Acısız Epilasyon & Emla Krem

Evet kağıt havluyla silmiştim ama yine de biraz nemli kalmıştı. Onun için de pudra sürmüştüm. Belki fazla bekletmişimdir, dediğin gibi.

benim kardeşimde uyguladı kremi 1saat bekledi ondan mıdır acıdığını söyledi sadece alt bölgeler daha az acımış ama genede hissizlik olmamıştı bende denicem bakalım sonucu yazarım :)

kızlar bu krem gerçekten süper bişiy yaa kesinlikle tavsiye ediyorum. ben de %100 bi uyuşma olmadı yani ama yok denecek kadar az bi acı hissettim.hihoyyyt özel bölgeyi ağda ile alamayanlara şiddetle tavsiye edilir:sm_cool:

canım ya bende bugün emla yı denedim bir tüp kullandım üst bölge uyuştu rahatlıkla makineyle aldım hemde hiç mi hiç hissetmeden ama alt bölge hiç uyuşmadı hatta 2.tüpü tamamen sürüp bekledim yinede tık yok öle çok acıdıki yarım bıraktım yarım dediğim çok az bi yer kaldı ama acıdan yapamadım bi an ölücem sandım:çok üzgünüm: ya neden uyuşmadı yaaaa bıktım bu kıldan tüyden işlerden bu işi en acısız nasıl yapıcaz biz ya bu emla neden heryerimi uyuşturduda küçücük bi yerde beni yarı yolda bıraktı nedeeeennnnn:sinifsinif:

Evet kağıt havluyla silmiştim ama yine de biraz nemli kalmıştı. Onun için de pudra sürmüştüm. Belki fazla bekletmişimdir, dediğin gibi.

canım pudrayı neden sürdüğünü anlamadım CADIARZU cımbızla deniyolar uyuşup uyuşmadığının sende öyle dene
sadece ağdanın yapışması önemli yapışsın sonra çek acı hissini azaltıyo zaten tamamen uyuukluk olmuyoryerimseniben

Kremi sildikten sonra nemli oluyor cildim,ağdanın iyi yapışması için pudra sürmüştüm. :))

şu emlayı bi ben denemedim herhalde.. geçen sağlık ocağına gitmiştim..uyuz doktor yazmadı :mymeka:

bazen eczaneler para ıle satmak ıcın recete edılmıyor denılıyor fakat recete edılebılıyor.bizim merkezde dr hanım epilasyon oncesı mutlaka yazıyor özellikle genıtal bölge ıcın...kaydirigubbakcemile2 çok mınıcık acıodaaakaydirigubbakcemile3

yaa kızlar bikini bölgesine de kullanılabilir mi peki?? ay çok heveslendim hemen deniycem ama bikini bölgesine kullanınca sorun olur mu bi hastalık falan kimyasal bişe sonuçta. anam paranoyağım da ben içime kaçar falan zarar verirse. olmaz di mi öle bişe :kedi:

Arkadaşlar dün akşam yaptım bende, bikini bölgesine 1 tüp Emla kremini sürdüm ama yetersiz kaldı galiba tam tamına 2,5 saat üşenmeden bekledim yaaww... Ama sadece üst kısmı uyuştu. Önemli olan orası değildi ztn orasının acısına dayanabiliyorum ağda ile önemli olan yan tarafları mafoldumben yine alamadım korkumdan yan taraflarını birdakine 2 tüp sürcem bol bol belki ozaman uyuşur. Yumuşak bölge olduğu için çok acıyor dayanamıyorum Allah'ım ne olur uyuşsun yoksa hayatta ağda yapamam oralara :sinifsinif:

Haa bu arada kızlar ben eczaneye gittim kremi almak için eczane bana YOK dedi sonra durdu birsüre isterseniz getirttiririm dedi. Bende tamam peki olur ne kadar zamanda gelir dedim 15dk dedi :) meğersem depoda duruyormuş isteyen olursa depodan getirttiriyor. Belkide eczane tanıdık olmazsa vermeyecekmiydi acaba tanıdık diyede vermiş olabilir ama sonra Sağlık Ocakları bunu yazıyor yazdırın dedi bana

ya bu emla hiç bişeye yaramıyor ya ben kullanmasını bilemedim gitti paracıklar:))))bence deriden deriye farketmemesi lazım ama bilemiyorum genede mantıklı gelmiyo

agdayla yaptıgın zaman canım ıstedıgın gıbı sonuc elde edemıorsunn epılasyon aletıyle yada eldıvenle almanı onerırım canım

emla kremıyle bende bu kadınlar kulubunde tanıstım:) ve cok memnunum ılk kullandıgımda tedırgındım uyusma olmazmı acaba dıye ama sonuc muhtesemdıı komple alt bolgem uyustu. ve hıc bı sekılde hıssetmedım epılasyon aletıyle yaptıgım halde bıle hıc hıssetmedım mukemmdıı kızlar ve ardan 1 aya yakın zaman gecıo anca cıkıo kı bu kremı 2. kullanmamdan sonra tek tuk cıkmaya basladı artık uysuturmadan dırek makıneyı vuruyorum hıc acı yok tek tuk kaldıgı ıcın .yanı ıykı tanısmısım bu kremle hayatım deıstı hep sıkıntı yapıordum epıslayona tonlarc para vermekten kurtuldum tavsıye ederım:)not: alt bolgenıze 2 tup kullanın ılkını ıyıcce yedırın 2. tupu yogurt gıbı surun ve sıkı bı sekılde sarın hava almasın 1 saat uzanın yatn kı hareket ahlındeyken hava gırmesına cılmasın poset...

Kızlar bende epilasyon Yaptırıorum vücuduma emla kremden almamı bikini vede genital bölgeye sürmemi istediler çok ii şekilde uyşturuomuş o krem

bende bura sayesinde ögrendim ilk kullandıgımda pek olmamıstı ama ikincide biraz daha fazla beklettim ve komple uyustu rahatca aldım

merhaba kızlar bn dün sağlık ocağına gittim dr bna artık sağlık bakanlığı karşılamıyor dedi yani yazmadı acaba aranızda sn günlerde yazdıran varmı yardımcı olursanız sevinirim birde cildiye yazıyormu emlayı

Arkadaşım ben daha bu sabah gittim doğum uzmanına o yazdı bana sorun çıkartmadı. Eczacıda yazıyor sağlık ocakları demişti yalnız Ocak ayından itibaren ödemeyecekmiş Sağlık Bakanlığı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…