Acısız Epilasyon & Emla Krem

ya kızlar bu kremi genital bölgeye uygulayabiliyomuyuz?ve makinayla alınca acmıyor öylemiii

yalnız yanak kısmından iç kısma cok tasırmamaya dikkat ediniz...tahriş olabilir iç kısım

Bende yazdırıp denicem ama yan etki yaparmı diye çok korkuyorum
bu konularda çok müşkülpesentim ya

sevgili pokanhantes yazdığım cevapları okursanız bir doktor olarak size yardımcı olmuş olurum sanırım.
biz emlayı yenidoğanda dahil kullanabiliyoruz.

selam şimdi iki tüp emla sürdüm ourdum bekliyorum ilk önce bi yanma hissi oldu bende normal mi acaba inşallah etki eder

bir de bu emla sadece bikini bölgesinde mi etkili yoksa diğer yerlerdede kullanılabiliyor mu

Emlayı herhangibir doktorda yada sağlık ocaklarında yazdırabiliyormuyuz :uhm:

Ben Şımdı yazdırdım aldım arkadaŞlar. Dr hıÇ bıŞı sormadı bıle...

ıÇınden Çıkan beyaz kaĞıtlar ne ıŞ yarıo

Ben Şİmdİ yazdırdım aldım arkadaŞlar. Dr hİÇ bİŞİ sormadı bİle...

İÇİnden Çıkan beyaz kaĞıtlar ne İŞ yarıo

o kagıtlar kremi sürdügün yere yapıştırıyorsun hava almasın direk etkisini göstersin diye..ben kaç kes denedim bu emlayı zerrre etkilemedi.inş sende etkili olur..

Evet yazdırılabilir.... nemcim o kaıtlar bi işe yaramıo canım strec film dene

yok zaten o kagıt benim hiç biyerime yetmiyokikaydirigubbakcemile3streçle yapmıştım anca büyük alanlar oluncakaydirigubbakcemile3ama gel görki işe yaramadııı gayri tükendim bıktım şu kıllarımdankaydirigubbakcemile3

Ya o kutudan çıkan kağıtlar bir işe yaramıyor, düz ve küçük bir alanı kapatıp hava almasını engeller de ağda için yetmez sanırım =) yalnız ben deneyen arkadaşlara bir şey soracağım bikini bölgenizi nasıl hava almaması için streçle sarabiliyorsunuz ya, o kağıtlar da yetmez zaten ben beceremedim.

ya ben bu kremi bıyıklarımı alamk için kullandım(kullanmaya çalıştımm ) epilasyon aletiyle alırken makine tutmuş ve bende acı hissetmediğim için sonradan orataya çıktı önce yara oldu kabuk bağladı daha sonra aynı yerde kızarıklık yadaa leke gibi şeyler var bu lekeler geçermi sizcee bi öneriniz varmı ?????:bbo:

Nem ; 2 saat oncesidne cikolata yeme kahve çay içme uyarıcı maddlerdir emlayı gecirir. strecin uzerine buz dolu torba koy hadi bu da benden sana cerrahi bilgi kıyagı

Bozyurt ; hayır kullanamaz. En fazla 1.5 cm lik alanda acil durumda -yanık vb- kullanabilir.

Dilacım yarayı tarif edersen bi çözüm bulabilirim...
sağlıklı gunner kıslaaaaar

Ecem naylon oranı yuksek bir iç çamasırı giy strec filmide orkid koyar gibi koy canım bak ne kolay :

deri üstünde kabuk faaln yok deri içinde kırmızılık var ve ve nerdeyse 4 hafta olcak:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…