Acısız Epilasyon & Emla Krem

kızlar emla kremi kullandıktan sonra makine kullanan var mı? ağda şart mı ?

kızlar emla kremi kullandıktan sonra makine kullanan var mı? ağda şart mı ?

ben makıne kullandım canım.cokta pratık oldu hemen bıttı.zemuszemusama ben üc tüp kullandım bıraz uzun surdu uyusması.bırazda dudagımın uzerıne surdum.orası hemn uyustu.onuda makıneyle aldım.tabıkı dudak ıcın uygun olan baslıgı var.onla aldım.alabılırsın yanı..vereliniortak

Bende makına kullandım violette.Kısa bi sürede işlem tamam.Aman dikkat uyuşukluğun etkisiyle deriyi kaptırmayasın :) Hadi kolay gelsin

kızlar bişey sorucam..
bu krem sadece uyusturuyor epilasyon yapacagımız bolgeyı oylemı? tuylerde azatlma veya yoketme yapmıyormu yanı?

ben anlayamadım olayıda tam olarak.. acıklarmısınız lutfen a.s.

kızlar bişey sorucam..
bu krem sadece uyusturuyor epilasyon yapacagımız bolgeyı oylemı? tuylerde azatlma veya yoketme yapmıyormu yanı?

ben anlayamadım olayıda tam olarak.. acıklarmısınız lutfen a.s.

sadece uyuşturuyor cnm
malesef kıllara böyle bi etkisi yok

Emla krem sağlık ocakları da dahil olmak üzere reçete edilebilen lokal anestezi kremidir. Daha önce kullandığım gibi acımı yoketmedi diyen arkadaşa tavsiyem : Kahve vb. uyarıcı içeceklerden uzak durması çünkü bu gibi lokal anestezi (harici) yöntemler bünyeye giren uyarıcı içecek ve yiyeceklerle etkisiz hale gelebiliyor. Diğer mesajlarda bahsi geçen Futbolcuların sakatlanmalarda kullandıkları ant infla. ilaçlar AĞRI KESıCıDıR . kasları etkiler kıl kökü olan bölgeyi DEĞıL. Sinirleri UYUŞTURMAZ. Kaslara etki eder. Kullanımı sağlıklı bölgede SAKINCALIdır.
Sağlıklı Günler

arkadaşlar peki bu krem nasıl kullanılıyo..düğünüme az bi zaman kaldı ben bu sorundan kurtulmak istiyorum.kullanan arkadaşlar lütfen nasıl kullanıldığınıda açıkca yazarlarsa sevinirim..:kedi:

teşekkürler.emla kremın bir sakıncası yok değilmi canım ?

Emla kremin cok uzun süre ve buyuk bolgelerde kullanılmadığı takdirde bir sakıncası yok ancak once ufak bir bolgede deneyip deride tahrişe neden olup olmadığına bakın

Sevgili empatik oksijen ile teması kesmelisin ve 2 tüp kullanmalısın ancak hala olmuyor ise kıl köklerin etki alanından derinde demektir.

arkadaşlar dün tavsiyeler üzerine anestol die emla gibi uyuşturucu özelliği olan bi krem aldım fazla bi bilgim yok yanlız nasıl kullanıldığı hakkında kullanan ve bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim:uhm:

slm kızlar yazdıklarınzı okudum.bende bu kremden almak istiorum fakat bir şey sorcam bi arkadaş yanık kreminin bu işe yarıyacağı kimşn aklına gelir fln yazmış stilex vardı yanık kremi oda ii gelir mi acaba denesem?bilgisi olan var mı?

Sevgili chemist , hayır bazı kremler sinirleri uyuştururken bazıları deriyi iyileştirmeye yoneliktir.... Stilex iyileştirici özelliklidir. sağlıklı cilde uygulamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…