• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

ya ben bu kremi gittim yazdırdım sigortadan aldım. zaten bu emlayla bu siteye bakınırken tanışmıştım. gel gör ki sitede kullananların bu kadar memnun kaldığı bu kremden ben bi şey anlamadım. :S okuduğuma göre iki tüp kafiymiş. ben komple 5 tüpü kullandım bende tık yok. ::D ne uyuşma var ne bişey. 2 saat bekledim sonunda canıma tak etti eski usule devam dedim. :( Çocuk gibide sevinmiştim kremi alınca :D Ya bende bi sorun var yada benim aldığım kremde bişey vardı. :D Sinirlerim bozuldu cidden. :D Şunu bi daha anlatabilirmi bana birisi nasl kullanılıyo bu krem. :D Yazılan gibi yaptım ve tam iki saat bekledim olmadı poff :(

ya ben bu kremi gittim yazdırdım sigortadan aldım. zaten bu emlayla bu siteye bakınırken tanışmıştım. gel gör ki sitede kullananların bu kadar memnun kaldığı bu kremden ben bi şey anlamadım. :S okuduğuma göre iki tüp kafiymiş. ben komple 5 tüpü kullandım bende tık yok. ::D ne uyuşma var ne bişey. 2 saat bekledim sonunda canıma tak etti eski usule devam dedim. :( Çocuk gibide sevinmiştim kremi alınca :D Ya bende bi sorun var yada benim aldığım kremde bişey vardı. :D Sinirlerim bozuldu cidden. :D Şunu bi daha anlatabilirmi bana birisi nasl kullanılıyo bu krem. :D Yazılan gibi yaptım ve tam iki saat bekledim olmadı poff :(

iyice kapattınmı üzerine hava almayacak gibi
hava alırsa uyusmuyo cunku

o bölgeye uyguladım daha sonra buzdolabı poşetinin üzerine çamaşırımı giydim. bilemiyorum o yüzden midir ama herkezin oldu benim olmadı ağlamak istiyorum. :bbo::uhm:

Benimde üst bölge uyuştu asıl olması gereken yer uyuşmadı hava almasını engellemek buzdolabı poşetiyle zor gibi geliyor kremin içindeki bantlar dahamı iyi olur acaba fikir verin lütfennnnn

ya kızlar sigorta karşılamazsa napıcaz ben 5 liraya almıştım 2 ay önce reçetesiz 30 lira offf yaa en iyisi depolamak bi kaçkişiye yazdırmak

Benimde üst bölge uyuştu asıl olması gereken yer uyuşmadı hava almasını engellemek buzdolabı poşetiyle zor gibi geliyor kremin içindeki bantlar dahamı iyi olur acaba fikir verin lütfennnnn

ben hiç bişi koymadım üstüne daha doğrusu koyamadım saramadım yaa tutmuyo o streçler varya ya kayıyo yada tutmuyo beceremedim ama genede uyuştu alt tarafları denemedim korktum yarın yapıcam gene bu sefer alttaraflarıda denicem inşallah uyuşur o küçük bantlarda streç gibi streç sarmak daha iyide becerebilene

yaw artık benim uyuşmuyo yaw nerde hata yapıyorum acaba CADIARZU çok acıyo :kızgın: her epilasyon yapışımda ağlıyorum ya hüngür hüngür hemde senağlama

ben ilk yaptığımda bantlarıyla yapıştırıp 2 tane çamaşır giyip bide eşoftman giymiştim hava almasın diye

ya 2 seferdir deniorm bu emlayı o dudak dnen kısımlar varya oraları hiç uyuşturmuo diğer yerleride tam diilde yinede uyuşturuo dayanabiliorm yani alırken az acıo ama dudak kısmınıhiç uyuştrmuo yaa deli olcam....

Kızlar dün yine sürdüm bu emla kremini. bu sefer 2 tüp kremi sürdüm ama yok yaa uyuşmuyor önemli olan o dudak kısımları.. Ara ara belli yerler uyuştu ama hiç işime yaramadı sinir oldum yapmadım yine eski sistem jilet yaptım amaaa :( bir yeri uyuşmuş jilet yaparken kesildi hiç anlamadım şarıl şarıl kan geliyor durduramadım bayağa bir süre... Aman dikkat edin kızlar :(

Kızlar dün yine sürdüm bu emla kremini. bu sefer 2 tüp kremi sürdüm ama yok yaa uyuşmuyor önemli olan o dudak kısımları.. Ara ara belli yerler uyuştu ama hiç işime yaramadı sinir oldum yapmadım yine eski sistem jilet yaptım amaaa :( bir yeri uyuşmuş jilet yaparken kesildi hiç anlamadım şarıl şarıl kan geliyor durduramadım bayağa bir süre... Aman dikkat edin kızlar :(

3 tüp sürün ozaman belki uyuşur belki hava alıyordur o yüzden uyuşmuyordur

Bilemiyorum valla hava almaması için sardım sarmaladım kendimi yerimden bile kımıldamadım son 2 tüp kremim kaldı onu da deneyeceğim son şans veriyorum bu emlaya şayet uyuşmazsa artık almam herhalde :( oysa ne heves yapmıştım yaa :(

ilk tüpü ince tabaka sürüceksiniz 2.sini kalın tabaka olarak dene
ben öyle yapmıştım

Back