Acısız Epilasyon & Emla Krem

canım ilk yapıcaksan kalın tabaka halinde sür hava almasını engellemek için üzerine streç film kapla 1 buçuk saat kadar bekle uyuşunca peçeteyle sil almaya başla ama sana tavsiyem epilasyon aletiyle alıcaksan talk pudrası sür üzerine daha kolay alırsın:lepi:

pek çok şeyde olduğu gibi bunda da kişiden kişiye değişiyor galiba arkadaşlar.ben de kullandım koltuk altım tek tüple uyuştu ve hiç acı hissetmedim ancak genital bölgede ne kadar sürsem de ne kadar beklesem de işe yaramadı . ama denemekte fayda var diyorum

bayanlar bende denemek istiyorum ama hani bizim sitedede internettede emla ıle ılgılı ıyı olmayan seyler yazıyodu bıraz supheye gırdım benı cesaretlendırın bıraz :) ya yoktur dımı oyle seyler

bayanlar bende denemek istiyorum ama hani bizim sitedede internettede emla ıle ılgılı ıyı olmayan seyler yazıyodu bıraz supheye gırdım benı cesaretlendırın bıraz :) ya yoktur dımı oyle seyler

Ben kendimi bildim bileli genital bölegemi jiletle alırdım bir türlü cesaret edemedim ağda veya makineyle almayı kremi ilk duyduğumda hemen almalıyım dedim biraz korktum önce acır diye canım çok tatlıdır herkes gibi ama almaya başlayınca acımadı tabiki en azından kılı çekerken hissediyorsun ama acı gerçekten yok denecek kadar az sana tavsiyem en azından birkere kullan 3_5 kıl çek acırsa bırak :teselli: nedendir bilmem ama herkesin bu kremi kullanmasını istiyorum memnun olduğum bişeyden sizde faydalanın kimsenin canı acımasın pamuk gibi olun kaydirigubbakcemile5

bende deneyip sonuc alamayanlardanım ama sanırım sürme işini beceremedim ben bikere daha deniycem

Herkes memnunken sen memnun deilsin ilginç doğrusu becerememiş olabilirmisin acaba:uhm:

ben de genital bölgede denedim. hatta kalın bir tabaka sürdüm küçük bir bölgeye test için. sonra yine test için cımbızla bir operasyon yaptım :kedi: sonuç hüsran oldu ama :çok üzgünüm:

benimkide biras uyuştu orta kısım uyuşmadı sadece ama ben fazla bkledm 1.45 dk etkisi gtmeye başladı ondan heralde bi dahakine daha az beklicem dicem şu uyuştu uyuşmasına ama ben alırken kırıldı hep soğuk ağda bantlarıyla aldım o yüzden mi acaba siz neyle alıosunz?

canım teşekkür ederim yorumun için benım canım cok tatlı degıldır esasında ben yan etkısı varmı hanı genıtal bolgeye ılerıde bır sorun olurmu dıye bıraz tedırgın oldum bırde sıtede kadınlık hıssıyatının kaybı dıye bırsey okumustum bu kremle ılgılı ılerı safhalarda acaba mı oldum ??? oyuzden tekrar kullananlara danısayım dedım tesekkurler canım

bende denemıs bırısı olraktan cok memnunum arkadaslar ıcınız rahat olsun ben bır kere kullandım hemde alt bolgeme ve cok memnunum nerdeyse bır ay oldu anca cıktı ve ınanırmısınız tek tuk ben bır kere daha bu kremı kulllanarak kokten alırsam bıtecegıne ınanıorum cok az cunku dahada bu kreme ıhtıyac duymam artık sakızla elımle ıkı dkda alırım.yanı sunu demek ıstıorum bu krem zaten ole sureklı kullanılıcak bı krem deıl azalıcak kıllar ve artık kreme ıhtıyac duymadan bırakıcaksınız arkadaslar..

evet arkadaşlar bu kremin sonucu kişiden kişiye değişiyor
bende ilk kez dün denedim herkes bir saat beklettiği için bende bir saat bekledim
fakat hiç bir uyuşma olmadı yine aynı acıyı hissettim
sonra bacaklarımı alırken farkettimki uyuşmaya başlamış iki buçuk saat olmuştu
bir kere daha deneyeceğim daha fazla bekleteceğim
mantıklı olarak herkesin derisi bir değil bu kremi kullanıp yarım saatte temizlenen arkadaşlarımda var
ama uyuştuğunda sonucun mukemmel olacağını düşünüyorum hiç bir yan etkisi olmadı çok şükür

Merhaba Kızlar,
Bu siteye yeni üye oldum ama daha önce hep sizi takip ediyordum.Burada okuduklarımdan yola çıkarak
bugün Emla yı denedim ama çok da faydasını görmedim. Özellikle alt bölge için. Üst bölgeyi alırken zaten dayanılmaz bir acı duymuyorum.
1 tüp kullandım ilk önce, kalın bir tabaka halinde sürdüm, buzdolabı poşetiyle de kapattım ve 1 sa bekledim. Üst tarafı bitirene kadar uyuşukluğum geçti.
2. tüpü de sadece alt bölgeye sürdüm, 1 sa yine bekledim ama hiç uyuşukluk olmadı. Canım çok yandı ve hatta ağda yapıştı, çıkarana kadar öldüm. mafoldumben
Nerede yanlış yapmış olabilirim?
Yardımcı olabilrseniz sevinirim...

,merhaba arkadaşlar az önce denedim sürdüm streçledim 1 saat bekledim öğle tamamen hissizleşme olmadı ama en azından makineyle alabildim krem olmasaydım hiç alamazdım yaklaşık 2,5 senedir jiletle alıyodum bıkmıştım artık ama ağda da hazırlamıştım ağdayla alamadım

Merhaba kızlar bişi sorcam bu emla kremi ktu şeklinde mi alıyosunuz eğer öyleyse 1 kutunun içinde kaç tüp var beni aydınlıatırsanız çok sevinirim

canım poşeti açınca ıslaklık oluyo onu sıldin mi bi bezle ? ben sildim uyuşukluk hiç geçmedi bi alakası varmı bilmiyorum ama sıcak tutunda deniliyo bide öyle dene ben uzun zamandır almıyodum uzunlardı baya ama hiç geçmedi uyuşukluk bnelki sen fazla bekletmişsindir bi de böyle dene bakalım ne olcak

Gerçektende kişiden kişiye fark ediyomuş kızlar geçen bi arkadaşımda denedik hiç uyuşukluk olmadığını söyledi gerçi o bacaklarını bile alırken bağarmaya başlıyo ben şimdi emlasız bile alabiliyorum kökleri iyice incelli biraz acıyo ama fazla deil bu durumda TEŞEKKÜR EDERıM EMLAAAAAA:lepi:

canım kişiden kişye değişiyor bacaklarında bağırıyorsa özel bölgede havaya uçuyordu o arkadaşın dah önce ne ile alıyormuş tüy ler kalın sert ondan da
etkisi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…