canım poşeti açınca ıslaklık oluyo onu sıldin mi bi bezle ? ben sildim uyuşukluk hiç geçmedi bi alakası varmı bilmiyorum ama sıcak tutunda deniliyo bide öyle dene ben uzun zamandır almıyodum uzunlardı baya ama hiç geçmedi uyuşukluk bnelki sen fazla bekletmişsindir bi de böyle dene bakalım ne olcak
canım ya bende bugün emla yı denedim bir tüp kullandım üst bölge uyuştu rahatlıkla makineyle aldım hemde hiç mi hiç hissetmeden ama alt bölge hiç uyuşmadı hatta 2.tüpü tamamen sürüp bekledim yinede tık yok öle çok acıdıki yarım bıraktım yarım dediğim çok az bi yer kaldı ama acıdan yapamadım bi an ölücem sandım:çok üzgünüm: ya neden uyuşmadı yaaaa bıktım bu kıldan tüyden işlerden bu işi en acısız nasıl yapıcaz biz ya bu emla neden heryerimi uyuşturduda küçücük bi yerde beni yarı yolda bıraktı nedeeeennnnn:sinifsinif:,merhaba arkadaşlar az önce denedim sürdüm streçledim 1 saat bekledim öğle tamamen hissizleşme olmadı ama en azından makineyle alabildim krem olmasaydım hiç alamazdım yaklaşık 2,5 senedir jiletle alıyodum bıkmıştım artık ama ağda da hazırlamıştım ağdayla alamadım
Evet kağıt havluyla silmiştim ama yine de biraz nemli kalmıştı. Onun için de pudra sürmüştüm. Belki fazla bekletmişimdir, dediğin gibi.
canım pudrayı neden sürdüğünü anlamadım CADIARZU cımbızla deniyolar uyuşup uyuşmadığının sende öyle dene
sadece ağdanın yapışması önemli yapışsın sonra çek acı hissini azaltıyo zaten tamamen uyuukluk olmuyoryerimseniben
Merhaba Kızlar,
Bu siteye yeni üye oldum ama daha önce hep sizi takip ediyordum.Burada okuduklarımdan yola çıkarak
bugün Emla yı denedim ama çok da faydasını görmedim. Özellikle alt bölge için. Üst bölgeyi alırken zaten dayanılmaz bir acı duymuyorum.
1 tüp kullandım ilk önce, kalın bir tabaka halinde sürdüm, buzdolabı poşetiyle de kapattım ve 1 sa bekledim. Üst tarafı bitirene kadar uyuşukluğum geçti.
2. tüpü de sadece alt bölgeye sürdüm, 1 sa yine bekledim ama hiç uyuşukluk olmadı. Canım çok yandı ve hatta ağda yapıştı, çıkarana kadar öldüm. mafoldumben
Nerede yanlış yapmış olabilirim?
Yardımcı olabilrseniz sevinirim...
merhaba kızlar bn dün sağlık ocağına gittim dr bna artık sağlık bakanlığı karşılamıyor dedi yani yazmadı acaba aranızda sn günlerde yazdıran varmı yardımcı olursanız sevinirim birde cildiye yazıyormu emlayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?