- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
ya hamilelerde kullanabilirmi bu emlayıı
sakın haaaa... gebelikte kas gevşetici bişe yasak.. bu da yasaktır kesin... doktoruna danışmadan kullnma... hatta bana kalsa danışsan izin versede kullnma...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya hamilelerde kullanabilirmi bu emlayıı
Arkadaslar ben 10 aydır kullanıyorum, hamıleler kullanmasın sonucta bu bır anestezı ılac sonucta, uyusmadı dıgenler ıcın denılen gıbı uygulanmadıysa malesef etkısı olmuyor... ılacı suruceksınız yedırmıceksınız ınce tabaka halınde suruceksınız ve ustunu vakıt kaybetmeden ( ucucu cunku ) strec fılmle sarıcaksınız ve 45dk. 1 saat arası bekletıceksınız su ıle yıkamayın etkısı gıdıyor temızlerken kagıt havlu ıle temızleyın ve ıslemınızı uygulayın, dıger bır arkadasların sorusunada kısaca cevap verıyım, fazla uyusturmadı demıs bır arkadas, %100 uyusturmuyor zaten ama %80 uyusturdugunu soyleyebılırım buda %100 acı hıssetmek yanında sınek ısırıgı gıbı gelıyor:) kalp krizi olyına gelince boyle bırsey oldugunu zannetmiyorum cunku cok kullanan var cevremde , ayrıca bazı lazer epilasyondada bu kullanılmaktadır. hepınıze cevap vermeye calıstım umarım yeterlı bılgıyı verebılmısımdır,
prospektüsünde gebelikte kullanımına ilişkin yeterli bilgi yoktur yazıyor... B kategorisindeymiş... anna sütüne geçiyormuş fakat terapatik dozlarda kullanılan lidokain ve prilokainin anne sütüne geçen miktarı bebek üzerinde risk oluşturmayacak kadar düşüktür yazıyo...neden bunları tam anlayacağımız şekilde yazmazlar ki... sonuçta büyük bir zararı yok kullanılabilir diyo sanırı... :roflol:
birde bu kremi kullananlar için söylüyorum her ay mı sürüyorsunuz bunun sakıncası olurmu sonucta genital böl.her ay uyuşturuluo lütfen cvp bekliorum.
maibeyaz kullandınmı kremi
kullandıktan sonra yorumlarını yazarmısınCADIARZU
yok canım kullanmadım henüz... kullanınca yazarım kesin...bi de yorum yazanlar genelde bekar... nereden bileceksiniz ki hislerin kayboplup kaybolmadığını... :uhm:
sabah kesin almaya kara vermiştim ama diğer sitelerede bakınca kafam karıştı ya.
bi kısım memnun bi kısım kullanmayın diyor
ne yapacağımı şaşırdım valla:bbo:fisfisfis