arkadaşlar bu diş hekimlerini kullandığı uyuşturucu spreyler var acaba epilasyondada etkili olurmu uyuştururmu yada bilgisi olan varmı eczaneye gittim ama soramadım emla krem pahalı sürekli almk baya masraflı olucak gibi hemde sağlık açısından sorun yaratırmı bilmiyoruz spreyle bilgisi olan varsa paylaşın arkadaşlar
bende senin gibi düşünüp dişçime sordum canım ama malesef işe yaramıyomuş hatta yinede denemek istedim ama eczanelerdede bulamadım sonra emla krem aldım benim sigortam karşılamıştı onuda denedim ama malesef burdaki bayanlar gibi iyi bi sonuç almadım 2 saat bekledim genital bölgeme uygulamıştım artık derim vücudum uyuştu hissetmiydoum ama tüyleri çekince felaket bi acı oluyodu oda nasılsa anlamış değilim hala 3 tüpüm var ben makinayla almayı denemiştim haliyle acıdıkçada dayanamayıp bırakıyodum şimdi o 3 tüpüde kullanıp kuaföe gidicem bakalım o zaman daha iii olucakmı nede olsa daha profosyonel yapıyorlar epilasyonu
bu emla süper bişeyyyyyy.....o bölgeye ne agda ne eldıven kullanabıldım,sadece ust bölgelerı makınayla alabılıyodum..az önce emla hepsını yokettı,gercekten burdakı yorumlardan bende olmaz sanıyodum ama eldıvenle alırken sankı karınca gezıyr gıbı hıs vardı ve cok sükur bıttı...azalaan kadar devam edıcem dugünum yaklasınca korkum artıyodu sımdı korku falan kalmadı...süpersın emla..herkese tavsıye edıyorumm
emlayı son bi kez daha deniycem ama bu sefer kuaföre gidicem kendim çok zorlanıyorum en ufacık bi acıda bırakıyorum elim gitmiyo valla kendimi yolmaya açarım açamam derken deneyip açıcam artık napalım onlarında işi o yoksa bi kirpiyle bi ömür geçiricemmmm
galiba aynı kaderi paylaşıyoruz canım..bana da kuaförden başka çare kalmadı gibi..ya da kirpiyi sevmeye çalışacam..
az önce ilk kez emlayı denedim..ama olmadı yaa....oysa neler hayal etmiştim:)
uyuşma oldu ama belli bölgelerde oldu..alt taraf olmadı gibi bişey..ona rağmen yapayım dedim ama jiletten sonra çok zor oldu..ağda yapma özürlüyüm zaten.heryerim yapış yapış oldu..yarım yamalak kaldı...off ya..........çok moralim bozuldu..nasıl kurtulacam ben bu istenmeyenlerden ...
canım ağda yerıne eldıvenle deneseydın keske.öyle kolay oluyr.bende hayatımda ağda yapmadım bı de yapıs yapıs onla ugrasman zorlamıstır senı..eldıvenle tutam tutam gelıyr ele,yarım saate kalmada bıtıyr.[/QUO
zorlamaz mı canım..her yerim gerçekten yapış yapış oldu..eldivenle de denemeye çalıştım ama emlanın etkisi kalmadı o zamana kadar...
ya bende hep jietle alıorum bi kere ağda denedm koltuk altım tamamen morardı baya bi zaman geçmedi morluğu bu kremi almak için doktora ne diyeceğim yardım olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?