydirigubbakcemile2

yapar yapmaz yazarım burada:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

kızlar pekı strec fılmle sarıyoruz demıssınız ama genıtalı nasıl sarıyorsunuz kı strec fılmle anlamadım

kızlar bende alşdım emlayı ve sürdüm şimdi beklemedeyim sonuçları sizlere aktaracam inş. olumlu olur da rahatlarım ya

kızlar pekı strec fılmle sarıyoruz demıssınız ama genıtalı nasıl sarıyorsunuz kı strec fılmle anlamadım

bende doğru düzgün saramadım zaten hava aldı tam uyuşmadı. valla yüksek yetenekle sarman gerekli. şimdi sarıp iki saat kıpırdamazsan streç kaymaz sanırım.:utangac:

Back