• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

bende emlayı burda duydum.tabi ben dışardan hijyenik pedimi bile almaya çekinir anneme aldırırım.ona doktora yazdırmasını söyledim.allahtan doktor bayanmış anlamış hemen de yazmış.ama eczacılar çok meraklı oluyor.anneme doktor mu yazdı yoksa sizin isteğinizle özel olarak mı yazdı diye baya sıkıştırmış anneciğimi.annem 'daha neler duyacam senden' diye söylne söylene verdi elime emla yı.:)bakalım ben taaa 23 ocaktan sonra kullanabileceğim kremi ancak.inş faydalı olur.çok da sabırsızlanıyorum.

anestolu anneme doktor ağız ve diş yaralrı için vermişti ağıza sürünce gerçekten dudaklarını falan hissetmiyorsun ben de bikini bölgesini daha hiç ağdayla alamadım hep jiletle alıyorum benim üsy bacağımda da çok kıl var artık bikini bölgesine yakın yerleri falan acıdan alamıyorum bikini bölgesinde de çok var arkalarımda kalçalarmda falan kadın doğuma gidiyorum tedavi görüyorum oraları her zaman jiletle aldığım için yara oluyor kıllarım da çok kalın
emlayı deneyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler ben de alacağım umarm tedavimi etkilemez

emlayı ilk kez bugün denedim burada okudum.ben memnun kaldım..öle canı çıkmış gibi hç hissiz bırakmamasını beklemeyin..hani nasıl desem sinek ısırığı kadar duyuyosun o da aşağılarda...

canım 27 mılyon recetesız alabılırsın subattan sonra ssk ödemeyecekmiş zaten haberınız olsun ben stokluyorum :):)

emla krem sayesinde ağdaya başlayanlardan biriyim.tüyler kalın veya sert çıkmıyor .yalnız 18 yaşından küçüklerde genital bölgeye kullanılmıyor.birde sir ağda olmuyor.yalnız açılan tüpler bir daha kullanılmıyor.ayrıca ben kızıma kan aldırırken de kullanıyorum.20-30 dk da uyuşukluk sağliyor kullanırken tüyü elinizle çekip uyuşup uyşmadığını anlayabilirsiniz.kolay gelsin

emla kremi fazla olmamak suretiyle sürüp içindeki jelatini üzerine koyup 20-30dk bekleyin.elinizle tüyü çekip uyuşup uyuşmadığına bakın.ki uyuşmuştur.bölğe bölğe uyuşturup yaparsanız daha iyi yalnız üzeri iyice kapanmalı.içindeki prepektüsünde kullanım şekli yazıyor.

emla krem ağrıları azaltan bir kremdir. zona hastaları kullanır ağrılarını hissetmemeleri için. denemedim ama acıyı azalttığına inanırım :)

okadar ümitle bacağımda denedim emlayı ve hiçbi etkisi olmadııı :çok üzgünüm:
yine ağrıı yine acııı senağlama

eğer uyuşmuyorsa uygulama tarzındaki hataya katılıyorum çünkü gerçekten doğru bir şekilde yaparsanız yararını görrüsünüz.ben iğneli epilasyona gidiyorum ve eğer evden gidiyorsam yarım saat önce felan sürebilirsim acaip memnun kalıyorum ama genelde cumt de dahil lmak üzere her gün yediye kadar çalıştığım için iş yerinden çıkarken sürmem mümkün olmuyor.
iki ay önce koltuk altıma lazere gitim.inanılmaz acı çektim.hiç bilmiyormuşum gibi kıza sordum.hemen bana emlayı önerdi.dedi buraya gelmeden yarım saat önce kullanın.cildinize yedirmeyin kremi üzerinde tabaka halinde bırakın ve streçle sarın hava almasın dedi.içinden çıkan koruyucular küçük oldukları için ben genital bölgeme ağda yaparken streçi çocuk bezi bağlar gibi saracağım.denemedim daha önce ama en yakın zamnda denemem lazım.
ama krem gerçekten güzel bilginiz olsun ve paranız asla boşa gitme
z

bende emlayı burda duydum.tabi ben dışardan hijyenik pedimi bile almaya çekinir anneme aldırırım.ona doktora yazdırmasını söyledim.allahtan doktor bayanmış anlamış hemen de yazmış.ama eczacılar çok meraklı oluyor.anneme doktor mu yazdı yoksa sizin isteğinizle özel olarak mı yazdı diye baya sıkıştırmış anneciğimi.annem 'daha neler duyacam senden' diye söylne söylene verdi elime emla yı.:)bakalım ben taaa 23 ocaktan sonra kullanabileceğim kremi ancak.inş faydalı olur.çok da sabırsızlanıyorum.

ben de anneme aldırdım hemoroidim var demiş dr yazmış halbuki anacıgımın bişiyi yok :)
sskya yazmış eczaneden almış kadın tedavi olun fln demiş :) zavallı anacımm
bi arkadaşım önerdi o memnun kalmış
ben de deniycemmm mrklaa

bende bu sabah anneme aldırdım doktor sormadan yazmış annem bağkurlu ve hiç bir fark ödemeden almış sürdüm 1 saat oldu 40 dakika falan daha beklicem sonra sonucu yazıcam arkadaşlar umarım başarılı bir çalışma olur kaydirigubbakcemile2 bende kas alirken bile gozu yaşaranlardanım yaklaşık 2 saat içinde size sonucu yazıcam kaydirigubbakcemile3

marissa yaz bakalim sonucu :))) bekliyoruz meraklaa,,ha bu arada ben nerden bulcam bu kremi yurt disinda yasiyorum..

ben bir paket bitirdim hepsini ayrı ayrı aynen anlatıldığı gibi uyguladım tık yok.bence cilten cilde değişiyor gibi:((

Back