Acısız Epilasyon & Emla Krem

kızlar ben de deniyecem
ama genitale değil ilk alt bacaktan başlayacam. memnun kaldkça yukarılara çıkarım hihoyyyt
emla ile ilgili bu bölümü 1. sayfadan beri okumaya başladım yoruldum valla :1closedeyes:
merak ettiğiniz bütün soruların cevapları var. birkaç gün içinde ben de deneyecem ve sonucu haber edecemkaydirigubbakcemile2

ya bi$e sorcm ...eyvallah üstlerii iice uyu$tu ,bnm gibi altları acıyan varmı ... senağlama çk fala deil tmm ama .. bnm cnm kıymetlidir ... kaydirigubbakcemile üst fena oyu$tu gıkım çkmadı yaa ... :1shok:

ya bi$e sorcm ...eyvallah üstlerii iice uyu$tu ,bnm gibi altları acıyan varmı ... senağlama çk fala deil tmm ama .. bnm cnm kıymetlidir ... kaydirigubbakcemile üst fena oyu$tu gıkım çkmadı yaa ... :1shok:

bende de oldu alt tarafta acı.kişiden kişiye değişiyo sanırımm
bi de kanadı bazı yerler
sende de oldu mu

kızlar ben aldım emlayı kollarımda kullanıcam

sımdı bu kremı surdukten sonra ne kadar beklıcez

bır tupu bır kerede bıtırmelımıyız?

bır tup acıldıktan sonra tekrar kullanmalımıyız ?

kremı beklettıkten sonra agda surmeden evvel yıkamalımıyız?

cok soru sordum ama merak edıyorum

kızlar bişey diyecem ben kullanmadım kullanmayı düşünüyorum ama alt taraflar uyuşmuyor diyorsunuz acaba üsten başlayınca alta gelinceye kadar altın uyuşukluğu geçiyor olabilirmi:bbo:

Emla kremi önce koltuk altlarımda kullandım sinek ısırığı acısı gibi acı duydum.
Fakat iş bikini bölgesine gelince olay biraz değişti Şöyle ki; kremi iyice sürdüm ve cilde yedirdim. 1 saatten biraz fazla bekledim bikini bölgesi kenarlarında o kadar acı duymadım ama orta kısım dediğimiz yerde hiç bi değişiklik yoktu eah.
Deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.
Acaba 2 tüpmü kullanmam mı lazımdı?

kahretsin !!!

Ssk ödemelerim kesilmiş. ne guzel de hiç sormadan saglık ocagından reçete almıştım. eczanede işten çıktı olarak görülüyomuşum.

1.5 2 saat arası bekle derim tam etki göstersin yada kenarın bir tüy çek bak hissetmiyorsan devamkaydirigubbakcemile2

kullandıgın bölgeye iyice yedirme normal krem gibi yüzeyinde olsun birazkaydirigubbakcemile5

agdadan önce bir peçete ile iyice sil:lepi:

hadi bakimm cillop gibi olduktan sonra yorum yaz:roflol:

kremi yedirmeseydin mi iyice bence:uhm:

valla arkd$lar bnm sadece o 'dudak' denlen kısm çok acıdı ... alt tarfları okdr çok actmadı ama ..blmiyorm ,dier arkd$tada öyle oluyomu$ demekki orda tüy çok olduğundan uyu$trmuyo die dü$ndm .. tabi sadece dü$ndm ...sanrm bu uyu$ukluk 1satte faln geçiyomu$ ...sanmıyorm hemn geçtiini yani ..asl o dudak önmliydi bnm içn çnkü orayı gerdiremiyosun ,bn epilasyn kullanıyodm bigün o yeri kıstırdm sonrda bidaha kullanmdm ,korkuyodum yani ...ke$ke orayıda uyu$tursa ya .. :Saruboceq:

slm kızlar genital bölge için kullanacaksanız emla kremi 5 tüpü'de kullanmanız ve kremi iyice bastırarak yedirmeniz gerekiyor;kremi sürdükten sonra streç filmle malum bölge sarılır 1 saat beklenir...

saol cnm
cnm bır tup acıldıktan sonra atılmalı kalanı

gusel zaten tüpler mınıcık standart boyda degil 1 kullanımlık

slm kızlar genital bölge için kullanacaksanız emla kremi 5 tüpü'de kullanmanız ve kremi iyice bastırarak yedirmeniz gerekiyor;kremi sürdükten sonra streç filmle malum bölge sarılır 1 saat beklenir...

bu 5tüp kullanıncamı dudaklarda uyu$uyo .. bn 3tüp kulllandm da :) .. nys ya orada uyu$sunda nolck snki ...

arkadaslar yaaa bu kremi uzman dr yazmasi gerekiyomus.ablamda farkli bi semtde onada ayni seyi solemisler.saglik ocaklari yazmiyoo.ben ve arkadas denedik olmadi. hatta dr bu kremi ben bobrek yetmezligi olan hastalarin bilmem ne asamaisnda kullanilmasi icin verildigini biliyorum. o yuzden yazamam dedi.

canım uzman doktorun yazması gerekmiyor;ben sağlık ocağında 2 kez yazdırdım bir sorun çıkmadı..size ters birileri denk gelmiş herhalde..başka bir sağlık ocağına gidip epilasyonda kullanacağınızı söylersiniz yazarlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…