• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

ben de bir defa kullandım bikini bölgesi için harika bir ürün, ben birbucuk saat bekledim üstleri çok rahat aldım ama alana kadar sanırım altların etsiki kayboldu, yanlış yaptığım birşey mi var ki :( bir de sürekli kullanan arkadaşlar varsa acaba rahatsızlığı olan var mı cok merak ediyorum, =))

Son düzenleyen: Moderatör:
Böle bi uygulamanın yapıldığını bugün öğrenim.. ve evdede emla krem varmış anneme söledim dayım için almışlar daha önce.. yarında ben uygularım.. sonuçları yazarım yine buraya..

ya şu emla kremi geliştirip sadece tuyler ıcın olanını cıkarsalar ve hicbir zararı olmasa ne kadar guzel olurdu cok mu sey ıstıyorum ya ?? alması dert alıp uygulaması dert (acaba zararı olur mu dıye ) ..
:teselli: :teselli: :teselli:

emlayı hamilelerde kullanabiliyormu arkadaşlar bilgisi olan varmı?

bende 25 haftalık hamileyim dr sordum kullanabilirmiyim diye kullanabilirsin dedi ben iki defa yazdırdım kullanıyorum yanlız reçeteye aneztezi diye belirtmeleri gerekiyor çünkü gebelikle alakalı bir ilaç değil.

arkadaslar ben uzun zamandır emla kremı kullanmaktayım uygulamasına gelınce okudumda bazı arkadaslar ıcınden cıkan kaplama bantlarını kullanıyolarmıs ben kendı uygulamamı anlatıyım ben yıllardır bu sekılde kullanıyorum, kremı ılgılı kısıma suruyorum ama kesınlıkle yedırmıyorsunuz tabaka halınde uyguluyorsunuz ve bıldıgınız strec fılımle guzelce hava almıcak sekılde sarıyorum ve 45-50 dk beklıyorum sonuc mukemmel,

arkadaşlar ben kullandım ama hiç işe yaramadı tam nasıl kulladınğınızı tarif eder misiniz

mafoldumbenmafoldumbenMerhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim , ilk önce kendimi tanitiyim adim Hacer 22 yasindayim ve 3 ay sonra nisanim var bu tüy derdinden kurtulmak istiyorum yardimci olursaniz çok sevinirim.
1. Bende etki eder mi çünkü ben kremle aliyorum canim çok yandigi için. Takdir edersiniz ki 1 kökten 2 tane çikiyor ve makine agda canimi çok acitiyor.
2. koltuk altindada kullanabiliyormuyuz ayni uygulama koltuk alti içinde geçerli mi yani sera ile kapatma?
3. kremi kullandiktan sonra makina yada agda ile aldiktan sonra tüylerde incelme ve azalma oluyor mu krem için demiyorum agda ve makina azaltiyor mu yani?
4. yan etkileri nelerdir?

Yardimleriniz için simididen çok tesekkürler...

Hacer

mafoldumbenmafoldumbenMerhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim , ilk önce kendimi tanitiyim adim Hacer 22 yasindayim ve 3 ay sonra nisanim var bu tüy derdinden kurtulmak istiyorum yardimci olursaniz çok sevinirim.
1. Bende etki eder mi çünkü ben kremle aliyorum canim çok yandigi için. Takdir edersiniz ki 1 kökten 2 tane çikiyor ve makine agda canimi çok acitiyor.
2. koltuk altindada kullanabiliyormuyuz ayni uygulama koltuk alti içinde geçerli mi yani sera ile kapatma?
3. kremi kullandiktan sonra makina yada agda ile aldiktan sonra tüylerde incelme ve azalma oluyor mu krem için demiyorum agda ve makina azaltiyor mu yani?

Hacer

Hacer

hoşgeldin hacer. bildiğim kadarıyla sorularına cevap vereyim. bende etki eder mi? demişsin, valla kişiden kişiye değişiyor, atıyorum kimisi 1 tüple uyuşma sağlarken kimisi 4 tüple sağlıyor, bu yüzden deniyerek görmelisin bunu. Ama sanırım sen tüylerin yoğunluğu açısından soruyorsun, o konuda bir fark olmaz, ben jilet de kullandığım halde işe yaramamazlık yapmadı.
Koltuk altı, bacak vs, aynı mantık ve yöntemle her yerde kullanabilirsin. önemli olan hava almaması.
Ağdanın kesinlikle düzenli kullanımda tüyleri azalttığını söyleyebilirim, ayrıca yumuşatıyor da, mesela jiletle alırken nasıl sert çıkıyorsa, 1 kere ağda yapınca bile hemen daha yumuşak çıkmaya başlıyor. makine için bir şey diyemeyeceğim çünkü bende bilmiyorum, deniyorum şuan.
Bildiğim kadarıyla da ciddi bir yan etkisi yok, bünyeye göre kaşıntı ve kızarıklık yapabiliyormuş ama bu zamana kdr burda öyle bir yan etki gören kimse olmadı sanırım.

