Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
epilasyon gereken her yerde ağda ya da epilatör kullanmama rağmen genital bölgede dayanamayıp yarıda bırakıyordum.forumda okuyup emla kremi denemeye karar verdim.üç defadır farklı sağlık ocağında yazdırdım üçüde erkek doktordu ve üçüde ne için kullanacağımı sordu:) hiç çekinmeden epilasyon öncesinde acı hafifletmek için kullanıyorum dedim.ikisi ismini dahi duymadıklarını söyleyip biri internetten diğeri ilaç rehber kitabından kontrol ederek yazdı. sakıncalı, sakın kullanma da diyebilirlerdi.jinekolog arkadaşıma genital bölge için kullanabilirmiyim diye sorduğumda herhangi bir yan etkisinin olmadığını söyledi. bir yıldır toplam 15 tüp kullandım ve görünürde hiç bir yan etkisini yaşamadım. hiç acı hissetmiyorum diyemem ama zamanla alıştım, artık ilacı her tarafına sürmemede gerek kalmıyor yarım tüple işimi hallediyorum.üstelik epilasyon süresinide ayda bire indirdim eskisi gibi haftalık gerekmiyor.bu arada sir ağda kullanmanızı öneririm.ne kaybedersiniz bi kere deneyin derim.
canım zaten tüpler çok küçük;ben 5 tüpüde kullanıyorum evet dudaklarda uyuşuyor:)))
sir ağdada vivetin küçük teneke kutularda satılan ağdasını tavsiye ederim.soğuk ağda bantlarını hiç kullanmadığım için bir yorum yapamayacağım. çam sakızı gibi şekerli ağdaları kesinlikle kullanmayın derim hem çok bulaşık hem de hazırlaması sıkıntı.üstelik şekerin kıl köklerini beslediğini de gözardı etmemek lazım.ağdanın tamamını ısıtmamak için kullanacağım kadar ağdayı küçük metal çaytabağına koyup çakmakla ısıtıyorum daha pratik oluyor.her defazında ağda bandı almak zorunda kalmamak içinde yeni çıkan beyaz temizlik bezleri var kağıt gibi oluyor (suyla yıkayıp deterjansız kullanılanlardan) ağda bantlarından hiç bir farkı yok onları küçük parçalara kestim öyle kullanıp atıyorum.sir ağda hangisini kullanıyosunuz kızlar?
ben veet kullanıyorum.çok memnunum tavsiye ederim.
valla cnm bn çalı$tığım için yazdramıyorm ... bn 26.48tl ye alıyorm .. blmiyorm farklı alan varmı :)
cok pahalı degılmıs fıyatı ben utanırım doktora yazdırmaya
hamıleler kullanabılıyormu pekı?
arkada$lar acaba ba$ka buna benzer krem varmıdır ... :)