• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

kıllar bılıyorsunuzkı donusumlu cıkıyor yanı 1 ayda 2 kere agda olayı oluyor ben suruyorum hıcde sorun olmuyor ben kullanmadan once eczacıma danıstım ıyıce

1) her ay 2 kere sürüyor musun bu emlayı?
2)eczacıma danıştım diyorsun peki ne dedi? her ay kullanılmasında sakınca yokmuymuş? ayrıntılı bi şekilde bizede acıklar mıısın?:uhm:

1) her ay 2 kere sürüyor musun bu emlayı?
2)eczacıma danıştım diyorsun peki ne dedi? her ay kullanılmasında sakınca yokmuymuş? ayrıntılı bi şekilde bizede acıklar mıısın?:uhm:

canım ben eczacıma ılk agda yaptırmak ıstıyorum ama cok acıyor dedım bana kendı onerdı zaten, hıs kaybı derken kullanıma baglı uyusukluktan bahsedıyolar sanırım onun dısında genel kalıcı bır hıs kaybı olmuyor ben kullanıyorum ve sorun yok,

evet ayda 2 kere kullanmada sakınca yok eczacıma danısıp oyle basladım ben

peki berfincim bazıları doktora başvurmadan almayın diyolar sen dr danıştın mı? ayrıca ssk karşılıomuş sen yazdırarak mı alıorsun bu kremi?

birde her seferde kullanmayın bu emlayı diyen var nede olsa bi ilaç diyolar sakıncası olabilir dıyolar nedersiniz bu duruma?yani bnmde mantıma uydu her ay kullancaz ilaç sonucta

birde her seferde kullanmayın bu emlayı diyen var nede olsa bi ilaç diyolar sakıncası olabilir dıyolar nedersiniz bu duruma?yani bnmde mantıma uydu her ay kullancaz ilaç sonucta

evet yazdırarak alanlar varmıs ben hıc denemedım ayrıca bazen erkek dr oluyor ben acıkcası ne ıcın derse soyleyemem dıye kendım dısardan alıyorum, canım eger suphelerın varsa yetkılı bır eczaneye sorabılırsın

ya arkadaşlar ben iki tüp kullandım hiç bi etkisi olmadı.üzerinde 5 saatte kadar beklene bilir diyor ama beklesem zararı olurmu diye tırsıyorum :( napayım ben ):

ya arkadaşlar ben iki tüp kullandım hiç bi etkisi olmadı.üzerinde 5 saatte kadar beklene bilir diyor ama beklesem zararı olurmu diye tırsıyorum :( napayım ben ):

canım sen ne kadar bekletiosn ki yanlıs uyguluyoda olabilrsn normalde yarım saatte uyusmaya baslıyor 1 saat sonra iyice uyusuyor o zaman baslasan epilasyona anca geçer etkisi fazla beklersen hiç bi etki yapmaz ki

arkadaşalr dün bende emla kremini dahiliye doktoruma yazdırım.doktorum neye kullanacağımı sormadı ama eczacı bana yanık mı var diye sorunca tabii kaçamak cevap verdim;-).yani anlıyacağınız kolaylıkla yazdırdım.şimdi sıra denemekte.:-)))

arkadaşlar birşey sorucam bu kremi sürüp bekliyoruz.. uygulmaya başlamadan siliyor muyuz kremii??

arkadaşlar birşey sorucam bu kremi sürüp bekliyoruz.. uygulmaya başlamadan siliyor muyuz kremii??

evet canım uygulamadan önce siliyosn kremi ben havlu peceteyle siliyorum bazı arkadaslarımızda ıslak mendille ama nolur nolmaz die denemedim ben kuru peçeteye devam:) su değdirmeğin sürece istediğin kadar silebilirsin:)

slm. bu kremi ben de denedim üstelik ikidefa ama işe yaramadı. kişiye göre değişiyor mu acaba.

slm. bu kremi ben de denedim üstelik ikidefa ama işe yaramadı. kişiye göre değişiyor mu acaba.

yanlıs mı uyguluyorsn acaba yedirmeden tabaka halinde sürceksin ve hava almıycak böylemi yarpıyosn bide hiç mi uyusmadı azıcık bile bende kullnırom ve bayagı uyusuyo hiç acı hissetmiyorum

biliyorum ama bazı doktorlar ne ıcın soruyorlar ve doktor erkek olabılıyor anlıyorsun dımı canım

ben bugün cilt dokturuma yazdırdm:) erkekti emla yazabilrmisin dedi tabi dedi hemen yazdı annemde vardı:) ama dediki epilasyon için mi kullancaksn dedi bende hıhı falan die geçiştirdm utandm ama yaa :(

Back