Acısız Epilasyon & Emla Krem

sanırım alt kısım zor uyuşuyo bende de aynısı oldu
ama eskisine göre iyi tabii

streç filmle sardm ben.üstüne de çamaşırı giydm bekledm öle.bende işe yaradı:jeyyar:

merhaba strec filmle sardim derken nasil yaptiniz acaba.mesela bebegin altini bezler gibi
buyuk bi parca sterclearka ve on tarafi kompe kaplicak bi parca ile mi kapattiniz:uhm:

nasil yaptiniz anlatirmisiniz biraz
a.s.tesekkurler

arkadaşlar sonunda bende aldım bugün :jeyyar:
kısmetse bugün denicem.. umarım işe yarar :Saruboceq:
yarın yorumlarımı yazarım inş. a.s.

evet arkadaşlarr yorum yazma vakti geldiii a.s

1 tüp yeterli oldu
1 saat 20 dk bekledim
tam olarak beklentimi karşıladı diyemicem benneyaptımki
bazı yerleri tam alamadım bile acıdan
üst kısım biraz acısada aldım ama alt kısımlar baya acıdı
daha fazla mı bekletseydimm bilemiyorum
işe yarıcanı bilsem 2 saat bekletcem ama o kadar bekleyip sonuç alamayanlar da var :sm_confused:

neysee hasılıı işlemi biraz canınız yansa da yapabiliyorsunuz
ama mükemmel değil

ya kızlar ben emlayı 2 yıldır deniyorum genital bölgeye. ewde sürüyorum agdacıma gidene kadar uyusuyo guya.. bi etkisi olmuyo niyeyse.. aklıma şey geldi. şu kulaklarımızı delerken bi sprey sıkıyolar ya donduruyo uyusturuyo. onu denesem olurmu acaba?

merhaba strec filmle sardim derken nasil yaptiniz acaba.mesela bebegin altini bezler gibi
buyuk bi parca sterclearka ve on tarafi kompe kaplicak bi parca ile mi kapattiniz:uhm:

nasil yaptiniz anlatirmisiniz biraz
a.s.tesekkurler

evet cnm bebez bezler gibi
bi parça aldım onunla kapladm yeterli oluyo üstüne çamaşırı giyince tutuyo zaten bi de film yapışıyotenine mrk etme :jeyyar:

evet cnm bebez bezler gibi
bi parça aldım onunla kapladm yeterli oluyo üstüne çamaşırı giyince tutuyo zaten bi de film yapışıyotenine mrk etme :jeyyar:

tesekkur ederim bilgiler icin ve ilgine:1hug:a.s.

yaa arkada$lar bi$i sormak istiyorm ... tmm ii güzlde bunu kullandığımda ,uzun vadeli tüylenmeler oluyo dimi ...fisfisfis yani ne bliimm ... bunu uygularsn 2gün sonra tekrar ister ... 27.5 yazkk ... ltfn cvp ..

yaa arkada$lar bi$i sormak istiyorm ... tmm ii güzlde bunu kullandığımda ,uzun vadeli tüylenmeler oluyo dimi ...fisfisfis yani ne bliimm ... bunu uygularsn 2gün sonra tekrar ister ... 27.5 yazkk ... ltfn cvp ..

cicim saglık karnen varsa yazdırabilirsin sengözlerimebaksanab
ben öle yaptm yoksa pahalı yanii

kızlar bazı arkadaşlar 1,5 saat bekletmişler kremi sonuç alamadıklarını yazmışlar
bende bacağımda sonuç alamadım 1,5 saat beklettim
kuaförümde dediki 1,5 saat çok fazla belli bi saattten sonra uyuşukluğu geçiyo 40 dk bekleticeksin kremi dedi
ve bende öyle yaptım 40 dk beklettim ve etkisini gösterdi a.s.

arkadaşlar herkese slmlar ben yeni üye oldum sitenize ...mükemmel burası çok begendm... emla kreme gelince ben bgn aldım ve sabah denicem inş etkisni gösterir bikini bölgemde denicem bütün umutlarımı bu kremde...yağtıktan srna sonuçları en ince ayrıntısıyla yazarım...

çok teşekkürler melek a.s.
bir de öyle deneyim o zamann kaydirigubbakcemile5
umarım etkili olur bu sefer CADIARZU

Kızlarrr doktora ne dıycaz peki bende kulllanmak iserim onuu yaaaaa
şimdiye kadar hiç kullanmadım ve ağdadann nefret eder oldum

Kızlarrr doktora ne dıycaz peki bende kulllanmak iserim onuu yaaaaa
şimdiye kadar hiç kullanmadım ve ağdadann nefret eder oldum

valla ben emla yazarmsısnz dedim ok dedi laer epilasyondan istediler falan dedim ama ztn sormadı bile ve yanetkisi olup olmadıgnı da sordum yokmuş...inş bgn deneme fırsatım olur ...

cicim saglık karnen varsa yazdırabilirsin sengözlerimebaksanab
ben öle yaptm yoksa pahalı yanii

cnm aslnda bnm içn para önmli deil ... ama ne bliim alı4ır hep ister ,yada aslnda kötü bi$eydir die ddm aldm bugn bu arada ..:) yazıcam tüm olanları :):) ..in$ ölmezsem diyomu$um kaydirigubbakcemile3

ben kullandım arkadaşlar. şahane bişi. hiç bişi hissetmedim ve hatta bir kutu bitirdim:) şimdi 2. kutuyu aldım.

kıslarr gerçktn alırken çk korkark aldm ve dü$ünebliyomusunz eczacı babmn arkad$ı ..... :):):):):) çk utana skıla aldm .. am gerçktn süper bi$i ,icat edenn ellernden öperm :):):)

ya kıslarr bi$i sorcmm bu içindeki bantlar ne ben onları çözemedm de daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…