ya bi$e sorcm ...eyvallah üstlerii iice uyu$tu ,bnm gibi altları acıyan varmı ... senağlama çk fala deil tmm ama .. bnm cnm kıymetlidir ... kaydirigubbakcemile üst fena oyu$tu gıkım çkmadı yaa ... :1shok:
kızlar ben aldım emlayı kollarımda kullanıcam
sımdı bu kremı surdukten sonra ne kadar beklıcez
bır tupu bır kerede bıtırmelımıyız?
bır tup acıldıktan sonra tekrar kullanmalımıyız ?
kremı beklettıkten sonra agda surmeden evvel yıkamalımıyız?
cok soru sordum ama merak edıyorum
Emla kremi önce koltuk altlarımda kullandım sinek ısırığı acısı gibi acı duydum.
Fakat iş bikini bölgesine gelince olay biraz değiştiŞöyle ki; kremi iyice sürdüm ve cilde yedirdim. 1 saatten biraz fazla bekledim bikini bölgesi kenarlarında o kadar acı duymadım ama orta kısım dediğimiz yerde hiç bi değişiklik yoktu eah.
Deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.
Acaba 2 tüpmü kullanmam mı lazımdı?
Emla kremi önce koltuk altlarımda kullandım sinek ısırığı acısı gibi acı duydum.
Fakat iş bikini bölgesine gelince olay biraz değiştiŞöyle ki; kremi iyice sürdüm ve cilde yedirdim. 1 saatten biraz fazla bekledim bikini bölgesi kenarlarında o kadar acı duymadım ama orta kısım dediğimiz yerde hiç bi değişiklik yoktu eah.
Deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.
Acaba 2 tüpmü kullanmam mı lazımdı?
1.5 2 saat arası bekle derim tam etki göstersin yada kenarın bir tüy çek bak hissetmiyorsan devamkaydirigubbakcemile2
kullandıgın bölgeye iyice yedirme normal krem gibi yüzeyinde olsun birazkaydirigubbakcemile5
agdadan önce bir peçete ile iyice sil:lepi:
hadi bakimm cillop gibi olduktan sonra yorum yaz:roflol:
slm kızlar genital bölge için kullanacaksanız emla kremi 5 tüpü'de kullanmanız ve kremi iyice bastırarak yedirmeniz gerekiyor;kremi sürdükten sonra streç filmle malum bölge sarılır 1 saat beklenir...
bu 5tüp kullanıncamı dudaklarda uyu$uyo.. bn 3tüp kulllandm da :) .. nys ya orada uyu$sunda nolck snki ...
arkadaslar yaaa bu kremi uzman dr yazmasi gerekiyomus.ablamda farkli bi semtde onada ayni seyi solemisler.saglik ocaklari yazmiyoo.ben ve arkadas denedik olmadi. hatta dr bu kremi ben bobrek yetmezligi olan hastalarin bilmem ne asamaisnda kullanilmasi icin verildigini biliyorum. o yuzden yazamam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?