• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

slm kızlar 2 tüp kullanırsanız tabiki canınız yanar;5 tüpüde sürüp deneyin...

5tüp müüüüüüüüüüüüüü kaydirigubbakcemile3 ayol bi tüpün yarısı bile yetiyo bana :)) nettin sen ölee

87.sayfada yazdığım iletiyle ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Bu ay bir daha deneyeceğim ona göre tekrar buraya yazarım.
Keisn çözüm bulan birine ömür boyu dua edicem yaaa :(

ben az önce ikinci kez uyguladım arkadaşlar
çok başarılı oldu hiç acı hissetmedm bu kez
bi saat yeterli oldu bana ve de dedigim gibi yarım tüp kullandım
çok bekletince etkisi geçiyo bence fazla bekletmeyin a.s

sonrasında da karınca yumurtası yagı kremi sürüyorum
eger azalma veya incelme olursa emlaya da elveda dicem :))

maşaallah cicim sana
bende 1-2 hafta içinde 2. denememi yapıcam
umarım iyi sonuç alırım bu sefer..
geçen 1 tüp kullanmıştım bu sefer 2 denicem bakalım..

ben az önce ikinci kez uyguladım arkadaşlar
çok başarılı oldu hiç acı hissetmedm bu kez
bi saat yeterli oldu bana ve de dedigim gibi yarım tüp kullandım
çok bekletince etkisi geçiyo bence fazla bekletmeyin a.s

vala cnm bn arada bakıyrm çnkü bnd snn gibi d$ünüyorm acaba çk bekletlrse etkisi gidrmi die ... ;) ama arada bi açıp cmbızla kontrolüm var :)) ... uyu$mamı$sa bekletyrm braz daha ;):1hug:

arkadaşlar bu kremle 2 saat bekledikten sonra kremi siliyormuyuz ağda yapmadan önce, yoksa krem cilt tarafından emiliyor mu

siliyoruz canım hatta ben tuvalete gırıyom yıkıyorum kuruluyorum ama 1 saat beklemek yetıyo fazla beklersen etkısı gecıyo

arkadaşım ama işte şeker olduğu için suda çözünüp gidiyo öle kılları besleme falan olmuyo.ama sir ağda suda çözünmüyo.el ağdaları var sesunun ben şimdi ondan aldım gayette güzelmiş bende yani yeni ağda yapmaya başladım hep deniyorum bi süre sonra bırakıyorum acıyo diye ama bundan memnunum.

merhaba arkadaşlar.bu kremi hamileyken de kullanabiliyomuyuz?yada emzirirken?prospektüsünde gebelik kategorisi b yazıyor ama ben tereddütteyim hala.doktora soran varmı

merhaba kızlar bende merak ettim bu kremi kullanmak istiyorum 5 aylık hamileyim siz ce hamilelerde kullanabilirmiyada hamileyken kullanan varmı aranzıda acil yardım doktora gitcem ve kullanmak için alıcam bende:delphin:

kızlar ben de yazdırdım bugün cilidyeciye emla krem.

yalnız bu kremin içinden yapışkan kağıt gibi bişeyler çıktı. onlar ne işe yarıyo bilemedim

ben özel bölgede epilasyonda kullandm bi sakıncası yok.hatta ondan bi hafta sonra evlendim ilişki sırasında acı duyuyorm diyekadın doğumcu yazdı içeriye bile sıkabilirsnz die verdi.bu da demek oluyor ki bir sakıncası yok.işe yarıyor.

arkadaşım cidden doğrumu bu, yani vajinanın içine doğru zarar vermezmi.bende alıcam bunu ama iç dudaklara zarar verir diye korkuyorum.doktorun böle dediyse bi zararı yoktur geniş geniş takılırız yani inş doğrudur.

arkadaşlar kimi kremi sürdükten sonra yıkamayın etkisi gidiyor diyor.kimi yıkayın diyor.bende yıkama taraftarıyım ama etkisi gidermi acaba gerçekten.

Arkadaşlar yazmışsın bu konuyla ilgili bilgileri ama affınıza sığınarak şunu sormak istiyorum :) biri beni aydınlatırsa sevinirim:utangac:
şimdi bu cuma lazer epilasyona gidicem saat 12:25 te seansım ve genital bölgeye gidicem,daha önce bu kremi kullanmadım çok acım oluyor,işi yerıyormuş ama şunu bilmek istiyorum saat kaç gibi süremem gerekir etkili olması için? yani eczaneye sormuştum 10 dk önce dedi ama siz 1 saat önce falan diyorsunuz.lütfen kullanan arkadaşlar bana bilgi versin,şimdiden teşekkür ederim.

Back