benim yazdırma gibi bi şansım yoktu 28 tl ye aldım bugün biraz önce bitti işim ya mucize gibi bişey bu puff sen bitanesin ya çok teşekkürler paylaştığın için:)
canım gecmiş olsun:)nasıl yaptın anlatırmısın??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim yazdırma gibi bi şansım yoktu 28 tl ye aldım bugün biraz önce bitti işim ya mucize gibi bişey bu puff sen bitanesin ya çok teşekkürler paylaştığın için:)
kızlar strec filme sarın demişsiniz ama bikini bölgesini nasıl sarıyosunuz???
ya nasıl anlatsam ben uzunlamasına ayarlayıp kestim üzerine bırakıp bastırdım yapıştı zaten iç çamaşırımıda giyip uzandım hareket edince kayıyo bence uzan bi iki saat
off suan surulmus sekılde beklıyorum ılk defa bıkını bolgeme yapacam korkmuyorum desem yalan =)
koltuk altımaa falan yapmıstım 0 acı hıssetmıstım ıns bu da oyle olur yaa... elımde 2 tane vardı mecbur yettırmeye calıstım umarım az gelmemıstır..
ohoo yaptım kızlar =)) ay nasıl anlatsam utandım ama sımdık =) 2 tup vardı yettırmeye calıstım nysee bıkını bolgesınn ust kısmını aldım guzelce hıcc mı hıcc ascımıyor dıye bırsey yok acıyor ama sadece agdayı etınden cektıgın ıcın cok az bırsey hıssedıyorsun.. nysee cogu yerı aldım guzelcee :kedi:fakat orda kısma gelınce kremn az bırsey etkısı gıttı sanırım.. canm yandı bıraz.. nysee cok ıyı bu krem yaa bıdakıne 3 tane kullacm daha ıyı olur..
buarada ben ılk defa kendım agda yaptım =)) aglamadan odadan cıktım ah dıye sesım bıle cıkmadı ... ilk yapacaklara duyrulur
sağolun kızlar doktora gitti annem yazdırmaya kendi işlerim için annemi kullanıyorum ama olsun
strecfili uzunlamasına ayarlıyoruz ve mutlu sona ulaşıyoruzzkaydirigubbakcemile3
canım ben streç film yerine buzdolabı poşetini ikiye ayrıp onu koyuyorum kremin üzerine.streç filmle durması zor oluyor biraz hem çok kayıyor hemde kendi kendinede toparlanıp yapışıyor.poşetleyincede biraz haşır huşur ses çıkıyor ama olsun ne olacak.yalnız benim kız sesi duyunca (3 yaşında kendisi) anne niye poşet giydin dedi.kızım zayıflamak için dedim.ne diyeyim çocuğa:roflol: