• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

ben bu emlanın nasıl kulanıldıgını hala anlamdımmm tarif edermisiniz..ayrıca nereye neyi sarıyozzz?(ayrıca doktorcummm(hekime) nasıl hem hastanede hem burda zamanını ayırabiliyrsun..neyse basımınzdan eksik olmada:))

kızlar harika bir ilaç.. hayatımda ilk kez genital bölgeye ağda yapabildim ...acı yokkkkkkk kaydirigubbakcemile2
kutuda 5 tüp var..bir tüpü sürün yedirin iyice ikinci tüpü tabaka halinde sürün.strec filimle kaplayın üstünü hava almasın ben üstüne çamaşırımıda giyip öyle bekledim.1:45 dakika veya 2 saat bekleyin cımbızla deneyin ağrı varmı diye bende hiç olmadı dokunuşu bile hissetmedim..ve fazlasını silin hafif suyla durulayın hemen ağdayı uygulayın ben bant sir ağda kullandım 10 dakikada tertemiz
ve etkisi geçtikten sonrada herhangi bir acı olmuyor
:lepi:

kız bel nikaaa güzel anlatmışın aferim kaydirigubbakcemile5
dün anneme aldırdım
eczacı bi sürü tantana yapmiş
yok bu yatalaklara veriliyo
yok yasak yok bilmem ne
annem de korkmuş bu kız bunu niye istiyo acep diye :roflol:
neyse ki bugun deniycem
işallah ispanya boğaları gibi bagirmam
zira ayvayı yersiniz zemuszemus

süper bir sey bu emla ya.. bır kre bıkını bolgeme 2 kere de k.altıma uyguladım tık acı yok.. öyle strece falan da sarmadım gayette güzel uyustu ama gıcık doktor yazmadı yaa.. nysekıı eczacı tanıdık :) saolsun yazdırıoozemuszemus
biz kızlar ıcın bulunmaz bı nımet bu emlaa

Dilacım iz kaldıysa bol nemlendir izi görmeden birşey söyleyemiyorum yara olsa hallederdim...
tubicik izinliyim tatlım ama yakında yine iş var ve sanırım burada daha az olabileceim :(:(:((::(

evet gurbaaa prenses malesef emla hakkındqa takip kararı var sağlık ocakları vb korkuyor yazmaya

Dilacım iz kaldıysa bol nemlendir izi görmeden birşey söyleyemiyorum yara olsa hallederdim...
tubicik izinliyim tatlım ama yakında yine iş var ve sanırım burada daha az olabileceim :(:(:((::(

hadi ya:(((((olsun azıcıkta olsa burda olman dilegiyle:)

ya kıslar ben de gidip dün aldım fiyatı 28.60 tl.karneye falan yazdırmadım...aksam yapıcam biraz tırsıyorum beceremicem diye:(((olucak işallahopuyorumnanaktan

yinede tşk ler cnmm...opuyorumnanaktan
ya ben 2 gündür sodayla siliyorum yüzümü ve iz geçmeye başladı gibii çookk mutlu oldum yaaa :sm_cool:

KızLar TskLer ALLah Razı OLsun kremi Tavsiye edenden kaydirigubbakcemile5
Ama Bizim Burda sagLık ocakLarı yazmıyor bunu normaL doktora Yazdırdı bi abLam
öyLe aLabiLdim :gitme:
GenitaL böLgeme uyguLadım ve Sonuc mükemmeL Gercekten uyusuyo ya
Inanamadım kaydirigubbakcemile3
cımbızLı denedm bir iki kere acıdı 20 dk sona denedm acı yOooooooook :)
doktor eLdiveniyle aldım birkerede baya kıL alıyo zaten sagoLun VaroLun :lepi: kaydirigubbakcemile5

merhaba ben de bugun kullandım ılk defa surdum beklıyorum eczaneden 2.5 tl ye aldm sıgorta karsılıyor

bi bende işe yaramadı ya

canımcıgım sende hava olmıstır o yüzden streçle iyice sarıcaksın..işe yaramayan arkadasların tek yanlıs yaptıgı nokta hava almasını sagladıkları içindir;)

bende aldım dün genital bölgemde üstü iyi alabildimde alt bölgeyi iyi saramadıgım için anam agladı:olmaz:

bende 3-4 aydır kullanıyorum çok etkili ilk ağda deneyimimi onunla yaptım ağda acısını bilmiyorum bilmekte istemem kremi sildiken sonra cımbızla bir tel çektim ve kopup kopmadığını anlamadım bile resmen sürülen bölgeyi felç ediyor.ama koltuk altımda işe yaramadı galiba hava alıyo saramıyorum :( ama genital bölge için vazgeçilmez oldu.vajina çevresinde yanma oluyor ama sonrasında krem falan sürüyorum oda geçiyor.bence herkes denemeli...

kızlar bende düğün için gidicem ağdaya şöle yapsam olur mu ewde sürsem uyuşsa yıkasam sonra hemen kuaföre gitsem etkisi olur mu yoksa çok mu abarttım yaww

canım bende öyle yapıyorum evde sürüp bekliyorum sonra peçeteyle siliyorum ve ağdacıya gidiyorum
kızlar bende düğün için gidicem ağdaya şöle yapsam olur mu ewde sürsem uyuşsa yıkasam sonra hemen kuaföre gitsem etkisi olur mu yoksa çok mu abarttım yaww

bi bende işe yaramadı ya

Canm NormAL Krem gibi yedirmiceksn vücuduna beyaz beyaz kalıcak biraz krem
sonra strecle sar zaten strec yapısıyo mesela genital bölgene sürceksen camasırını giyi bekle yada bacaana sürceksen dar bi tayt giyi hava almasın hic tamm seker
30 dk falan bekle cımbızLa dene tamm sonucuda yazarsan sevnrm :)

ya bu emla krem biri olumlu yazıyor biri olumsuz ne yapcağımı sasırdım doğrusu gerçekten etkili olsada doktorsuzda çok ucuza alınmıyor bu çok kötü iste...mirmirmirmir

Evet gerçekten süper ama ben alamadım anneme söylemiştim oda doktoro söylemiş ben yazamam cerrah yazar demiş içindeki maddelerin biri zararlıymış bu kremi sünnet için kullanıyolarmış ben yazmam demiş dışardan almayıda önermemiş açıkçası acısız süper ama almayı düşünmedim bidaha:(:(:(

Back