• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

KIZLAR BEN BUGÜN EMLA KREM ALDIM,SÜRDÜM GENİTAL BÖLGEME, YAKLAŞIK
1.5 SAAT BEKLEDİM VE EPİLASYON YAPTIM,DAHA DOĞRUSU YAPMAYA ÇALIŞTIM
benneyaptımki ÇOK FAZLA ETKİSİ OLMADI :1no2:,AZ Bİ ETKİSİ OLDU.SADECE ÜST KISIMLARDAN BİRAZ ALABİLDİM,BAŞKADA YAPAMADIM CANIM ÇOK ACIDI senağlama BENMİ BECEREMEDİM YOKSA,ACIYI HİSSETMEMEK İÇİN NE YAPMAM LAZIM KIZLAR,EMLA KREMİ NASIL KULLANMAM LAZIM,SİZİN FİKRİNİZE İHTİYACIM VAR senağlama

merhaba kızlar
kardeşimde emlayı yazdırmaya gitmiş doktor daha etkilisini vereyim demiş ve anestol pomad vermiş.henüz kullanamadık.acaba anestol'ü deneyen varmı aranızdaCADIARZU

merhaba kızlar
kardeşimde emlayı yazdırmaya gitmiş doktor daha etkilisini vereyim demiş ve anestol pomad vermiş.henüz kullanamadık.acaba anestol'ü deneyen varmı aranızdaCADIARZU

canım bence dr senınle dalga gecmıs benım bıldıgım anestol hemeroid icin kullanılmakta, yani annem kullandıgı ıcın bılıyorum

peki kızlar yan etki varmıdır? malum özel bir bölgeye sürüyoruz. kimyasal muhakkak vardır demi?

evet cnm uyuşturuyomuş.doktorun dediğine göre emladan daha etkiliymiş.anestol aldık ama daha kullanamadık

niye kullanmadınız sizde mi korkuyosunuz yoksa ben gibi kullanmaya sorsaydınız ya emlanın yan etkisi var mı kimyasal madde var mı dıe ama yoktur sanırım çünkü anestetik ilaç oldu için varmıdır ki yaCADIARZU

niye kullanmadınız sizde mi korkuyosunuz yoksa ben gibi kullanmaya sorsaydınız ya emlanın yan etkisi var mı kimyasal madde var mı dıe ama yoktur sanırım çünkü anestetik ilaç oldu için varmıdır ki yaCADIARZU

valla ben emlayı gecen de dermatoloğa yazdırdm sürekli gittiğim doktor dedim bide emla yazabilirmisiniz dedim tamam dedi yazdı sonrada dediki epilasyon için mı kullancaksn dedi erkek:) bende hıhı dedim utandm ama yan etkisi olsa yazmazdı bide tanıdık komsumuzun damadı zararlı olsa yazmazdı

yok cnm korkudan değil bi türlü vakit bulamadığım için kullanamadım ama kullanmazk içizn sabırsızlanıyorum.eğer yan etkisi olsaydı doktor söylerdi die düşünüyorum

arkadaşlar benim endişem bazı dr kullanbmayı tavsiye etmiyolar bazıları bişey demiyolar kafam allak bullak oldu inanın.bi arkadasımda dermatoloğa sormuş sık kullanmadıkça bişey olmaz demiş ama kullananlar her ay kullanmıo mu? yani ne zamana kadar kullanılcak bu krem?

ben kullandım hiç bi işe yaramadı... ince tabaka halinde sürdüm yedirmedim... üzerini streç filmle sardım... 1. saat sonra eldivenle yolmayı denedim ama çok acıdı.. makineyle deneyeyim dedim.. makine derimi kaptı ve kanattı... baya kolumu kapatamadım...

ben kullandım hiç bi işe yaramadı... ince tabaka halinde sürdüm yedirmedim... üzerini streç filmle sardım... 1. saat sonra eldivenle yolmayı denedim ama çok acıdı.. makineyle deneyeyim dedim.. makine derimi kaptı ve kanattı... baya kolumu kapatamadım...

off yaa kiyamam :teselli:

:1shok:

biri bi baska biri bi baska diyo napsak ki kafamçokkarıştı

geçmiş olsun:çok üzgünüm:
sen hangisini kullandın. emla mı anestol mü?

bu anestolu kullanan varmı nasıl etki ediyor uygulaması onunda emla gibimi

arkadaşlar bende buradan duydum emlayı ve hemen eczaneye gittim aldım.beni bilgilendiren arkadaşlara teşekkür ediyorum.muhteşem ötesi bir şey.hiç bir şey hissetmedim inanın,ama hiç acele etmedim zaten kullanım şeklindede yazıyo iki tüp kullandım ilk tüpü ince tabaka halinde sürdüm ikinci tüpüde üstünden geçtim ve zaten teniniz emlayı emiyor ben 2,5saat bekledim mutfakta kullandığımız streç flimle sardım streç flmin kaymamsı içinde kenarlarını sera bantla bantladım.2,5 saat sonra çıkardım ve bezle sildim.ıslak mendille silmedim çünkü sir yapacaktım belki sir tutmaz diye okadar uyuştuki bu sefer uyuşukluk nedeniyle fena oldum sirden vazgeçtim makineyle almayı denedim makine daha rahat oldu. ama şunu söyliyim gerçekten muhteşem uyuşturuyo.uyuşukluktan rahatsız bile oldum.herkese tavsiye ederim arkadaşlarım kuaförde 20ytlye bir seferde yaptırıyolarmış.emlada 5 tüp var ben ikisini kullandım daha 3tüp var çok memnun kaldım bundan sonra bikini bölgemi böyle almayı düşünüyorum

arkadaşlar bu emla kremini kullananlar için beyan ediyorum ; bu kremi nereye kadar kullanacaksınız? ilerki yaşlara kadar mı kullanılcak?hep kullanmak ii deildir die düşünüyorum sonuçta ilaç yanii siz ne diyorsunuz?

Back