• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

marissa nereye gittin yazmamışsın ayol başına bi iş mi geldi sırnaşık şey

dün genital bölgeme uyguladım.2 adet tüpü güzelce yedirmeden sürdüm.streç le bebek bezler gibi bezledim sıkıca(bu bölüm çok komikti çünkü aynı sumoculara benzedim)
saat üçtü kremi sürdüğümde.4.5 gibi başladım ağda yapmaya.çok memnun kaldım.iğneli epide yüzüm içinde kullanıyordum ama yine ona bir derece azsüre olduğu için dayanabiliyorum.bilirsinizki genitalin alt kısımları felaket acır.hiç bir şey hissetmedim.korkudan ağda yapmak için biraz uzun bir zamn bekliyordum.şükür ki emla var ve ben acaip mutluyum.o kadar hissizleşmişki etim acısı akşam üzeri uyuşukluk geçince ortaya çıktısengözlerimebaksanab.biraz haşin davranmışım.

arkadaslar ben emlayı 1 yıl önce almıştım ilk aldıımda bilmiodum cok az bekletmiştim ve canım cok acımıstı bırakmıştım sizin yorumlarınızı okudum evde 2 tüp daha vardı sürdüm bekliorum etkisini yazıcam inşallah bu kes işe yarar

arkadaslar denedim gercekten işe yarıyo 2 tüp kullandım 1. 5 saat kadar bekledim sadece alt kısım cok az acıdı o kadar da olur bence mutlaka deneyin

Arkadaşlar EMLA kremi bende denedim ama "tık" yok :1no2: yanlış mı uyguluyorum dicem ama tarif edilenlere göre yaptım.....gene olmuyor...:((
ağrılı-sızılı sire devammm....senağlama....

bu kremi inTerneTTen baya araşTırdım çoqunLukLa kuLLananLar memnun

bende deneme istiyorum ama yan etkiLeri oLur mu biLmiyorum sonuçTa özeL bi böLqe de kuLLanacam:utangac:

emla krem süperrrr ilk kez bugün kullandım 2 saat beklettim etkisini süper şekilde gösterdi ama tek sorun alt kısımlarda uyuşma olmadı. sanıyorum oraya tam yedirerek süremedin yada çok hassas olduğu için acıyı hissettim. acı duyunca alt kısmı yapmadım yarın tekrar denicem umarım üst kısımlardaki ve bacaklarımdaki sonucu alırım

bende almayı istiyorum kremi. suanda doktora ne dicem die düşünüyorum ama sanırım sorarsa gercegi sölicem epilasyon için dicem.

arkadaşlar bu kremi çok büyük bir ümitle almıştım ama hayal kırıklığına uğradım bana hiç etki yapmadım söylendiği gibi uyguladım ama hiç uyuşukluk olmadı bana önerebileceğiniz başka bir yöntem var mı acaba.

merhaba arkadaslar bende emla krem almayı dusunuyorum sıgorta karsılıyomus ne dıyıp yazcaklar yada cıldıyeye gıtmek gerekıyo muuu??????*

merhaba arkadaslar bende emla krem almayı dusunuyorum sıgorta karsılıyomus ne dıyıp yazcaklar yada cıldıyeye gıtmek gerekıyo muuu??????*

Evet sigorta karşılıyor.ben sağlık ocağındaki aile hekimine yazdırdım.doktorumuz bayandı ve ağda için olduğunu söyledim yazdı . kullanadım ama maalesef bende bi etki olmadı:çok üzgünüm:

paylaşımlarından dolayı öncelikle poff arkadaşımıza ve hepinize teşekkür ediyorumm a.s.
paylaşmak ne güzel bişey arkadaşlar :sm_cool:
iyi ki varsınızz yaa :lepi:
hemen alayım bende :jeyyar:
sonucu yazarım inş.a.s

paylaşımlarından dolayı öncelikle poff arkadaşımıza ve hepinize teşekkür ediyorumm a.s.
paylaşmak ne güzel bişey arkadaşlar :sm_cool:
iyi ki varsınızz yaa :lepi:
hemen alayım bende :jeyyar:
sonucu yazarım inş.a.s

dimplecim bende burda duyup almıstım emla kremi
beni uyusturmadığı gibi allerji yaptı ve şiştikafamçokkarıştı
2 hafta cektim sonra birde kasıntı yaptı
kullanmadan önce mutlafa ufak bi bölgede dene canım

büyük bir bölgeye uygulamadan önce ilk olarak bir bıyıklarınızda mesela deneyin derim.o zamn farkı anlayacaksınız.öyle bir uyuşturuyor ki bu seferde uyuşukluk sinir ediyor insanı.sırnaşık şey
böle tak tak vuruyorumdudak üstüme tık yok
kardeşime dedim bak emla var artık düğün ağdan benden:delphin::delphin:

arkadaşlar ben genital bölgenin üst kısmını alabiliyorum ama alt bölgeler ölüm alt bölgelerde denicem ama subatta ssk karşılamıcak söylemiş biri dogru mu:( ve gercekten işe ayıyormu ben makineyle almayı düşünüyorum çünkü:):)ne dersiniz işe yarar mı ???

dimplecim bende burda duyup almıstım emla kremi
beni uyusturmadığı gibi allerji yaptı ve şiştikafamçokkarıştı
2 hafta cektim sonra birde kasıntı yaptı
kullanmadan önce mutlafa ufak bi bölgede dene canım

geçmiş olsun a.s.
haklısın herkesin cilt yapısı farklı tabii
ben önce bıyık bölgesinde deneyeyim
sağol uyardığın için :1hug:

arkadaslar ben dün yazdırdım sağlık ocagına önce doktorun yanındaki sekretere sordm doktor emla krem yazarmı die oda yazar diyince doktora emla kremde yazarmısınız dedim tabi dedi yazdı hiç birşey demedi ve eczanede arkadas doktora epilasyon içinde yazdırıyorum deseydin yazardı bi çok kişi yazdırıp alıyor bazı güzellik merkezlerindede iğneli epilasyondan önce kullanılıyor dedi daha deneyemedim baakalm nasıl olcak denedikten sonra yazarım ;)

Back