• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

içinde bulunan maddeler açısından herhangi zararlı bir madde yoktur. yeni dogan bebeklerde bile kullanılır ancak bugunlerde emlaya cesit cesit bahane uyduruyor doktorlar cunku hakkında takip kararı var. doktor işinden edilebiliyor maalesef ozellikle saglık ocaklarında...

bende kullandım bikini bölgemi kapatabildim ama koltuk altımı tutmadı streç
bikini bölgemde iç kısımlara yakın uyuşma oldu sadece,diğer yerlerde etki sıfır
siz nasıl streçliyorsunuzda kapatabiliyorsunuz bazı hassas bölgeleri çok merak ediyorum
ben beceremedim

ilk yaptığımda çok iyi uyuşmuştu ama bugün yaptım pek etki etmedi bir de her ağdada kullansak zararı olur mu yaaa?

bende kullandım bikini bölgemi kapatabildim ama koltuk altımı tutmadı streç
bikini bölgemde iç kısımlara yakın uyuşma oldu sadece,diğer yerlerde etki sıfır
siz nasıl streçliyorsunuzda kapatabiliyorsunuz bazı hassas bölgeleri çok merak ediyorum
ben beceremedim

strecle iyi bir sekilde sardıktan sonra üzerine giysini giyip onunlada kapatki hiç hava almasın

ilk yaptığımda çok iyi uyuşmuştu ama bugün yaptım pek etki etmedi bir de her ağdada kullansak zararı olur mu yaaa?

hava almamsıtır o yüzden erki etmememiştir..sıkı sar canım..etkiside sanırım bir süre sonra hiç kaybına neden oluyor diyolar ama tam bilmiyorum

ya kızlar bişey merak ediyorum, emlayı bikini bölgesine sürdükten sonra epilatörle alabiliyo musnunuz? yani krem sonuçta silsenizde nemli kalır epilasyon aleti normal alıyo mu tüyleri

ya kızlar bişey merak ediyorum, emlayı bikini bölgesine sürdükten sonra epilatörle alabiliyo musnunuz? yani krem sonuçta silsenizde nemli kalır epilasyon aleti normal alıyo mu tüyleri

iyice sildikten sonra evet makinayla alıyorum ve güzelcede alıyor

bikini bölgesinin hava almadığına emininm çünki iyice sardım ,giysilerimide giymiştim ama koltuk altımda hiç uyuşma olmadı,bikini bölgeminde iç ksımlarına yakın alanında uyuşma oldu
ben epilatörle aldım ,yapışma olmadı forga çünki iyice sildim nemli bir bezle silmiştim.

nemli kalırsa talk pudrası ya da bebe pudrası sürün o zaman daha kolay alır makine

arkadaşlar bende yeni üyeyim almışım dün denedim olmadı üstünü sarmamıştım ama bunu bacaklarda nasıl ve ne miktarda kullanmalıyız acil cevaplarınızı bekliyorum

ya bn bu siteye yenı uye oldm 16 yasndym ne zmndr emlayı yazdrdm aldm ama kullanmaya bi türlü cesaret edemedm buqn yabtm şmdi bklıyrm bi saat oldu ama hala bklyrm umarım acı yok olurda artık şu nalet olasıca jiletten kurtulurum her defasında bi taraflarımı kesyrm ya:S

iki gün kadar önce emlayı sağlık ocağına gidip yazdırdım kuzenimle..aldığım günde kullandım hemen..hava almaması için sera kağıdıyla kapatıp üzerinede iki kat çamaşır giydim:kedi: iki saat bekledm ve sonuç gerçekten çok iyiydi..çok az acı oluo oda kremin az geldiği yerler oluo genelde..kullanın derim ben..ki benim canım çok tatlıdır öyle olmasına rağmen makineyle temizleyebildim:kedi:zemuszemus

ya bn yabtm dün ama olmadı gene jiletle aldm ouff nabcm bn ya acaba hava aldı ondn mıdır ki bu sera ne ya biri yardm etsn lüftn

bende denedim onaylıyorum ve tavsiye ediyorum ama genital bölgeyi bol bol sürmek gerekiyo yoksa uyuşmuyooo ben poşet giydim sera ile ugraşmadım üzerinede çamaşırımı giydim daha kolay oldu... :roflol:

arkadaşlar bende yeni üyeyim almışım dün denedim olmadı üstünü sarmamıştım ama bunu bacaklarda nasıl ve ne miktarda kullanmalıyız acil cevaplarınızı bekliyorum

canımcıgım öncelikle hosgeldin ...:)

ilk basta kullanacagın bölgeyi bir tüple hafif yedirerek sür.sonra ikinci tüpü acıp yedirmeden kalıp halinde sür.sonra strecle her tarafını sıkıca sar kıyafetini git 1 sat 45 dk beklet..sonra işlemine uygula.

dün akşam emlayı kullandım 2. seferdir sonuç 0 olmadı hava falan alması da imkansızdı 2 tüp kullandım bol bol tabaka halinde sürdüm tam 2 saat bekledim ama maalesef ilk yaptığım da 2 tüp yedirmiştm yine olmamıştı çok üzgünüm ya ağda yapmak hayal dldu benim için mafoldumben

merhabalar... ben neden yazmakta bu kadar gecıktım bılmıyorum ,oncelıkle sunu belırteyım ben uzun suredır k.klubüne uyeyım ama yalnızca tavsıyelerınızı okuyor ,yorum yapmıyordum...artık baslasam ıyı olur yazmaya dedım...ben de emla kremı aldım ve denedım gercektende cok az acı hıssedıyorsunuz aklında soru ısaretı kalan arkadaslar bı deneyın derım:icecream:

Back