• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

mrb arkadaşlar yha ben kendimi bildim bileli jiletle alıyorum geçende nette dolaşırken rastladım emla kremine çok şaşırdım hala inanamıyorum p.tesi yazdırıcam inş. kullanıcam hem korkuyorum hemde bu iğrenç görüntüden kurtlmak istiyorum genital bölge haricinde hiç bi yerimde kıl sorunum yok bacaklarıma fln yapıyorum ağda ama bi orası jilet cnm çok tatlı umarım bi işe yarar yoksa zannetmiyorum yapamam ağda:1no2:

ben de kullanıyorum ve çok memnunum. üst kısımlarda biraz acı oluyor. doktora yazdırırken doktor bana yanık mı var dedi:roflol: yanıklarda da kullanılıomuş acıyı azaltmak için.

mrb arkadaşlar yha ben kendimi bildim bileli jiletle alıyorum geçende nette dolaşırken rastladım emla kremine çok şaşırdım hala inanamıyorum p.tesi yazdırıcam inş. kullanıcam hem korkuyorum hemde bu iğrenç görüntüden kurtlmak istiyorum genital bölge haricinde hiç bi yerimde kıl sorunum yok bacaklarıma fln yapıyorum ağda ama bi orası jilet cnm çok tatlı umarım bi işe yarar yoksa zannetmiyorum yapamam ağda:1no2:
krem çok güzel uyuşturuyor ben bile ağda yaptıktan sonra herkes yapar...sıfır acı olmuyor hafif bir acı oluyor

ben de kullanıyorum ve çok memnunum. üst kısımlarda biraz acı oluyor. doktora yazdırırken doktor bana yanık mı var dedi:roflol: yanıklarda da kullanılıomuş acıyı azaltmak için.

dr epilasyon öncesi diye yazdırmıştım ama eczacı bu teşhise veremeyiz dediler:oklava: yanık olsaydı verirdik dediler

ben daha ilk kullanicam korkuyorum biraz ama deneyince görücez 0 acı diyolar umarım öyledir:1rolleyes:

arkadaşlar bu kremi devlet karşılıyor anladgım kadarıyla.
peki ne doktoruna yazdırıcaz kremi cildiye bölümünemi?:uhm:
bende almak istiyorum bilgi verirseniz sevinirim....:dance:

bozo85 hafif acıdı derken:)yha ben eğda yapıoruum hani bacaklarım fln ama oraya ddeim bi kere yapayıım hepte jiletle alıouum bikere sürdm çektm acıdan tavana fırladmm bidahamıı dediim asla şimdii kaç gndüür düşünüoorm bu kremi yerimseniben

3 senedır ara ara kullandım hıc bı yan etkıısnı gormedım
sadece bazen tam uyusmuyo ne yapmamlazım tamammen uyusması ıcın
3 tup kullanıyorum bazen 2
ve ben hep doktorumua yazdırıp aldım 2 kutu bır seferde yazdırılıp alınılabılıyo
5 ytl kutusu cıldıye yada aıle hekım doktoruna yazdırabılırısnız

hayır bez kesınlıkle olmaz strec fılm en ıyısı ozellıgı o zaten hava aldırmamasını saglıyorsunkı cılt onu daha cabuk emsın, emıcek derken cıldınde hıcbırsey kalmıcak anlamına gelmıyor cılt yeterlı olan kısmı o saat dılımınde emıyor ve etkı edıyor zaten kalanlarıda kagıt havlu bezle sılın asla su surmeyın bekleme suresı 45dk ıle 1 saat arasıdır.

:oklava: benım hatam havlu ıle sarmakmıs :oklava: strec kesınlıkle denıcemm tesekkurler paylasım ıcın

bende gecen hafta yazdırıp aldım daha dogrusu işim dolayısıyla cıkamadıgımdan ablam saolsun yazdırdı saglık ocagına yazarmısınız demiş drde erkekmişti hiçbişey demeden yazmıslar ve sorunsuz aldık bakalım bu hafta deneyecegim bende üstleri alabiliyorumda gerileri alamıyorum bende arkaları alsam daha ne isterim :)))

peki aşırı doz ya da düzenli kullanımda bizim fark edemeyeceğimiz bi ekkisi var mıdır acaba? ürünü elinde bulunduran arkadaşlar prospektüste aşırı doz ve yan etkiler adına neler yazıyor paylaşabilir misiniz?

arkadaşlar ben emlayı aldm bgn sağlık ocağına gittm emla dediim kadın hiç bir şee sormadan yazdı eczaneye gittk biri kalkmak üzere dedii depodaa fln da yokmş dierine gittk allahtan orda varmş aldm hemn arkdşlar nasl kullanmam hakkında bilgi veriirmisiniz ltfen

ben 3 4 tup kulandım her seferınde herhangı bı zarar gormedım kızlar
bunyeden bunyeye degısıyodur kesın yan etkısı yok dıyemeyız

benim yazdırma gibi bi şansım yoktu 28 tl ye aldım bugün biraz önce bitti işim ya mucize gibi bişey bu puff sen bitanesin ya çok teşekkürler paylaştığın için:)

Back