• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acısız Epilasyon & Emla Krem

yaa kızlar anestol aldım
kullanan varmıı
kaç dk bekletimm?

ben kullandım 2 saat bekeldım ama altlarda bı uyusma olmadı üst taraflarda problem yok ama yıne de sen bılırsın emla daha ıyı sanırım ama yan etkılerınden dolayı cesaret edıpde kullanamıyorum kolya gelsın sana:çok üzgünüm:

gebelikte kullanımı ne kadar doğru bilen warmı???

yazılanları ve yan etkılerını okudugum kadarıyla hamılelerde kullanımınına dıkkat edın yazıyordu emzıren annelerde sute karısıyormus bebege bı zararı olabılır bı dr danısın bence

Arkadaşlar ben 3 ay önce lazere girmiştim genitalim için ama çok para ve gereksiz tam sonuç nadir görülüyor. Geleceğim konu oradaki bayan bana acı hissetmememk içişn emla'yı söylemişti. Sürünce 1 saat sonra gel demişti ama ben gitmedim ve jilete devam ama feci. makinem var bu hafta içi alıp deneyeceğim kıllarım uzasın bakalım ilk defa kullanan bişri olarak sonucu söyleyeceğim. Çünkü o kadar kalın ve köklülerki bir tanesini dahi cımbızla almayı denediğimde çok canım yanıyor ve benim acı eşiğim yüksek olmasına karşın umarım faydalı olur.

emlada yanma oldu fakat 10 dk sonra falan geçti 2 saat sonra ağda ile aldım ve tamamen özellikle alt kısımlar uyuşmuştu hiç bişey hissetmedim inanılmaz bişey ve tabiki kremin etkisi geçince yanmalar başladı yine ama olsun bu kadarına değer bence:nazar:

kızlar bişey sorcam bunun tam kullanımını geniş biçimde yazarsanız iyi olur devamlı ağdayla alıyorum tüylerimi biraz acı oluyo ona da alıştım ama yinede kullanmayı deniyecem peki bu ilacı bağkura yazıyorlar mı vede cildiyeci yazıyor mu roaacutane kullanıyorum dr a kontrole gittiğimde soracam acaba yazar mı acil cvp yazarsanız sevinirim kullanımı hakkında genital bölgeye deniyecem

slm kızlar burayı yenı gordum bugun gıttım salık ocagına ssk yazmıyoruz dedıler yazılıyormu yada yazılıyorsa kım yazıyor lutfen acıl cevap beklıyorum sımdeden tesekkurler

slm arkadaşlar sonunda denedim işe yarıyor ama az da olsa acı var alt ksımlar vajinanın yapısından olsa gerek tam olarak sera ile kapanmadığında çok az uğuşuyor ama yine çokk iiii ben sevdim bu kremi devam etcemm

ilacı kadn doğum uzmanına yazdırmıştım niye olduğunu da söyledim anlayışla karşıladı ssk karşılıyorr bu kremi doktora sordum her hangi bir yan etkisi yokkkk denemnize öneririm ancak daha önce jiletle kullananlarda acı birz da fazla olur ama daha sonraları azalır emin olunn çok konuştumm bende bu kadarrrr

slm kızlar burayı yenı gordum bugun gıttım salık ocagına ssk yazmıyoruz dedıler yazılıyormu yada yazılıyorsa kım yazıyor lutfen acıl cevap beklıyorum sımdeden tesekkurler
yazması lazım benim annem sağlık ocağında yazdırdı sanırım uzman dr yazmış

özel bölge içinde kullanan varmı acaba :uhm:

herhangi bir sakıncası yoktur umarım :uhm:

ben özel bölgede epilasyonda kullandm bi sakıncası yok.hatta ondan bi hafta sonra evlendim ilişki sırasında acı duyuyorm diyekadın doğumcu yazdı içeriye bile sıkabilirsnz die verdi.bu da demek oluyor ki bir sakıncası yok.işe yarıyor.

Ben jinekologo gittiğimde emlayi sordum ve bunu epilasyonda çok sik kullanildiğini ve hiç bir yan etkisi olmadiği gönül rahtaliğila kullana bileceğimizi söyledi ben daha kullanmadim ama kuaförümdeki kizda kullanmiş ve onunda acisi azalmişş...

emla piyasadan kalmak üzere haberiniz olsun biran önce stoklayın derim

ilacın tam ismi emla mı acaba bende duymuştum ama cesaret edip gidip alamadım:utangac: ama bende genital bölgede kullanmak istiyorum çok acı hissi oluyo acaba işe yarar mı kiCADIARZU

slm kızlar yazdıklarınızı okudum ve almaya karar verdım cumartesı epilasyona gidicem ilk defa bu kremı denıcemm çok merak edıyorum gerçekten canım yanmıcakmı

Back