• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

canım bende artı olarak birde özel sağlık sigortası var. o yüzden karşışıyor yani...

bide ağda yaptırdıkça acısı azalıyor... her aldırışımda daha az acıyor. kökler inceliyor..

canım bende artı olarak birde özel sağlık sigortası var. o yüzden karşışıyor yani...

bide ağda yaptırdıkça acısı azalıyor... her aldırışımda daha az acıyor. kökler inceliyor..

sanırım doğru özel sağlık sigortan olduğu için almışsın sen normal ssk vermiyor...nyse bnm için gerek kalmadı ben ilk olarak aldırdım artık hep aldırırım bi acıya dayandım ise bi daha dayanırım :) :) :dance:

kızlar ssk emlayı karşılıyor. ama eskiden pratisyen doktor yazabiliyordu şuan dermatolog yada kadın doğuma gitmeniz lazım. özellikle bayan tercih edin onlar anlıyor :) ama erkek olursa da evli olduğunuzu ilişki yaşarken acı çektiğinizi falan söyleyin :) ben erkek de olsa direk tiraf ediyorum bazen teşhise ne yazcam epilasyon mu diyene de diğer doktorların yazdığını söylüyorum. bu arada yanıklarda da kullanılıyor ama onu muayene etmek isteyebilirler :D

ben anlamadım bu emlayı devlet karşılıyor mu karşılamıyor mu? önceden karşılıyordu alıyordum, yılbaşından sonra sadece diyabetik hastalara yazılmaya başlandı(ne alaka anlamasamda) , şimdide devlet hiç karşılamıyor.doktora yazdırmak için gittiğimde artık karşılamadığını söyledi. kafam karıştı:(ohaoldumsmile

malesef karşılamıor sgk emlayı tanıdık bir eczane varsa bikaç ilaç yazdırıp yerine emla alabilirsiniz ama

kimse cvp vermiyor ben vereyim bari :) arkadaşlar 1, tüpü iyice yedirerek sürün snra 2, tüpü sürün ve 60 ile 90 dk arası bekleyin snra uyuşuyor...ben denemedim ama bu sitede kullananların kullanım talimatı böyle kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

sagol canım.bu haftasonu denedim tek kelimeyle mükemmel..cok çok az acı hissettim.ki ben acıya dayanıksızımdır.denedim memnun kaldım. bi süre daha kullanıp bırakıcam incelir zaten 1 2 kereden sonra.opuyorumnanaktan

16 yaşındayım...tüylerim şu ana kadar hiç acı vermdi...annem sayesinde hep emla kullandıktan sonra aldım...reçeteyede giriyor...annem hemşire olduğu için baya uyguna alıyoruz kutu kutu.:)herkese tavsiye ederim..taş gibi oluyr.hiç birşey hissetmyrsunuz:D

emla dan başka önerisi olan var mı acısız olacak şekilde.devlet artık karşılamadığı için başka yolları denemeliyim :(

bu bılmı adamları herseye bır care buluyorlar ama bu epılasyon ıcın acıyı ortadan kaldıracak bır sey yok tabı bılım adamları avrupada gırısımcı daha cok avrupalı gacıların gılı yokkı

bıldıgını anestezı lokal olarak uyusturuyor ıste sıgara ıcenlerın uyusmaya bılır
dıscı ıgne yapar ya bızde malum bolgeye ıgne yapsak dograsak hıssetmeyızzohaoldumsmile

bu krem uzun süre gidiyormu küçükmü büyükmü hani pahalıysa e birde küçükse krem baya masraflı olur almayı düşünüyorum

arkadaşlar bugün emla kremi aldım bayada küçükmüş daha kullanmadım içeriğini okudum ama aklıma bişiy takıldı benim normalde tüylerim seyrektir ben sadece pikini bölgesi alt kısmımda kullanıcam tüpün yarısı yeter bana ama içindeki pansuman kapatılıyormuş kremin üstüne ama içinde 5 tane var ben bir tüpü 2kerede kullanırım pansumanlar bitince ne kullanabilirim bunu bilnler varmı başka bişiy koyabilirmiyiz gazlı bez falan yada kremi sürünce açık koysak üstünü etkili oluyomu bilen arkaşalr varsa beni aydınlatırsanız çok sevinirim :çok üzgünüm:

arkadaşlar ben glb anlayamadım bu olayı ilk defa denedim kesin sonuç olsun die bi kaç tane kullandım streç artı poşet yaptım canım çok acıdı yine de.nasıl yetior 1 tüp ben bi yerde hata yapıorum glb.nasıl sürülüo bu

merhabalar..öncelikle birşey dikkatimi çekti, bu kremi kullanıp da etkisini göremeyenlerimiz varmıs..cok fazla tüylü bölgelere uygulandıgında zaten etkisini göstermeyecektir..misal, jilet ile alınan bi bölgenin bir hafta sürecinde cıkmıs haline falan etki edecektir..bilginiz olsun..acısız günler dileğiyle.. :lepi:

streç filmle kapatıyrz..ufak bir bölgede bekletn ilk önce kaç saatte uyuştuğuna bakın..çünkü 5 saate kadar mı ne uzayabiliomuş..ciltten cilde farkediyr..

kızlar ben emla kremı kullananlardanım ama suan hemıleyım ve tedırgınım... kullanmıyorum ama bı sakıncası var mı bılmıyorum... doktorada sormaya cekındım acıkcası :) bı bılgısı olan var mı?

Back