nie bunu begenmedn midelikafadulden
ya arkadaşlar emla krem genital bölgeye sürülüyormu bide sonuçta bu bir ilaç yan etkisi falan olmasın yardımcı olursanız sevinirim ...
bu başlık altında binlerce yazı yazılmış arkadaşlar soru sormadan önce zahmet edip önceki sayfaları okusanız bütün soruların cevapları var da
Evet kızlar ...Bu krem Kesinlikle süper...Tarafımdan denendi ve onaylandı..Artık jilete son...Forumda okumuş ve kullanmaya karar vermiştim..bugun denedim...inanılmaz bişey bu ya...bugune kadar çektigim acıya yazık vallahiinanın sanki jiletle alıyomussunuz gibi acısız...hatta ben makineyle alıyorum..makinenin derimde gezdigini bile hissetmiyorum..Bazı arkadaşlar kremi sürdükten sonra biraz acı oldugunu soylemişler...ama ben hiçbişey hissetmedim..hala da uyuşuk bi haldeyim etkisi gecince kim bilir nasıl agrıcak oralar buralar :Roflol: Süper bişey..emla kremi tavsiye eden arkadaşlara teşekkürlerrr....ayrıca krem sigorta tarafindan da karşılanıyomuş..yazdırıp ücretsizde alabiliyosunuz...
:)) arkadaşına güvenmiyosn hmm delikafadulden başka yok benm bildigim
mrb arkadaşlar bende burda duydum emleyı ve hemen doktordan:)
kullandım ama uyuşmadı hemde 2 saat bekledim bağıra çağıra aldım ama kremın hakkını yememk lazım bazı yerler uyuşmuşdu bıde krem çok küçük ya 1 tane yemtdi size yetiyomuu?kızlar bıde bı kremden başka daha etkılı bı krem yokmu bıldığınız bana haber verebılırmısınız?benı bu krem kesmedıde:)
arkadaşlar merhaba yorumlarda sir ağda kullanan arkadaşların olduğunu gördüm bende kullanıyordum fakat okulda hocam(organikçi) sir ağdaların cilt için zararlı olduğundan bahsetti kıl köklerini kapatıyo su ilede çözünmediği için orada kalıyo böylece zamanla ciltte buruşöalara sebep oluyo ancak normal ağdalar şeker yapısında olduğundan dolayı suyla çözünüp gidiyo bu konuda bildiklerimi paylaşmak istedim arkadaşlar özellikle yüz bölgesinde kullanan arkadaşlara dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum.sevgileeeer
2 tüp yetti bana. üst bölgeye bi tüp alt bölgeye iki tüp ama alt taraflar biraz acıdı bidahaki sefere alt bölgeye 2 tüp üst bölgeye bi tüp sürcem. streeç filmle sardım. icat edenden Allah razı olsun :)slm cınım :)) bi tane derken bi tüpten bahsetmiyosun heralde :1no2: çnkü geçen bi arkda$ 5 tüp kullanmamı tavsiye ettide yerimseniben yani eğer 1den kastın bi paketse ,nasıl uyu$maz ,ozmn hava almı$tr streçle iice sardınmı oranı buranı kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?