Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayanlar bende denemek istiyorum ama hani bizim sitedede internettede emla ıle ılgılı ıyı olmayan seyler yazıyodu bıraz supheye gırdım benı cesaretlendırın bıraz :) ya yoktur dımı oyle seyler
Herkes memnunken sen memnun deilsin ilginç doğrusu becerememiş olabilirmisin acaba:uhm:
Ben kendimi bildim bileli genital bölegemi jiletle alırdım bir türlü cesaret edemedim ağda veya makineyle almayı kremi ilk duyduğumda hemen almalıyım dedim biraz korktum önce acır diye canım çok tatlıdır herkes gibi ama almaya başlayınca acımadı tabiki en azından kılı çekerken hissediyorsun ama acı gerçekten yok denecek kadar az sana tavsiyem en azından birkere kullan 3_5 kıl çek acırsa bırak :teselli: nedendir bilmem ama herkesin bu kremi kullanmasını istiyorum memnun olduğum bişeyden sizde faydalanın kimsenin canı acımasın pamuk gibi olun kaydirigubbakcemile5
Merhaba Kızlar,
Bu siteye yeni üye oldum ama daha önce hep sizi takip ediyordum.Burada okuduklarımdan yola çıkarak
bugün Emla yı denedim ama çok da faydasını görmedim. Özellikle alt bölge için. Üst bölgeyi alırken zaten dayanılmaz bir acı duymuyorum.
1 tüp kullandım ilk önce, kalın bir tabaka halinde sürdüm, buzdolabı poşetiyle de kapattım ve 1 sa bekledim. Üst tarafı bitirene kadar uyuşukluğum geçti.
2. tüpü de sadece alt bölgeye sürdüm, 1 sa yine bekledim ama hiç uyuşukluk olmadı. Canım çok yandı ve hatta ağda yapıştı, çıkarana kadar öldüm. mafoldumben
Nerede yanlış yapmış olabilirim?
Yardımcı olabilrseniz sevinirim...
Gerçektende kişiden kişiye fark ediyomuş kızlar geçen bi arkadaşımda denedik hiç uyuşukluk olmadığını söyledi gerçi o bacaklarını bile alırken bağarmaya başlıyo ben şimdi emlasız bile alabiliyorum kökleri iyice incelli biraz acıyo ama fazla deil bu durumda TEŞEKKÜR EDERİM EMLAAAAAA:lepi: