Acısız Epilasyon & Emla Krem

ben bikini bölgesinde kullandım kıl kökleri derinin cokmu altında bilmem ama hiç bi etkisi olmadı uyuşukluk hissettim ama acıyada engel olmadı 2 saat beklettim epilasyon tedavisi dendiginde saglık ocakları yazıyor

ya arkadaşlar emlanın bir tüpünü neredeyse hepsini bikini bölgeme sürdüm ama emlayla birlikte verilen yapışkan pansuman kağıtları çok küçük yapıştırdım 1 saat bekledim hala işe yaramadı neden yaramadı yani şimdi ben nerede yanlış yapıyorum anlamadım((

yanlız arkadaslar krem gercekten işe yarıo fakat 1 gün sonra falan asırı kaşıntı yaptı küçük bi bölgede önce deneyin

arkadaşlar geçte olsa yzabildim denedim ve gerçekten hiç birşey hissetmedim jilete veda edebilirsiniz acı yok

........................................

Son düzenleme:
bnde aldım arkadaşlar. Fakat bende yapamadım. Malum bölgeye bir tüpü yedirerek sürdüm. 2 saat bekledim fakat uyuşma olmadı. Bende yapamadım doğal olarak. Acaba yanlış birşeymi yaptımda uyuşmadı.

kıslar emla kremi dün ilk kez bende denedim ne diyim valla allah razı olsun bunu tavsiye edenden ben 1 saat durduktan sonra eldivenle bir kaçtane aldım hissetmiyorum 15 dak daha bekleyip yolunmaya başladım eldiven olduğu için biraz uzun sürdü sonlara doğruda canım hafiften acımaya başladı bence 2 saat çok fazla arada 1 saatten sonra kontrol edin etkisini gösterip göstermediğini

kızlar şu an kremi sürdüm bekledikten sonra başlıycam bakalım işe yarıycak mı
buraya yazıcam a.s

kızlar yok bööle bişi ya mükemmel uyuşuyo bi buçuk saat bekledim ben.sonra epilasyon aletiyle denedim
hiç bişi hissetmedim herkese tavsiye edilirrr..şahsımdan onaylı a.s

çok teşekkürler yorumlarınız için
bende yapınca yazarım inş. a.s

kızlar yok bööle bişi ya mükemmel uyuşuyo bi buçuk saat bekledim ben.sonra epilasyon aletiyle denedim
hiç bişi hissetmedim herkese tavsiye edilirrr..şahsımdan onaylı a.s

cnm nasıl uyguladın yaa bi anlatırmısın?? Ben denedim bir tüp yedirerek sürdüm 2 saat bekledim tık yok. Galiba 2 tüpü fln yedirmeden sürülmesi gerekiyomuş =(( birdaha denemeyi düşünüyorum. Uyuşursa tabi eldivenle almayıda deniyeceğim.

yedirmeden sürmek lazım.tabaka halinde kalacak.sonra poşeti giyiyorum:))üstüne de çamaşırımı 1 bucuk saat bekliyorum sonra başlıyorum üstte hiç acı olmuyor kesinlikle ama çok az alt bölgelerde oluyor o kadar da olsun.

sevimteacher çok teşekkür ederim. Birdahakinde bu şekilde deneyeyim bakalım olacakmı bendede. İnşallah olurda çare bulmuş olurum yaa

yedirmeden sürülcek.folyoyla kapladım
dedigi gibi üstte bişi olmuo daa altta hafif oluyo buna da şükürr

Bende bugün sağlık ocağına yazdırdım kremi
Koceme de verdim bu kremi almadan sakın akşam gelme diye de tembihledim.:jeyyar:
Adam bir bilse ne aldırdığımı cıngar çıkaracak ama hiç çaktırmadım:jeyyar:
Akşama kısmetse dener yarın burda paylaşırım

arkadaşlar ii hoş bu emla kremini kullanıyorsunuz ama nereye kadar..çok kullanımında yani her seferinde zararı var diye duydum peki doktora danışarak mı aldınız? ne diyorsunuz bu duruma?

ben ilk defa o bölgeye agda yapmaya cesaret ettmm bu kremle.ardından da bioder sürdüm.böylece kılların azalmasını incelmesini umuyorum.eger öyle olursa kreme artk gerek kalmaz diye düşünüyorum

bir kaç kullanımdan sonra zaten kıllar incelecek o zaman kremsiz uygulama çok daha kolay hale gelir önemli olan jileti bırakabilmek buda ilkdenemede çok zor emla krem bende işe yaradı en fazla 2 kez daha kullanırım diye düşünüyorum sonrası kolay zaten. Ben eşime yazdırdım hemde kurum doktoruna ne olduğunuda söyledim ilk başta arkamdanmı güldürecen benim dedi ama baktımki akşam almış gelmiş canım benim amaaan derdi çeken ben bir ilacı yazdırmakmı zor dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…