• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

okuduğun msjlar 1- 2 sene önce yazılmış msjlar cnm şuan ödemiyor ben aldım eczaneden devlet ödemiyor dedi daha önce ödüyordu dedi eczacı da bana

arkadaşlar zırnık ne sorması ayıp aldıktan sonra zırnık sürüyorlarmış ??

zırnık diğer adı hamam tozu toz şekline bişiy kile benzer rengi var biraz kötü kokuyor onu ılık suyla ıslatıp çamur gibi yapılıyor tüyleri tamamen aldıktan sonra sürüyorsun ama yakıyor birazcıkguclubacismile dayanabildiğin kadar durdurup zaten 2 dk ya kalmadan donuyor sonra yıkıyorsun tüylerin seyrek çıkıyor ve zamanlada tüyden kurtulunuyormuş inş...buarada tüy dökücü olarakta kullanılıyor tüyün üstünde tarif edildiği gibi yapıp sürüp iyice kuruyup suyun altında hafif ovarak tüyleri döküyor arkadaşım buyrunnnnnnnnn

Bende bugün ilk kez denedim şimdi 1 saat oldu bi farklılık yok umarım işe yarar.. Ama ben sararken sorun yaşadım biraz.. Önce içinden çıkan kağıtları yapştrdm üstne streç sarmaya çalştım en sonunda peçete koydum çamaşırımı giydim ve bekliyorum bakalım.. İlk anda biraz yanma oldu ama şmdi geçti normal mi bu?

Bende bugün ilk kez denedim şimdi 1 saat oldu bi farklılık yok umarım işe yarar.. Ama ben sararken sorun yaşadım biraz.. Önce içinden çıkan kağıtları yapştrdm üstne streç sarmaya çalştım en sonunda peçete koydum çamaşırımı giydim ve bekliyorum bakalım.. İlk anda biraz yanma oldu ama şmdi geçti normal mi bu?

slm nasıl oldu alabildiniz mi acı varmıydı
bende denemek istiyrm burda formda duydum bu arada emlayı denediniz dimi sonucu yazarsanız sevinirim

arkadaşlar bu zırnık denen tozu nereden temin edebiliriz acaba?

slm nasıl oldu alabildiniz mi acı varmıydı
bende denemek istiyrm burda formda duydum bu arada emlayı denediniz dimi sonucu yazarsanız sevinirim

2 saat beklettikten sonra kuaföre gittim en fazla 10 dkk da bitti %100 acısız değil tabikii ama baya az acıdı hiç bağırmadm:D ve kremi sildikten sonra uyuştuğunu hissettim zaten. kullanmaya devam edeceğim ben memnun kaldım

ya neden anlamadım ama bende etki etmedi 2 saat tuttum en ufak uyuşma yoktu :S nerde yanlış yaptım anlamadm. Ben bacağımda denedim acaba bacakta etki etmiyormu:S

kızlar dün ben de denedim bu kremi ve hemen üye oldum cevap yazabilmek için :1rolleyes:
ben genital bölgeme uyguladım ve süper bi sonuç aldım! :teytey: %100 uyuşturmadı,hafif bi his vardı ama kremi sürmeden öncekinin 10da 1 kadar filan hihoyyyt
kremin içinden filmler çıkıyor,ben onu koyamadım çünkü çok küçükler.onun yerine normal bildiğimiz buzdolabı poşetleri var ya ondan koydum hiç açık yer kalmayacak şekilde.mutlaka o filmleri ya da poşet koyun yoksa işe yaramaz.hava almaması ve derinizin iyice emmesi gerekir kremi.en çok acıyan yerinize daha çok sürün,ben bazı yerlere az sürdüğüm için çok uyuşma olmadı :bbo: ve suyla etkisi geçiyor hemen.o yüzden kılları almadan önce suyla temizlemeyin kremi,temiz bi peçeteyle silin iyice.ayrıca bu krem mutlaka uyuşturmalı.cerrahi işlemlerde bile kullanılıyor çünkü.bi yanlşlık yapmışsınızdr,uyuşmadysa.

