Acısız Epilasyon & Emla Krem

bende 1 yıldır kullanıyorum ve öneriyorum.ama benedeki etkisi acıyı tamamaen etkisiz hale getirmiyor.sanirim kişiden kişiye değişiyor.yarıdan fazla acıyı azalttı ama alt tarafları makineyle alırken canım acımıyo değil.ama emlasız aldığım günleri hatırlıyorumda resmen gözümden yaşlar iniyodu ya.şimdi öyle bi derdim kalmadı.tavsiye ediyorum kullanmayanlara

nie bunu begenmedn midelikafadulden

bnm arkad$ ba$ka bi$i kullanıyomu$ta ) bana $aka yapıp yapmadığını öğrenmeye çalı$ıyorm ... yoksa memnunum emlayla bi prblemm yok :)

Son düzenleyen: Moderatör:
anestol die bi krem daha var.aynı etkileri gösteriyomuş a.s o olablr belki

belki de çnkü ismini unuttum ama bnd kullanıyorm ddi :) ismini unuttum deynce inanmadm tabi :) oyzden sordm cınım :teytey:

:)) arkadaşına güvenmiyosn hmm delikafadulden başka yok benm bildigim

merhaba arkadas lar ben almanyadan yenı kaıldım aranıza bu elma kremı nasıl bır sey anlamadım dorusu tüğ dökücü krem mıdır yanı sonuc ıyı dıye yazmısınız daha sonra sert cıkmasın ...

ya arkadaşlar emla krem genital bölgeye sürülüyormu bide sonuçta bu bir ilaç yan etkisi falan olmasın yardımcı olursanız sevinirim ...

ya arkadaşlar emla krem genital bölgeye sürülüyormu bide sonuçta bu bir ilaç yan etkisi falan olmasın yardımcı olursanız sevinirim ...

genital bölgede kullanabilirsin;yan etkisi filanda yok sadece uyuşturuyor...

Son düzenleme:
bu başlık altında binlerce yazı yazılmış arkadaşlar soru sormadan önce zahmet edip önceki sayfaları okusanız bütün soruların cevapları var da

bu başlık altında binlerce yazı yazılmış arkadaşlar soru sormadan önce zahmet edip önceki sayfaları okusanız bütün soruların cevapları var da

aynen katılıyorum.. bende yeni üye oldum buraya hemen soru sormak yerine , azimle bütün yazıları okudum diyebeilirm o zman ztn soracak bişey kalmadı tabii kimse yanlış anlamasın sorulan sorulara cvp vermekten cekinmem...ve tekrar yazayım bende kullandım emla yı genital bögede ve agda yapabildim hayatımda ilkdefa. acı eşiğim çok fazla düşük oldugu için hep traş bıçagı kullanıyodum.yan etkisi için de ;hem tıpta okuyan bir arkadasıma hem yazdırdıgım doktora hem de eczaneye sordum yokmuşşş ...

Ya vermedi sağlık ocağındaki gıcık doktor :mymeka:şeyy ben acıkta yalan söledim dikişlerim acıyo kıyafet deydikçe felan diye ben onun altına imza atamam dedi daha sıkı bahaneler bulmak lazım:uhm:..Devlet hastanesindekide ben veremem onu ne diyecem teşhis kısmına ağdamı yapcak dicem dedi :roflolarayla alacağım artık

mrb arkadaşlar bende burda duydum emleyı ve hemen doktordan:)
kullandım ama uyuşmadı hemde 2 saat bekledim bağıra çağıra aldım ama kremın hakkını yememk lazım bazı yerler uyuşmuşdu bıde krem çok küçük ya 1 tane yemtdi size yetiyomuu?kızlar bıde bı kremden başka daha etkılı bı krem yokmu bıldığınız bana haber verebılırmısınız?benı bu krem kesmedıde:)

arkadaşlar merhaba yorumlarda sir ağda kullanan arkadaşların olduğunu gördüm bende kullanıyordum fakat okulda hocam(organikçi) sir ağdaların cilt için zararlı olduğundan bahsetti kıl köklerini kapatıyo su ilede çözünmediği için orada kalıyo böylece zamanla ciltte buruşöalara sebep oluyo ancak normal ağdalar şeker yapısında olduğundan dolayı suyla çözünüp gidiyo bu konuda bildiklerimi paylaşmak istedim arkadaşlar özellikle yüz bölgesinde kullanan arkadaşlara dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum.sevgileeeer

slm cınım :)) bi tane derken bi tüpten bahsetmiyosun heralde :1no2: çnkü geçen bi arkda$ 5 tüp kullanmamı tavsiye ettide yerimseniben yani eğer 1den kastın bi paketse ,nasıl uyu$maz ,ozmn hava almı$tr streçle iice sardınmı oranı buranı kaydirigubbakcemile5

cınım sir ağda $krsiz olduğundan kılları beslemiyo büyzdendirki tüylern azalıyo ....normal ağda $kr içerdiğinden tüylerde ne azalma nede incelme oluyo ,buda bnm bilgim )

2 tüp yetti bana. üst bölgeye bi tüp alt bölgeye iki tüp ama alt taraflar biraz acıdı bidahaki sefere alt bölgeye 2 tüp üst bölgeye bi tüp sürcem. streeç filmle sardım. icat edenden Allah razı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…