Umarım faydalı olabilmişimdir..

hoşgeldin hacer. bildiğim kadarıyla sorularına cevap vereyim. bende etki eder mi? demişsin, valla kişiden kişiye değişiyor, atıyorum kimisi 1 tüple uyuşma sağlarken kimisi 4 tüple sağlıyor, bu yüzden deniyerek görmelisin bunu. Ama sanırım sen tüylerin yoğunluğu açısından soruyorsun, o konuda bir fark olmaz, ben jilet de kullandığım halde işe yaramamazlık yapmadı.
Koltuk altı, bacak vs, aynı mantık ve yöntemle her yerde kullanabilirsin. önemli olan hava almaması.
Ağdanın kesinlikle düzenli kullanımda tüyleri azalttığını söyleyebilirim, ayrıca yumuşatıyor da, mesela jiletle alırken nasıl sert çıkıyorsa, 1 kere ağda yapınca bile hemen daha yumuşak çıkmaya başlıyor. makine için bir şey diyemeyeceğim çünkü bende bilmiyorum, deniyorum şuan.
Bildiğim kadarıyla da ciddi bir yan etkisi yok, bünyeye göre kaşıntı ve kızarıklık yapabiliyormuş ama bu zamana kdr burda öyle bir yan etki gören kimse olmadı sanırım.

Umarım faydalı olabilmişimdir..

canım ben bir yıldan fazladır makine kullanıyorum daha oncesınde jıletle aldıgımda olmustu ama onemliolcude azalma ve ıncelme oldu makıneyle kesınlıkle onerırım ..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Arkadaslar Çok Tesekkür Ederim. Eger gerçekten aci hissedilmiyor ise ben her ay para vermeye raziyim yeterki acimasin mirmirmirmir

arkadaslar ben uzun zamandır emla kremı kullanmaktayım uygulamasına gelınce okudumda bazı arkadaslar ıcınden cıkan kaplama bantlarını kullanıyolarmıs ben kendı uygulamamı anlatıyım ben yıllardır bu sekılde kullanıyorum, kremı ılgılı kısıma suruyorum ama kesınlıkle yedırmıyorsunuz tabaka halınde uyguluyorsunuz ve bıldıgınız strec fılımle guzelce hava almıcak sekılde sarıyorum ve 45-50 dk beklıyorum sonuc mukemmel,

canım sen ne zmndır kullanıyosun herhangı bı yan etkısını gordun mu ??

Arkadaslar çok oldum billiyorum ama, her eczane veriyor mu? illigina vermeyen olabilir mi? her doktor yazar mi? :sm_confused:

Arkadaslar çok oldum billiyorum ama, her eczane veriyor mu? illigina vermeyen olabilir mi? her doktor yazar mi? :sm_confused:

receteye yazdırdıktn snra veya para verdıkten snra tum eczaneler verır canım doktorlara gelınce saglık ocagndakı doktorlar bıle yazabılıyo yanı uzman olması gerekmıyo ama yazmayanlar da olabılıyo tabı o doktora kalmıs yanı (bizde buna kıllıgına yazmadı dıyoruz =] ) opuyorumnanaktan bu arada hic de cok olmuyosun canım yardımcı olabıldıysem cok sevınırım =)

kızlar bende aldım bu kremi sağlık ocağında yazdırdım
ama bende hiç uyuşma olmadı neden acaba

canım sen ne zmndır kullanıyosun herhangı bı yan etkısını gordun mu ??

ben 2,5 yıldır kullanıyorum herhangı bır yan etkı gormedım, ama sunu soylemeden gecemıcem, krem soguk etkı yapıyor sanırım sır agda yaptırırken ılıkta olsa agda ınanılmaz derecede sıcak gelıyor o asamada canım acıyor ıste bıraz ama o kadar sadece hemen gecıyor ve herhangı bır yanma yada baska bısey olmuyor bana oyle gelıyor o anda , sızdede oluyomu bılemıyorum

ben 2,5 yıldır kullanıyorum herhangı bır yan etkı gormedım, ama sunu soylemeden gecemıcem, krem soguk etkı yapıyor sanırım sır agda yaptırırken ılıkta olsa agda ınanılmaz derecede sıcak gelıyor o asamada canım acıyor ıste bıraz ama o kadar sadece hemen gecıyor ve herhangı bır yanma yada baska bısey olmuyor bana oyle gelıyor o anda , sızdede oluyomu bılemıyorum

cok tsk ederım canım bn daha kullanmadım ama kullanmayı dusunuyorum o yuzden sormak ıstedım tskler tekrardan opuyorumnanaktan

Back