Acısız Epilasyon & Emla Krem

Sevgili arkadaşlar soruları olabildiğince halk dili ile cevaplamaya tıbbi terim kullanmamaya çalışıyorum bu nasıl doktor demeyin
EMLA ile -uzmanlığım dolayısı ile - çok çalıştım. şu an muadilleri açısından en iyisi. her yanık kremi uyuşturmaya yaramaz

Son düzenleme:
Anestolü arastırdım farmakolojik olarak emle ile aynı görünse de o kadar güçlü değil . o da 2- 3 tüp kullanılmalı ve yapılabiliyorsa oksijenle temas kesilmeli bunun en kolay yolu naylon agırlıklı iç çamasırı ve ve ya naylon çoraptır strec filme gerek yok

selam kızlar 29.04.2009 da en son size yazmıştım 2 tüp kullanacağım diye,sonuç harika sositososito genital bölgeme lazer epilasyona gidiyorum.bugün 30 dk sonra yine seansım var yine 1 saat öncesinden 2 tüp kullandım şimdi içim daha rahat.yanlız biraz pahalı ya 28tl olmuş senağlama neyse acı çekmeyeyimde önemi yok.herekese iyi akşamlar :teytey:

sitedeki doktor arkadaşlara sormak istediğim birşey var bu kremi ben de merak ettim fakat bu emla kremin içindeki lidokainde ve prilokainde vazokonstriktör madde var mı? yoksa adrenalinsiz mi? ya da varsa bile bu vazokonstriktörün kontraendike oldugu durumlar yokmu? açıklarsanız cok sevinirim. 3. sınıfta öğrenciyim ilacın formulunde adrenalinden bahsetmemiş. bir de bişey sormak istiyorum diş hek.de kullanılan topikal anesteziler bikini bölgesinde de anestezik etki gösterir mi?

Sevgili carnaviale tam olarak bilmiyorum bugün farmako. da bakacağım canım... dişte kullanılanlar kullanılamaz ondan eminim

bu kremden hiç haberdar değildim,çok yüylüyüm ve tüy almak en büyük dert benim için.Bende alayım bu kremden,yan etkisi yok demi kızlar,her bçlgede rahatlıkla kullanabilirim.sürücem yarım saat bekleyip tüy alıcam değil mi

Terapö-tik dozlarda kullanılan lidokain ve prilokainin bulunmuştur. ancak muadillerine göre ÇOK düşük orandadır. sevgilerimle

Son düzenleme:
Doz Önerisi: Deri üzerine kalın bir tabakahalinde sürülür ve kapalı pansuman ile kapatılır. 10 cm2�likbir alan için yaklaşık 1.5 gEmlakrem kullanılması önerilir.Kapalı pansuman 5 saat süreyleyerinde kalabilir.Genital Mukoza (erişkinler): Genital siğiller (condylomataacuminate) gibi lokalize lezyonların cerrahi ve lokal anesteziklerinenjeksiyonundan önce, yaklaşık 5-10 gram krem 5-10 dakika süreyleuygulanır.Bacak ülserleri (erişkinler): Bacak ülserlerindeki mekaniktemizlik ve debridman işlemlerinde kullanılır. Bacak ülseri üzerineen fazla 10 g olmak üzere yaklaşık 1-2 g/10 cm2krem kalın birtabaka halinde sürülür, kapalı pansuman ile örtülür.Uygulama en az 30 dakika sürmelidir.

Daisy06 çok tüylüyüm diyorsanız ve bu tüyler karın bölgesindede varsa bir endokrinologa gidiniz

Daisy06 çok tüylüyüm diyorsanız ve bu tüyler karın bölgesindede varsa bir endokrinologa gidiniz

hekimecim endokrine gittim zaten canım,2 yıldır gidiyorum,hormonlarla ilgili diane 35 kullandım 3 aydır bıraktım.gebe kalmamaktan korkuyorum pcos varda,pcos lu hastalarda gebe kalabilir değil mi

ya kızlar gerçekten herşeyi anlattğınız gibi uyguladım eksiksiz ama bende hiç bi şekilde uyuşukluk olmadı çok bekledm genede olmadı

bende bu kremi kullanayim bakalim gercekten faydasini görecekmiyim. maalesef burada cok pahalli emla
eczaci baska bi krem verdi bana ama hic faydasini göremedim maalesef.

Ben de bugün aldım 2 kutu, deneyeceğim ilk fırsatta. Bazı arkadaşlar eczanelerde yok, bulunmuyor demiş ama var artık sanırım. Doktor sağlık karnesine yazmış 2 kutu, eczane de vermiş hemen.

sevgili daisy pkoslularda hamile kalabilir ama sakın dianeyi bırakmayın.
içmeniz deil bırakmanız yuzunden hamile kalma oranınız duser.
maalesef halk bunu ters yorumluyor. ARKADASLAR diane gibi d. kontrol hapları ASLA kısırlık yapmaz yapamaz.
Ama pkoslunun ilacı bırakması yapar. doktorunuza danısmadan ASLA ama ASLA bı rak mayııın
öptüm hepiniziiii

bende dün akşam denedim. Yaa süper bişe emlayı bulandan Allah razı olsun ...Ne rahat bişeymiiiiişşşalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…