kızlar dün ben de denedim bu kremi ve hemen üye oldum cevap yazabilmek için :1rolleyes:
ben genital bölgeme uyguladım ve süper bi sonuç aldım! :teytey: %100 uyuşturmadı,hafif bi his vardı ama kremi sürmeden öncekinin 10da 1 kadar filan hihoyyyt
kremin içinden filmler çıkıyor,ben onu koyamadım çünkü çok küçükler.onun yerine normal bildiğimiz buzdolabı poşetleri var ya ondan koydum hiç açık yer kalmayacak şekilde.mutlaka o filmleri ya da poşet koyun yoksa işe yaramaz.hava almaması ve derinizin iyice emmesi gerekir kremi.en çok acıyan yerinize daha çok sürün,ben bazı yerlere az sürdüğüm için çok uyuşma olmadı :bbo: ve suyla etkisi geçiyor hemen.o yüzden kılları almadan önce suyla temizlemeyin kremi,temiz bi peçeteyle silin iyice.ayrıca bu krem mutlaka uyuşturmalı.cerrahi işlemlerde bile kullanılıyor çünkü.bi yanlşlık yapmışsınızdr,uyuşmadysa.

ya söylediğin şekilde denedim hatta 2 kat streç filme sardım 2 saat bekledim ama en ufak uyuşma olmadı. Gerçekten şaşırtıcı bişi.:1shok:

boşuna para verip almayın yaa hiç bi işe yaramıyo 2 saat tam bi fiyasko oldu ilk defa ağda ile alacaktımm acımasın istiodumm amaa hiç bi şekilde uyuşmadııı iki tüp kullandım ve de.

ben de inat yaptımm vee kendimm aldımm ağdaa ilee canım acıyaa acıyaaa. boşuna o parayı buna vermeyinnn. gidin ağdacıya daha iyi..

ya söylediğin şekilde denedim hatta 2 kat streç filme sardım 2 saat bekledim ama en ufak uyuşma olmadı. Gerçekten şaşırtıcı bişi.:1shok:

CADIARZU hmm şöyle ki eğer vücudun alışkınsa uyuşmayabilir.yani sigara kullananlarda daha zor uyuşma olduğunu biliyorum.2 tüp bacaklara az gelmiştr diye düşünüyorum bi de.1 tüp sadece genital bölgeye zor yetti çünkü. :bbo:

ya bende denedim bende uyuşma olmadı ya çok acıdı bende ilk defa ağda ile alacaktım öldüm alana kadar ben bide bikini bölgeme iki tüp sürmüştüm:)

kızlar bende bugun kullandım emlayı gerçekten uyuşturuyo hissi azaltıyo normale göre çok çok iyi ama ben bu paket bittikten sonra bida kullanmayı düşünmüyorum..:bbo:

ben de bugun lazerli epilasyon icin genital bolgemde kullandım EMLA yı. super bisey:teytey: kızlar ben randovu saatine 1 saat kala kalın bir tabaka halinde her yerine surdum. yedirmedim. 1 tüp yetti bana. strec fimle hava almayacak sekilde iyice sardım. hava alırsa uyusma olmuyomus bu onemli.bir tane tup de yanıma aldım uyusma olmazsa orda surerim diye ama gerek kalmadı. supper harikaa tasiye ederim ozellikle lazerli epilasyon yaptiracaklar icin:dance::sm_cool:

Son düzenleme:
kızlar cidden işe yarıyormuş.sürdüm 2 saat bekledim ve 2 saat sonnda yine hissediordum hayal kırıklığına uğradım bi an ve sinirlendm acısada ağdayı yapıcam dedim.ağdayı sürdüm ve çektim. sonuç ? :D &#37;5 acı !! mucize gibiydi. yaşasın EMLA! <3

Son düzenleme:
Back