• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

slm kızlar bende lazer epilasyon yaptırıyorum genitalime we çok acıyo emla kermini hollanda dan kuzenim gönderdi içinde 5tane 5g krem war kuzenin dediki hepsini kalın bi şekilde sür yarım saat bekle dedi olurmu sizce yarım saat yeterlimidir acil cewapyazın kızlar yarın gidicem lazere bekliyorum tşkrlerra.s.a.s.

nasıl yani 5 tüpüdemi aynı anda süreceksin 1 tanesi yeterr bilemedin 2 tane sür kalınca bekle ama en az 1 saat bekle uyuştuğundan emin olmak içinde kontrol edebilirsin ben eldivenle koparttım bişey hissetmeyince 10 dak daha bekledim ve yaptım ve sonuç süper

kremi kullandım 1 tüünü sürdüm genitalimin alt kısmına birbucuk saat bekledim uyuştu ama hertarafına süremediğimden dolayı o taraflarda acıma oldu kullanmaya değer ben lazerde kullandım dewamda edicem sewgilera.s.

selam arkadaşlar emla kremini bende kullandım. sanırım bünyeden bünye ye değişiyor hiç bir etkisi olmadı bende.....

selam arkadaslar bu krem bunyeye gore degısır ıcındekı etken maddesı olan lidokain uyusturur genelde bu kremden sonuc alamayanlar anestol deneyebılır etken maddelerı aynı çünkü bu arada ben eczane teknısyenıyım kolay gelsın kötükedihüso

bu arada anestol 1,67 tl ucuz yanı emla kremı yazdırcak olan arkadaslar doktora yanık için kullancam dıyebılır genelde o zaman yazarlar recete ye :)

arkadaslar acıkcası banada faydası olmadı ben bulucam buna bı cozum inşallah dahada olmadı kendım yapcam ılacı laelaelaelaelae

slm arkadaslar.bu kremi 2 tup kalin bi sekilde surdukden sonra icindeki o kucuk kagitlari

krem surulu yeremi yapistircaz.yada forumda yazmislar strecfilmle sardim yada poseti giydim derken nasil yaptiniz anlamadim bunu, kremi surdukden sonra illa biseyle sarmak gerekli mi.mirmirmirmiric camasiri giysek emer kremi dimi:uhm:

kremi surdukden sonra neleri nasil yaptiginiza dair detay yazarmisiniz.

tesekkurlerr:1hug:a.s.

arkadaşlar sonunda bende aldım bugün :jeyyar:
kısmetse bugün denicem.. umarım işe yarar :Saruboceq:
yarın yorumlarımı yazarım inş. a.s.

slm arkadaslar.bu kremi 2 tup kalin bi sekilde surdukden sonra icindeki o kucuk kagitlari

krem surulu yeremi yapistircaz.yada forumda yazmislar strecfilmle sardim yada poseti giydim derken nasil yaptiniz anlamadim bunu, kremi surdukden sonra illa biseyle sarmak gerekli mi.mirmirmirmiric camasiri giysek emer kremi dimi:uhm:

kremi surdukden sonra neleri nasil yaptiginiza dair detay yazarmisiniz.

tesekkurlerr:1hug:a.s.

streç filmle sardm ben.üstüne de çamaşırı giydm bekledm öle.bende işe yaradı:jeyyar:

kızlar ya bende 2 defadır kullanıyorum bikini bölgemde ya ama sadece göbeğimin alt kısmını uyuşturuyor bikini bölgemin alt kısmına 1 tüp sürdüm streç filmle kpadım 1,5 saat bekledim fayda etmedi yardımınıza ihtiyacım var

Back