• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

kızlar ekimde sağlık ocakları reçete yazınca paralı olcakmış haberiniz olsun öbür aya kadar eve stok yapınyerimseniben

kızlar ben bu kremi ilk geçen sene başka bir yerde okuyup çok heveslenip almıştım.prospektüsünde anlatılan gibi kremi bikini bölgeme sürüp bir saat bekledim.ama poşetle falan kapatmamıştım.süre dolduktan sonra temizliğimi yapmaya başladım ama hiç ama hiç uyuşma olmamıştı.sonra bu sene bir arkadaşım yine bu kremden bahsetti süper bişey dedi. ben denedim ama hiç faydası olmadı dedim.oda nasıl yaptığını anlattı.kremi 1 yada 2 tüp sürüp üzerini poşetle kapatıp sonra çamaşırını giydiğini ve 1,5 saat böyle beklediğini söyledi.ondan imrenip tekrar onun söylediği gibi yaptım.1,5 saat geçmesine rağmen yine uyuşma olmamıştı.sonra bikini bölgemdeki kremi yıkayıp.eski yöntemle temizliğimi yaptım.ama bir baktım oramı hissetmiyorum.geçen burda bir arkadaş yazmıştı su değdikten sonra uyuşma oluyor diye.onu okuyunca heveslendim.geçen cuma yine yaptım ve sonuç süper.sadece 1 tüp kullanmama rağmen çok az acı hissettim.gerçi sonuna doğru biraz canım acıdı ama çok az yer kalmıştı temizlenecek onun için dayandım.birdahaki sefere 2 tüp kullanıcam.1 hafta olmasına rağmen hala hiç tüg yok.önceden olsa iki güne bir temizliğimi yapmam gerekiyordu.zamanla kıllar iyice inceleceğinden bence emla kreme bile gerek kalmayacak.tüyler ince olacağı için çok fazla canımız yanmayacak diye düşünüyorum.bence denemek isteyenler hiç beklemesin diyorum.önemli olan kremi doğru şekilde uygulamak.hepinize kolay gelsin.

su mu değdirmemzi lazım uyusması için anlamadım cnm fisfisfis

ya ben bu emlayı yaptıp. bikini bölgemin üst tarafını aldım ama aşağısını hiç alamdım beceremedim mi acaba. orayı jiletle aldım. bi baştan sona kadar ,yazabilirmisiniz arkadaşalr. enn çok nasıl uyuşur. lütfen cevap gönderin acil :(

ya kızlar ben beceremedim sanırım bir tüpün yarısını sürdüm uyuşmadı hiç.2 tüp mü sürcez..

ben yenı dogum yaptım gebelık boyunca jılet yaptım mecbur hemde görmeden...maf olduu kıllarım..şeyım fırca gıbı bıktım kesmekten...bu kremı srüp bıkını bölgeme makına tutsam olurmu kızlar???2 tüpmü sürcem???/COLOR]

[kızlar yazıyorum:

1 1 tüp kremi sürün isterseniz 2 tüp( yarım tüp olmaz içindeki madde uçuyor etki etmiyo)
2 sürdüğünüz yerin üzerini streç filimle kapatın kapatmazsanız uyuşmaz(bikini bölgesi için buzdolabi poşetini ikiye ayırıp kullanın)
3 1 saat falan bekleyin sonra kontrol edin uyuşup uyuşmadığını
4 gerisi size kalmış opuyorumnanaktan

umarım yardımcı olur

Son düzenleme:
bu kremi sürerken yedirecekmiyiz yoksa öle kalacakmı?

ben bugun aldım kızlar.daha denemedim.utanıcak sıkılcak bişe yok.bn acilden yazdırdım bide.ama yanında ağrı kesici grip hapı flnda yazdırdım.doktor naapcaksın baakiim emlayı diee göz kırpttı bana.hemşire fln guluştuk ettik.
eczaneye gttm eczacım bu ilacın faydasını gördun mu die sordu?o kullanmış hiç bişey olmamış yani hiç uyuşmadı dedi
bu aralar yapıcam ve anlatıcm :emir_bebek:

ay kesinlikle almam gerek yorumlara göre süper bişey bu kullanınca yazarım tekrar :)

peki bu emlayı pratisyen hekim yazabilio mu yoksa uzman mı olmalı ..:) pratsyense yazdıracak çok dr. var da...naniknanik

ben hemen yazdırım hastanede walla önceden bilsem sürekli alırıdm nasılsa hastanede çalışıyom :))
acilden ilk işim yazdırmak :))
herhalde sürüp 1 saat filan bekleteceğiz ondan sonra makineyle alacagız ne güzellll acısızz inşallah

kızlar yorumları baştan sonra okuyamadım.. bu kremi sadece bacakta filanmı yoksa genital bölgedede kullanılabiliyormu ?

Back