ya bu ilacın içinden çıkan şeylerle mi kapatıyoruz üzerini yoksa normal strechle mi lütfen cevap yazr mısınızzz
arkadaşlar aylardır kullanıyorum bu kremi hatta bir kutu alıp 2-3 ay kullanıyorm.Özel bölgeme önce bir tüpü güzelce yedirip sonra diğer tüpü tabaka halinde sürüp vakit kaybetmeden strecfilm le sarıyorum(strecfilmi kesip bi kenarda yapmadan önce hazır bekletiyorum).üstüne bide havlu kağıt sarıp çamaşırımı giyiyorum.burdaki önemli olan mesele kremin hava almaması.böle uyuşma yaklaşık 1saatte oluyor.benim tavsiyem ilk yapışımda 1 saat sonra çamaşır üstünden çekiştirdim uyuştumu diye.1 saat 15 dakika sonunda tamamen hissizdim.bir önemli püf noktada ağdanızın yanınızda hazır olması gerek.açtığınız anda kağıt havluyla silip(kurulayıp) hemen ağdayı sürmeniz gerek.aksi takdirde uyuşukluğunuz 15-20 dk da en geç yarım saatte geçiyor.
şuan bir tüple özel bölgemin hepsini alıyorum.çünkü kıllanırım inanılmaz azaldı ağda kullandığım için.sanırım inş hepsinin kökönü kurutacam.ama bu arada hamile olduğumu öğrendim.acaba bi zararı varmı??bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.hepinize iyi akşamlar
unutmadan bacaklara kullanacak arkadaşlar yöntem aynı ama bekleme süresi 2-3 saat.unutmayın bacaklar daha geç uyuşuyor.ben sürdükten streçle kapattıktan ve havlu kağıt sardıktan sonra sıkı bi çorabımı dizime kadar giyerek kullandım.2 saatı geçmişti ancak uyuştu.kib bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?