Acısız Epilasyon & Emla Krem

ya çok güzel çok memnunum ama 5 tane tüp var içinde 29 tl çok pahalı ya epilasyona gidicem de kullanıcam biticek die ödüm kopuyor :}

arkadaşlar ben hamileyim. acaba bunu kullansam zararı varmı? hamilelikte bunu kullanan varmı aranızda?

ahh ahhh...ben 1 yıldır sir ağdayla kendin alıyorum..nasıl acılar çektim...sir ağdadan önce normal ağdayla lıyodum..o kadar bıkmıştım ki..ben de çakmakla yakıyodum...çıkıyodu tekrar yakıyodum...sonra normal ağdayla aldım..sonra sir ağdayı keşfettim...ah neler çekmişim yaa....bilmiyodum ben böyle ürünleri...şimdi alıştım artık acısına..pek hissetmiyorum...azaldı üstelik...
eee o kadar acıya dayandı bu bünye şimdiki acıyı mı kaldıramıcak:))

arkadaşlar emla krem zaten tek tip o yüzden firmasını bilmenize gerek yok..eczaneye emla krem derseniz bulabilirsiniz..artık karneyle alınmıyor.ama anestol krem var emlaya yakın onun kadar etkili değil.o daha ucuz deneyin isterseniz bir kere işinize yararsa devam edersiniz..hamile arkadaşlar doktora danışmadan kullanmayın..

off bende ilk sayfaları hevesle okumuştum karneye yazılıyor diye ?artık hiçbir doktor yazmıyor mu?

devlet karşılamıyor artık arkadaşlar...emla kremin asıl kullanım amacı hemoroid gibi ağrılı rahatsızlıklardır. ama biz hanımlar bunu kozmetik ürünü gibi kullandığımız için ödemeden çıkarıldı bephantene kremlerde aynı şekilde artık onlarda ödenmiyor millet arko krem gibi kullanınca bephanteni eline, yüzüne,saçına onlarda ödenmiyor artık..

Ben aldım sigortadan gittim doktara dedimki emla die bir krem yazdırmak istiorum doktorda bilio zaten ne için kullanıcaksın dedi bende epilasyon için dedim yazdı gittim ve eczaneden aldım.. Hemde kaç paraya 2,5 liraya .. Uygulamayı yapamıorum ben herhalde sarıorum strejfilmle ama olmuo yine hava alıo tam uyuşmuo uygulamayı açıkça yazarmısınız ne olurrr

yaaa lanet olsun kızlar ben önceden almıştım ve daha yeni hastaneden geldim doktora söyledim doktorda yazdı sevinçle çıktım eczaneye gittim ama devlet karşılamıo dediler normal fiyatıda28 lira imiş almadan geri geldim hevesim kursagımda kaldı ülkemizde o kadar prof bilim adamı var ama bu soruna bir kişi tam çözüm bulamıor anlmaıorum ki ne var sanki bir ilaç olsa fiyat önemsiz sürsen ve bir daha hiç çıkmasa bu sadece hayl galiba..

yaa ben de çok heveslenmiştim jiletten kurtuldum diye dün aldım emlayı o kadar para verdim bugün sürdüm saatlerce bekledim bana mısın demedi en alt kısımla en üst kısmı alabildim ama orta kısımlr dokundurtmuyodu hala. yani yarım yamalak herkeste aynı etkiyi göstermiyo demek ki çok üzüldüm valla

nasıl uygulandıgını işe yarayan arkadaslar tarif edebilirmi bende aldım kullanacagım bu haftasonu yardımmmmmmmmmm

ben emlayı falan denemedim bi cesaretlendim ve gittim kuaför 15 dk da aldı hepsini.dayanılmayacak kadar acı hissetmedim ben tabi zor oluor ama çok da değil :) emlayı alacaktım bnde ama bi sorayım derken kendimi temizlenmiş şekilde buldum kuaförden çıkarken nasıl oldu anlamadım :) :) sigorta karşılamıyor bu kremi ve bi kutuda 27 tl içinde 6 tane var...param olunca alıp yaparım malum öğrencilik :) :) guclubacismile

nasıl uygulandıgını işe yarayan arkadaslar tarif edebilirmi bende aldım kullanacagım bu haftasonu yardımmmmmmmmmm
kimse cvp vermiyor ben vereyim bari :) arkadaşlar 1, tüpü iyice yedirerek sürün snra 2, tüpü sürün ve 60 ile 90 dk arası bekleyin snra uyuşuyor...ben denemedim ama bu sitede kullananların kullanım talimatı böyle kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ya arkadaslar bıde sprey varmış onu yazıyolarmıs doktorlar.futbolcular macta falan sakatlandıklarında uyussun dıye sıkıyolarmıs onun hakkında bı bılgısı olan varmı?????????????

kızlar ben emla kremden çok memnunum...
%100 acımıo diyemem ama.. bayağı bi azaltıyor acıyı....

bugün dr yazdırdım...
dr dedi ki bunun etkisini görmeniz için doğru kullanmanız lazım... uyuşturmaz olur mu bununla dikiş bile atılıyor dedi...

en az 2 saat beklemesi lazımmış. ve yedirerek sürmek değil tabaka halinde sürmek faydalıymış

yaw kimi doktor yazıyor kimi doktor yazmıyormu bu ilacı :S ben eczaneye sordum karşılıyormu die yok dedi ve kutusu 28tl dedi (6 tane var içinde) bnde almadım... ztn almadan da yaptım :) dayanılmayacak kadar değildi acısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…