Acısız Epilasyon & Emla Krem

uzman hekim yazması gerekmiyo...sağlık ocağı yazabilir...ayrıca bi kağıda yazdırmak istediğiniz ilaçları yazın arasına emla yı da ekleyin..doktor sormuyo bile...tabi doktoruna göre de değişir:)

demekki sizlerin bulundugu yerdekiler onemsemiyo yada sans meselesi.ben anadolu yakasinda denedim ablam avrupa yakasinda oturuyo o da denedi sonuc Çok üzgünüm çoookyazilamadi.kadin dogum dr na gitcem yakinda belkim o yazaryerimseniben

:1hug:a.s.

emla kremi sürdükten sonra içinden çıkan streçlerle yada evde streçlerle sarın hava almasını engelleyin daha iyi uyuşur :))) denenmiştir...

ama epilasyonda tavsiye etmem tüylerinizin bitmesi için 1 seans daha gecikme sebebidir...

epilasyon gereken her yerde ağda ya da epilatör kullanmama rağmen genital bölgede dayanamayıp yarıda bırakıyordum.forumda okuyup emla kremi denemeye karar verdim.üç defadır farklı sağlık ocağında yazdırdım üçüde erkek doktordu ve üçüde ne için kullanacağımı sordu:) hiç çekinmeden epilasyon öncesinde acı hafifletmek için kullanıyorum dedim.ikisi ismini dahi duymadıklarını söyleyip biri internetten diğeri ilaç rehber kitabından kontrol ederek yazdı. sakıncalı, sakın kullanma da diyebilirlerdi.jinekolog arkadaşıma genital bölge için kullanabilirmiyim diye sorduğumda herhangi bir yan etkisinin olmadığını söyledi. bir yıldır toplam 15 tüp kullandım ve görünürde hiç bir yan etkisini yaşamadım. hiç acı hissetmiyorum diyemem ama zamanla alıştım, artık ilacı her tarafına sürmemede gerek kalmıyor yarım tüple işimi hallediyorum.üstelik epilasyon süresinide ayda bire indirdim eskisi gibi haftalık gerekmiyor.bu arada sir ağda kullanmanızı öneririm.ne kaybedersiniz bi kere deneyin derim.

çok teşekkürler verdiğin bilgiler için a.s.
içime su serptin doğrusu :lepi:

evet bende duydum bu gün gittim yazdırdım doktora yarın alacağım fiyetı da çok pahakı değil deneyeceğil paylaşırım tekrar

arkadaslar bir kaç gn önce yazmıştım kremi aldıgımda ve dün gece kullandım sonuç harika gercekten uyuştu çok ama çok az bir şekilde hissettm onun sebebide beklerken kaydırma yapmıştım o yüzden oldu acıya karşı o aşırı sekilde hassas bir yapım var bnm ve kullanabildim annem bile şaşaırdı agda yapabilgim için herkese tavsiye ediyorum acısız günler dilerim.

sir ağda hangisini kullanıyosunuz kızlar?
sir ağdada vivetin küçük teneke kutularda satılan ağdasını tavsiye ederim.soğuk ağda bantlarını hiç kullanmadığım için bir yorum yapamayacağım. çam sakızı gibi şekerli ağdaları kesinlikle kullanmayın derim hem çok bulaşık hem de hazırlaması sıkıntı.üstelik şekerin kıl köklerini beslediğini de gözardı etmemek lazım.ağdanın tamamını ısıtmamak için kullanacağım kadar ağdayı küçük metal çaytabağına koyup çakmakla ısıtıyorum daha pratik oluyor.her defazında ağda bandı almak zorunda kalmamak içinde yeni çıkan beyaz temizlik bezleri var kağıt gibi oluyor (suyla yıkayıp deterjansız kullanılanlardan) ağda bantlarından hiç bir farkı yok onları küçük parçalara kestim öyle kullanıp atıyorum.

valla cnm bn çalı$tığım için yazdramıyorm ... bn 26.48tl ye alıyorm .. blmiyorm farklı alan varmı :)

hayır illaki sağlık ocağına yazdırılması şart değil.parasını verip alırım dersen gidip eczaneden alabilirsin poff arkadaşımızın dediği fiyat standart.yok para ödemeyim ssk karşılasın dersen hangi branş olduğu farketmiyor doktorun yazması yeterli.

bu emla kremini epilasyon öncesinde kullanılmasını epilasyon dr larıda tavsiye ediyor ve kullandırıyorlar. anı şekilde sürdükten sonra streçliyorsun.

cok pahalı degılmıs fıyatı ben utanırım doktora yazdırmaya
hamıleler kullanabılıyormu pekı?

vala ablacm bilmiyorm ki tek bildigim , genital bölgeye yani nası anlatym :asigim: o deliğe diyim artık k.bakma yazck bi$i bulamadıımdan böyle terbiyesizce konu$tum :tomato: i$te o bölgeye yakla$tırmıyosn ... sengözlerimebaksanab yani dikkat et o bölgeye gelmesn fazla onun haricinde bnce hamilelerde kullanablrler ...ama sormak lazm tabi mirmirmirmir

arkada$lar acaba ba$ka buna benzer krem varmıdır ... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…