kızlar harika bir ilaç.. hayatımda ilk kez genital bölgeye ağda yapabildim ...acı yokkkkkkk kaydirigubbakcemile2
kutuda 5 tüp var..bir tüpü sürün yedirin iyice ikinci tüpü tabaka halinde sürün.strec filimle kaplayın üstünü hava almasın ben üstüne çamaşırımıda giyip öyle bekledim.1:45 dakika veya 2 saat bekleyin cımbızla deneyin ağrı varmı diye bende hiç olmadı dokunuşu bile hissetmedim..ve fazlasını silin hafif suyla durulayın hemen ağdayı uygulayın ben bant sir ağda kullandım 10 dakikada tertemiz
ve etkisi geçtikten sonrada herhangi bir acı olmuyor
:lepi:
Dilacım iz kaldıysa bol nemlendir izi görmeden birşey söyleyemiyorum yara olsa hallederdim...
tubicik izinliyim tatlım ama yakında yine iş var ve sanırım burada daha az olabileceim
Dilacım iz kaldıysa bol nemlendir izi görmeden birşey söyleyemiyorum yara olsa hallederdim...
tubicik izinliyim tatlım ama yakında yine iş var ve sanırım burada daha az olabileceim
bi bende işe yaramadı ya
kızlar bende düğün için gidicem ağdaya şöle yapsam olur mu ewde sürsem uyuşsa yıkasam sonra hemen kuaföre gitsem etkisi olur mu yoksa çok mu abarttım yaww
bi bende işe yaramadı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?