Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bu kremi ilk geçen sene başka bir yerde okuyup çok heveslenip almıştım.prospektüsünde anlatılan gibi kremi bikini bölgeme sürüp bir saat bekledim.ama poşetle falan kapatmamıştım.süre dolduktan sonra temizliğimi yapmaya başladım ama hiç ama hiç uyuşma olmamıştı.sonra bu sene bir arkadaşım yine bu kremden bahsetti süper bişey dedi. ben denedim ama hiç faydası olmadı dedim.oda nasıl yaptığını anlattı.kremi 1 yada 2 tüp sürüp üzerini poşetle kapatıp sonra çamaşırını giydiğini ve 1,5 saat böyle beklediğini söyledi.ondan imrenip tekrar onun söylediği gibi yaptım.1,5 saat geçmesine rağmen yine uyuşma olmamıştı.sonra bikini bölgemdeki kremi yıkayıp.eski yöntemle temizliğimi yaptım.ama bir baktım oramı hissetmiyorum.geçen burda bir arkadaş yazmıştı su değdikten sonra uyuşma oluyor diye.onu okuyunca heveslendim.geçen cuma yine yaptım ve sonuç süper.sadece 1 tüp kullanmama rağmen çok az acı hissettim.gerçi sonuna doğru biraz canım acıdı ama çok az yer kalmıştı temizlenecek onun için dayandım.birdahaki sefere 2 tüp kullanıcam.1 hafta olmasına rağmen hala hiç tüg yok.önceden olsa iki güne bir temizliğimi yapmam gerekiyordu.zamanla kıllar iyice inceleceğinden bence emla kreme bile gerek kalmayacak.tüyler ince olacağı için çok fazla canımız yanmayacak diye düşünüyorum.bence denemek isteyenler hiç beklemesin diyorum.önemli olan kremi doğru şekilde uygulamak.hepinize kolay gelsin.
su mu değdirmemzi lazım uyusması için anlamadım cnm fisfisfis
kremin adı ne arkadaşım yazarmısın
cevaplar için solun
emla krem ( 5 küçük tüp var 1 kutunun içinde ) fiyatı 25 ile 27 arasında sanırım